Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Me bo po tem imel rad? Izgubljam kgje.

Me bo po tem imel rad? Izgubljam kgje.

Me bo po tem, ko čez tri mesece izklesam svoje telo in se losam viška odvečnih kilogramov imel raje? Ko si uspešen, te imajo vsi čudežno radi.. Se mi bo po tem prilizoval? Videz JE pomemben. Saj potem ga pa jaz ne bom želela. Treba se je imeti rad in poskrbeti zase in ljudem ne dajati vtisa, da so oni veliko več kakor ti. In samopodoba je zelo veliko. Kaj pa trdite vi glede tega?

Pomembno je, da si seb všeč. Neumno mišljenje je, da bo tvoj dobrobit, njemu škodoval. Kr neki

Jaz se sebi zdim ok. Če sem ok tudi možu, fino, če nisem, ve, kje so vrata.

Mislim, da s tem fantom ne boš nikoli. Bi bila rada? Če te ni imel rad takrat, te tudi ne bo imel resnično rad. Isti človek si bila.. želim ti veliko uspeha, da izgubiš kilograme!

tebe ne, tvoje telo pa.. moški večinoma vibrirajo na frekvenci telesa, iščejo žensko telo in ne ženske kot osebe.

seveda pa si jim všeč, ko si srečna in brez težav.. čim izgubiš službo se poškoduješ in si posledično manj srečna, si za odpis. torej-kaj češ sploh s tipom??

Res je, lepo napisano! Ni mi jasno res…bila sem celi lajf močna, in res me ni noben hotel imeti za žensko. Ko kandidati bodo, bi pa najraje šla v samostan! Ni fer, saj osebnost ženske osebe le malo šteje? Hvala Zartrose!

Malo se lovita, torej sta super raketi, ampak ko sta srečno vaju noben ne šmergla, ko sta manj močni sta pa za odpis.. se strinjam s tem, da je okolje vedno krivo, kadar smo sami sebi čista perfekcija.

Strinjam se s tabo. Ko si zadovoljen sam s sabo, pritegneš. Videz je pa, sploh za ženske, zelo pomemben.

Nihce nima rad ljudi , ki se zapustijo. Ženske nimate rade debelih , noški nimamo radi debelih.

Kdaj pa si debel…

ko pogledaš dol in ne vidiš več svojega pimpija

Odgovor na objavo uporabnika
Brigam se za življenje, 16.03.2025 ob 14:26

Jaz se sebi zdim ok. Če sem ok tudi možu, fino, če nisem, ve, kje so vrata.

Še ena feministka, ki je vsrkala večino protimoške propagande!

Že v drugem stavku omenja vrata…

Jaz bi ji omenil psihiatrijo, oddelek za “odvajanje od  sovraštva do moških”…

Dokler želiš ugajati drugim, ne boš srečna.

Saj si tega res želim. In ne želim le ugajati drugim.

Tip je varal žensko, vitko, privlačno, … Tako da kg nimajo pri tem nobene veze.

Kdo (razen fetišistov) ma pa rad debele, zapuščene ljudi? gre tudi za tvoje zdravje, ne samo videz. Brezveze jokaš tu po MON-u

New Report

Close