Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Me je užalila!!!!!

Me je užalila!!!!!

Martina namreč!(sam resnici na ljubo ima prav…sam jest tega zdej ne bom priznal!;-)))
Mi je posodila en CD za preplonkat…..pa sem ga plonkal skor en teden(objektivne okoliščine bi rekli marsikateri ..;-)))…..in danes,ko grem ves žejen iz službe mimo njenega svetišča(a je odveč pripomnit,da ima ta njen tempelj neko čarobno moč v teh dneh….da te kar posesa!)….me normalno(moški smo kot vlak….gremo pač po tirnicah!) zabriše v njeno leglo zla(hehehe)….in mi poleg makedonca servira še očitek,da ji nisem še vrnil CD-ja!!!!
Si morte mislit,kako je to stresno za človeka,ki dela cel dan????!!
Da ji moram vrnit njen CD!!!!?????
Vrnu ji ga bom,ko se bo meni zdelo,saj itak ta rizik vključi v tiste pol litre vina,ki ga pr njej spijem!
;-))

A rajš napišem kaj bolj romantičnega?
;-)))

HAHAHAHA
ME ZANIMA, ČE TI BO ŠE KDAJ KEJ DALA:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ko bom stegnu dnar….bo še VEDNO kaj dala!
To pa itak tud ti veš…..
;-)))

….me je še bolj užalila s tem,ko se je zmrdnila nad tistim CD-jem,ki sem ji ga prinesel v znak pobota(tega sem pa jaz iz moje ploščoteke prekopiral)…..
Naslednjih…..hmmmmm….ne vem kolk dni……se napajamo pri Nives!!!!
😉

Premalo jo obiskuješ,pa rabi zgovor ,da jo kaj obiščeš.. 🙂

na a si spet abonma kupil pr njej..jejjeje….kak to,da martina še stoji? Po vseh potrresih aaa?

To bo to!!!
Bravo!
Zaslužiš,da te obiščem!!
🙂

Potresi vedno prizadenejo vitalne dele, kar pa betule zanesljivo niso.
😉

New Report

Close