Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Me ima

Me ima

da bi enga usekal, da bi se kr pokadil.

A cigaret ali koga iz sosednje pisarne, telefona, sedeža…? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Telefona, telefona.

Kok si pa dons ljudje zmišljujejo. Pa bi to, pa to , pa tega nebi, pa to namest tega, pa pizda a nima kej druzga za počet kot pa gnjavt.

Da bi se mu cura pokromala.

Ne ga srat – ne pokromala: potem bo šele užival…no, ženske bodo uživale in s tem posledično on ;). Naj mu raje za vedno oveni… 😉 :)))))))))))

alt, ne se jezit – telefon iz vtičnice izklopi (če te kdo kaj vpraša, pa reči samo: ja prekleti telekom, spet jim nič ne dela… 😉 ), radio na glas, lean back and enjoy :)))))))))))))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ja, naj mu ovene pa še roka zraven.
Curc

Ja, kako si pa ti kaj? kaj počneš. Daj spravi me malo v dobro voljo.

A danes? Neprimerno boljše… Včeraj pa res ni bil moj dan… Vrag pa to, če te že zjutraj kdo razjezi…

Danes pa ga tako hajcamo v naših krajih (no, sonce ga hajca – ok, pa sosed si spet nekaj kuri), da me že to gor drži. Potem pa imam še kokice na šporhetu…. Mmmmmm…. Pa Micka me enkrat za spremembo ni zbudila…. In naj še kdo reče, da danes ni lep dan :))))))))))).

Jaz lahko rečem da DANES NI LEP DAN.(pri meni)

No vsaj eden uživa. Lepo.

Se pa strinjam da če te že na vsezgodaj zjutraj nekdo razpizdi, se stvar po navadi samo še slabša.

Kje pa ti preživljaš sončen dan??? Pri nas v LJ je namreč oblačno.

Hmmmm…. Zdaj ste pa te oblake in dež tako dolgo omenjali, da se je še pri nas (Štajerska) začelo nekaj oblačiti… Khm. Ali pa ste vsi tam “levo” od nas tako dolgo pihali in pihali, da je še k nam malo odneslo… Eh, bomo pa oblake nazaj odpihnili ;).

Ma tle se tok dela, da tud oblaki ne morejo obstat nad nami.

bemti..kva pa je dons..ja usekaj hudica..kva cakas..daj ga

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Povej,kje,kdaj!Pridemo!!!!!!!
Za to smo tu!!!!

Ne me fakat z oblaki!!!!!
Sončka pa jasnino nazaj!
Al pa pol metra snega!
😉

New Report

Close