Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Me ima mož pod kontrolo?

Me ima mož pod kontrolo?

Saj ne vem, kje naj začnem. Od vedno sem bila bolj mirna, tiha. Zelo rada berem, rišem, kuham, igram klavir in telovadim v prostem času. Rada grem tudi na potovanje, a tako bolj, da se odpočijem. Ni mi do tega, da bi lajbala po Indoneziji in Mjanmarju in jedla ulično hrano. Z možem sva poročena 3 leta. Odlično se razumeva, čeprav nimava skupnih hobijev. Čisto je drugačen od mene, a je življenje skupaj pravljica. Imam prijateljico, ki je moje živo nasprotje. Žurerka, še vedno gre vsako leto na Ibizo. Vsak konec tedna hodi ven. Ni poročena, moške precej menjuje. Zdaj ima enega, s katerim se občasno videvata, nič resnega. V glavnem tudi zanimiva ženska, velika feministka, hodi na proteste, hodi ven in uživa samsko življenje kot ji zapaše. Ona trdi, da me je mož izbral, ker me lahko kontrolira. Ker ne uporabljam veliko socialnih omrežij in ne hodim ven žurat. Je rekla, da mož ve, da če bi si izbral tako, bi se moral tepsti z drugimi tipi. Ker pa je izbral mene, ki doma v atriju ležim na ležalniku s knjigo v roki, me itak noben tip ne vidi. Pravi, naj se ga pazim, da ni slučajno posesiven. Ne vem no, meni se zdi vse skupaj pretirano.

Mislim, da bi ti mož moral prepovedati stike s to prijateljico.

Hmm ja dobro vprašanje. Verjetno mu prija tvoja umirjenost. Tj. da ne hodiš po diskatičih in prihajaš pijana domov. Ne vem, če glih to imenujemo kontrola… Odgovarjata si kot osebnosti, verjetno je bolj v tem caka.

Samo on ve, zakaj te je izbral.

Živiš tako, kot bi živela brez njega ali te omejuje in ti prepoveduje stvari, ki te veselijo?

Akhm, vsa dinamika , sodelovanje, resnična kompatibilnost …para se pokaže, ko pride otrok. Veliko jih gre narazen.

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica, 02.06.2025 ob 17:26

Živiš tako, kot bi živela brez njega ali te omejuje in ti prepoveduje stvari, ki te veselijo?

delam lahko vse kar hočem. Seveda. Problem je, da meni to pohajkovanje po lokalih ne odgovarja.

ta prijatlca ti je zeloooo faus. in ni prijatlca.

ker te vidi da si srecna vesela zadovoljna ona pa ti hoce tvoj mir unicit. dusni mir.

povej ji da ce je to posesivnost naj kar bo. te ne moti.

pika

Porocena, 02.06.2025 ob 17:33

delam lahko vse kar hočem. Seveda. Problem je, da meni to pohajkovanje po lokalih ne odgovarja.

Problem je to, da tebi ni za pohajkovanja po lokalih, prijateljica pa je prepričana, da ti to mož prepoveduje?

Če ti ne utruja non stop kje si, kaj počneš, kdaj prideš, kam greš itd. in če ti ne prepoveduje stvari, potem te ne kontrolira. To, da ti ni do žuranja, pa ni noben problem ampak ti pač ni. Meni tudi ni. Prijateljica pač gleda iz svoje perspektive in napačno domneva, da te partner ne pusti žurat. Mogoče je čas, da ji poveš, da tebi ni do posedanj v lokalih in žuriranju.

To ni tvoja prijateljica.

Tip je modro izbral, točno taka je za ženo, da je rada doma, ne pije, ne vlači se po lokalih, ne primerja se z drugimi na socialnih omrežjih, najbrž tudi ne patite od luksuza, ni treba, da so Bentliji in privat avioni za na dopust.

Pa še berete radi, top ženska, dejte vam dam cifro, če se ga boste naveličal.

Pomembno je da ohranjaš svojo identiteto. Ti pusti da si lastna osebnost? . Veliko žensk se tako prilagodi partnerju , da sebe postavijo čist nekam v kot. So moški ki vzamejo skupni denar za nakup družinskega avta, vozi pa ga le mož. Na dopust grejo tja kamor on želi. Vs kar on reče, je glavno. Kako imata vidva urejeno? Mi je pa čudno da sta si čist različna in super shajata. To je zelo redko. Ponavadi isti ptiči skupaj letijo. Če sta si različna, ti rada počivas  na dopustu, kaj bi on , potoval okoli? Ker ti izbiraš resorte, udobje, je on isti? Mu to ustreza? Tisto prijateljico pa ne poslušaj .

Xgh, 02.06.2025 ob 21:14

Pomembno je da ohranjaš svojo identiteto. Ti pusti da si lastna osebnost? . Veliko žensk se tako prilagodi partnerju , da sebe postavijo čist nekam v kot. So moški ki vzamejo skupni denar za nakup družinskega avta, vozi pa ga le mož. Na dopust grejo tja kamor on želi. Vs kar on reče, je glavno. Kako imata vidva urejeno? Mi je pa čudno da sta si čist različna in super shajata. To je zelo redko. Ponavadi isti ptiči skupaj letijo. Če sta si različna, ti rada počivas  na dopustu, kaj bi on , potoval okoli? Ker ti izbiraš resorte, udobje, je on isti? Mu to ustreza? Tisto prijateljico pa ne poslušaj .

Meni tudi ni do lokalov, v lokale smo hodili ko smo bili stari 20 let. Grem na kavo, če koga srečam, ven na koncerte s prijateljicami  pa sploh ne hodim, ni mi do tega. Raje se zvečer  zleknem na kavč, čeprav sem zelo temperamentna in nisem mirna, sem polna energije. Potovanja imam rada taka da res potujem, tudi mož je isti. Rada raziskujeva, Hrvaška je za spocit. Ne vem kdo si želi žuranja , pa laufanja po nekih protestih v srednjih letih. Ta tvoja prijateljica je res mal hecna

Jaz kot samski uživač, ki uživa, ko po Aziji pohajkuje in je ulično hrano, ti pravim, pusti to feministko, ki ji pamet ne seže dalje kot do menjavanja k.urcev. Očitno si, če je res kar pišeš, ena redkih normalnih žensk, ki jo je feminizem dokaj zaobšel. Sicer tvoja veza ne traja še dolgo, če prav razumem. Ti samo uživaj.

Porocena

to je izmišljena zgodbica.   noben moški, ki je mporočen torej ima ženo,  ji en bo dovolil , da se druži z levo fašstiko, feministko.  če bi se, dobi odpoved takoj.   tako, da jaz te j pravlci ne verjamem. in fsaka pametna žena dobro ve, fsaj taka ki ceni spoštuje moža, da se z tako manipulatroko ne sm družit. niti ne bi imela želje.  ženska ki je poročena in zadovolja, se ne druži z takimi luzerkami kurbetinami.  vidiš samo ženska ki ni poročena, si lahko namisl itako slabo zgodbico.  to je nemogoče.  to nikjer ni.   hahaahah noben moški ki ga njegova žena spoštuje tega ne bo toleriral. noben sposoben, pameten, uspešen moški, ne bo tega toleriral.  noben.  jaz tudi ne.  to tolerirajo samo beta luzerji. ki so za žensko druga izbira in jim je to ok.  sposobnen samec tega ne bo dovolil. nikdar.  poročeni ženski ki spoštuje svojega oža in ve da je najboljši zanjo, ne bo nikoli nobeni samici dala možnost da se ji vtikuje v zvezo. nikoli.  ahhaah boš  kmalu ločena. samske žeske delajo ostale ženske samske. če bi jaz bil s teboj skupi, da bi se odločil zate in bi pol zvedel za tako kolegico,  je skoraj 100% konec, ne glede na otroke ne glede ena nič. čim mi omeniš to, je konec.  pol imam tudi jaz 10 drugih takih kolegic pa hudih, mladih sexy brez skrbi.  ne gre to tko. ne moreneka femisntika luzerka uničevat najine veze. to je totalno nezrelo od tebe .

Seveda si ie izbral tebe namensko. Ne ker te hoče nadzirat, ampak ker te ne rabi, ker je ob teb lh mirn. Povej kolegici, da bi se tvojmu kot vsakmu normalnemu, ob ženski kot je ona, pa res poslabšalo. Sicer bo ona tut ob pravem našla svoj mir in bo bla zadovolja brez ibize.

Za Anonimno 3469: Kdo bi naj komu dovolil imeti prijatelje? Odrali odraslemu? Kar praviš, spada v Saudsko Arabijo, ne v Evropo.

V zapisanem ne vidim znakov, da bi te imel pod kontrolo.

Hhahahaa, glej forumskega luzerja incela 8409, kako se udinja neznani ženski. To so ti moderni luzerji brez hrbtenice, ki bi doma imeli vsako. ker so najglasnejši, izgleda, kot da je to v družbi že norma.

Nič, postani kur.ba kot tvoja prijateljica in se loči. Boš srečnješa in predvsem svobodna.

Tako je. To bo zmaga.

New Report

Close