Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka MB župan Arsenović in njegova mlada žena Katja Jaušovec

MB župan Arsenović in njegova mlada žena Katja Jaušovec

Lahko te je kvečjemu sram zaradi svojega izgleda, za njegovega pa ni razloga, da bi ti karkoli čutila.
Razen, če ti je všeč, pa težko priznaš?
Meni je ta tip karizmatičen in seksi …
[/quote]
Zdaj je že star in tudi ta njegova “karizma” puhti, obraz pa jasno kaže posledice preteklega življenja. Pa če odmislimo videz, je to en tak malo primitivni človek, ki se pogosto nima pod kontrolo. Težko verjameš, da je iz familije izobražencev. Tisti njegov višji pravni faks pa itak ni vreden omembe, sploh ob dejstvu, da je bila mati sodnica. Najbolj smešno pa je, ko prodaja zgodbice, kako je obogatel s tenisom. Saj vsi vemo, da se ukvarjal z drugačnimi posli.

Kaj mislis, da se zenska z vrstnikov veze zaradi njegove lepote? 😀
Ali njegovega (potencijalnega) doprinosa k njenim zivljenskim ciljem?
[/quote]

Kako slepemu razložiti, kaj je mavrica, če ne ve , kaj so barve?
Kako materialistu razložiti, da se zveze ne sklepajo zgolj zaradi koristi? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj mislis, da se zenska z vrstnikov veze zaradi njegove lepote? 😀
Ali njegovega (potencijalnega) doprinosa k njenim zivljenskim ciljem?
[/quote]

Včeraj je bil na Tv in govoril nekaj o parkirninah in se je lep videlo, da je imel očitno neke lepotne posege na obrazu in si odstranil ali zgladil “podočnjake”, ne vem kako se temu reče, ker nisem ekspert, mogoče korekcija spodnjih vek.
Da ne boste mislili, da se morajo samo stare babe trudit za mlajše moške, je tudi obratno. 🙂

Se OBVZENO Slovenkam odvzame slovenski dekliški priimek in ga zaključi na ić ali vić. Torej mlada žena Katja Jaušović-Arsenović. Mi ne vemo, kdo je Katja Jaušovec, ne poznamo nobene Katje Jaušovec.

slovenke si izbirajo Srbe, janezi pa razočarani

[/quote]
In kaj je ona komu zabila? Ena neumna, naivna hostesa. Sama sebe je zaj… Namesto da bi še brez skrbno uživala življenje ima enega starega na glavi in otroka. Čez 10 let bi bila lahko še mlada, ravno prav, da bi se prvič poročila, tako pa bo takrat že sita vsega, mož bos tar in siten, seksa ne bo, denarja po vsej verjetnosti tudi ne, ker je zapufan do grla, pa še dva otroka ima od prej, ki jih bo moral spravit h kruhu in evo, tako človek sam sebe zabije.

In kaj je ona komu zabila? Ena neumna, naivna hostesa. Sama sebe je zaj… Namesto da bi še brez skrbno uživala življenje ima enega starega na glavi in otroka. Čez 10 let bi bila lahko še mlada, ravno prav, da bi se prvič poročila, tako pa bo takrat že sita vsega, mož bos tar in siten, seksa ne bo, denarja po vsej verjetnosti tudi ne, ker je zapufan do grla, pa še dva otroka ima od prej, ki jih bo moral spravit h kruhu in evo, tako človek sam sebe zabije.
[/quote]

Točno tako..

Lahko te je kvečjemu sram zaradi svojega izgleda, za njegovega pa ni razloga, da bi ti karkoli čutila.
Razen, če ti je všeč, pa težko priznaš?
Meni je ta tip karizmatičen in seksi …
[/quote]

Uf, ja, če je pa ta sexi … Imate res čuden okus, resno, ker tip je prav nagravžen – govorimo o izgledu.

[/quote]

Nope, ne vse.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

bab tu nihče ne sili, same dajo

Je kaj v žlahti z Mimo Jaoušovec?

[/quote]

Mima ima sina. Mogoče je kaka nečakinja.

[/quote]
Ni v sorodu z Mimo.

meni delujeta kot oče in hči. upam da se ne bo ponovila zgodba zmagota in monike

New Report

Close