Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek me firbec mantra

me firbec mantra

.kje in kako boste preživeli zadnji dan v letu?. Me zanima kar tako…

…………………..kavchbeach:)))))))))))))))))) ……………….torej nekaj takega, kot pra*ica po kavču valjajoča, haha……………………..:)))))))))))))))

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

hahahahhaha………….še dobro, da bom dobila novi kavč. :)))

…………………….pazi, da ne bo v pol leta svinjsko gnezdo, kot moj:))))))))))))))

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

oh, upam da doma na toplem… a familijo in na glas prižgano glasbo… otroci zbleščicami v lasem in iskricami v očeh… Ko midva z možem prej omagava in s težavo spraviva mularijo že ob 3h v posteljo :))))))))

…po vsej verjetnosti v postelji ..hm hm
…..da ne bo pomote …:))))))))) sam kot lansko leto ..

.. saj je koncno tudi ta noc kot vse ostale .in dan ravno tako…
dopuscam pa presenecenja…

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

:))))))))))) brez skrbi, da nebo!

kaj pa kužeki?
:))

Uh, želim ti, da v postelji neboš sam!

ja, tudi doma… z nami :))))

psički itak dol visi za vse petarde in pokanje, se nič ne boji… za mladiča pa še ne vem, je star komaj 7 mesecev in bo to njegovo prvo Novo leto ;)))

točno čez en teden bo spet razstava ;))

….ha.ha….hvala…… a mi prides delat druzbo…. :))))))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

a res? kje bo? kje v moji bližini?

celje… :))))

če prideš, mam še eno vrečko zate :)))))))))))))))))

doma……….otroci bodo pri očetu…..uživala bom…pa še v novem fletu bom…….jupi;-))

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

jao, bejba, zdaj mi bo res nerodno, ej……..

Pridem; pa ne zaradi vrećke!

hehe……….

fletu? kaj je to?

stanovanje draga moja:-))

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

:))))))))))))))))))))))))))))

super… !!!!!!

sicer še ne vem, če bom s svojim avtom, ker me je ena povabila zraven… no, saj se lahko še odločim :))

bom imela mobija sabo, pa pozvoni, ko prideš, bomo pa tam, kjer je ponavadi sejem….

aha, pokličem v vsakem primeru! Itak pa se bom zopet zgubla..hahahah

aha……………….:))
važička!

nisem važna……..sem pa vesela da sem ga dobila….pa še najemnina ni bistveno večja kot tukaj…je pa duplex;-))

ni panike… saj se bom tudi jaz ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Super!
če ni skrivnost, koliko najemnije imaš za kakšno kvadraturo?

New Report

Close