Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mcdonalds Celje center

Mcdonalds Celje center

Zanima me, če so Mcdonalds v centru Celja res zaprli?
Hvala.

Ne sez ga bodo pa kmalu. Menim da ta macdonalds ne potrebuje zaprtja, ampak samo prenovo.

Baje, da zapirajo tudi trgovine v centru?
Mcdonalds pa se gradi nekje drugje nov.

Mogoče veš, kdaj ga bodo zaprli? V začetku junija imamo en izlet in dijaki ga vsako leto z veseljem obiščejo.

Mogoče veš, kdaj ga bodo zaprli? V začetku junija imamo en izlet in dijaki ga vsako leto z veseljem obiščejo.[/quote]

No, nevem tocnega datuma, vem pa da se v neposredni blizini koncuje nov mecdonalds ki bo zagotovo odprt ob zaprtju tistega v mestu 🙂

Mogoče veš, kdaj ga bodo zaprli? V začetku junija imamo en izlet in dijaki ga vsako leto z veseljem obiščejo.[/quote]

No, nevem tocnega datuma, vem pa da se v neposredni blizini koncuje nov mecdonalds ki bo zagotovo odprt ob zaprtju tistega v mestu :)[/quote]
A poves kje to se gradi nov… nic sploh ne vem o teh menjavah, pa me tako malo zanima iz girbca kam ga bodo prestavili ?

Novi bo pri Merkurju,bo tudi Mcdrive

Aha hvala, samo v centru ga pol pa ne bo vec, skoda.

Sicer ne zagovarjam hitre hrane ampak vseeno. Ko sem pred dnevi slisala, da bodo mcdonalds zaprli nisem mogla verjet. Delam v neposredni blizini le tega in vsak dan je ta poln dijakov, ki gredo mimo do zelezniske oziroma avtobusne in si spotoma potesijo lakoto ali zejo. Iz njihovega (mcdonaldsovega) vidika res ne vem zakaj si zapirajo zlato jamo. Kdo bi vedel? Mcdonalds v trgovskem centru pa ostaja?

Zaprtje mcD v centru tudi meni ne gre v glavo. Vedno je poln.
Z novim pri Merkurju računajo pa na stranke z avtoceste.
Jaz sem pred leti rekla,da bi moral biti mcdrive med intersparom in tušem na Mariborski.
Tudi tisti v intersparu mi nekako ne deluje rentabilen. Majhen je,pa z novim sistemom,ki v Sloveniji pač ne deluje najbolje.

Je previsoka…

Tudi meni je to brezveze, da bosta zdaj dva na relativno kratki razdaliji. Bi razumela, da bi naredili mcdrive pr merkurju in onega v centru pustili. To bi mi blo bolj logicno, da je v samem srediscu mesta poslovalnica… in ta je bil res vedno poln… med letom solarji, poleti pa so prireditve v centru in center tud bolj zazivi, pa je bilo tudi vedno polno tam.

New Report

Close