Me je g. minister
navdihnil in sprašujem:
v teh poletnih mesecih, ko je vse tko bolj razgaljeno, kaj več počivate očke na nasprotnem spolu?…jaz jih, priznam… .-)
sem že lani enga opazila, je šel čez center, v svetlih hlačah in očitno izboklino v hlačah!!! in to kako šel – ponosno, v stilu naj se vidi razkoš!!!
in od takrat naprej imam en lušn flirt več – še danes, ko se srečava, hehe…
ampak ejjj, ta teden sem pa imela priliko počivat očke – med tekom, tle pr nas, jih je kar mrgolelo, napol slečenih mladcev, en bolj razvit kot drug – in včeraj ga zagledam, med strečingom po teku, še ves preznojen (se je svetil ko 300 ma***), brez majčke in v ohlapnih tekaških hlačkah – benti!!!zopet!!! zboklina na hlačkah je tako vabila pogled, da sem ga za trenutek predolgo gledala – in si prislužila šarmantno nagajiv nasmeh…
uff, še bom laufala…fulll….
:-))))
Karamelca! Prevroče je za laufanje in ni lepšega kot učke na pašo. Drugač pa rolamo in pa seveda načrtujemo prave moške podvige npr. plezanje po severni tr.steni, potope na vracke in letos si bomo privoščili tudi pravo malo poslastico: pilotiranje… Vse to pa nam da dodatnih motivacij zato, da zvečer potešimo zaskrbljene žene 🙂