Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Me kdo menja ?

Me kdo menja ?

Ejjjjjjj, putana vaka, sem ravnokar izvedel, da sem jutri spet “vabljen” za pomagat klat prasce domov, pizdu mater, pa ni mira, ni mira….najbolj osovraženo delo….pa te dve svinji ku so na vrsti….so v prejšnjem hlevu nardile z zobmi in glavami meter za meter široko luknjo v betonski zid, porko dijo, jaz pa naj jih jutri držim za tace….benti pegulo ej….

100 mark plačam, da me kdo menja, plis plis….pa še jetra, pečenice, prato in zelje dam zraven.

In še to, ko smo glih pri prašičih.

Na naš nesojen meeting v novembru, sva sklenila z Gabrotom povabit tudi ………….TOMMY-ja !!!!! Ja, prav ste prebrali…naj bi bil skriti gost.

Sva rekla…vedno neki pizdi in svojo goni, neumen ni, daleč od tega, prav zanimivo bi ga bilo poslušat, kaj meni V ŽIVO..face to face….in kako takrat zagovarja svoja orto stališča…..

Sem mu pisal….pa mi ti prjese ni niti odgovorilo….čeprav je bil mail uspešno poslan.

jest mam rada drgačno štalo…

te pa lohka pridem ugrabit, napad neoboroženi butalskih enot
bo diverzija na ha mol
ko grem jutri ke u uno smer via morjeeeeeeeeeeeee

… viš… da je vsaka stvar za neki dobra…. ker jest tommy majoneze
ne abrajtam, približn tko kot čbelca (jest ku ponavad sem tuki
za plagiat)

Cmoka na šverc – preden prleti ta huda:)

jest Saško ne morem.. se mi srce trga.. ku strjela :))) Ma v kakšni naslednji priliki se bom rad oglasil in pobral prato pa kobasice take inu drugačne in če bo mera le premajhna še kakše pršut hehehehehe

Ja, moram rečt da Tommy bi bil res presenečenje, samo moje menje je.. da ne bi upal prit, kar je sicer nakazal s tem, da ti ni odgovoril na mial 🙂 Žal 🙂

Lepo mejte, vam želim pol metra snega, pr nam sneži ku vrag :)))

Čau!!!

Jani

Ha ha ha ….ma veš, je tudi dobra stran tega…prvič so bile previsoke temperature in smo pol klobas fuknili v smeti….zdej pa je bolj mraz….pa bomo tahudo pomirili s kako pošiljko dimljenih :)))))))))

Cmokca nazaj !

Zajček ne more niti noče ti pridet ne pomagat , ne te menjat . Men si všeč tak kot si, ravno pravšen za svinjat :))))))))))))))))))))))))
pujski se mi pa preveč smilijo…

Čau Jani….uživi na snegu…bemti, ti prav malo zavidam zdej kak drive…

a če bom jest tud huda
pol tud meni sledi pošiljka dimljenih klabas? :))))))))))))))))))))))))))))))999

jest sm tud po naročilu lohka huda,
sam ne obljubim da se nom začela rolat od smeha

men ni treba 2x rečt, pol je šele štala

Ja…tudi pri nas bo ta vikend “prašičje” usmerjen. In bosta tudi dva prašička kažine zganjala. Ampak jaz, hvala Bogu, bom prišla zraven šele potem, ko bo meso za spravljat. P.S. Saško….ma s katerega konca si pa ti? (mislim glede na tisto “putana vaka” pa prjese…) Ali si mi pa mogoče že povedal, pa sem jaz pozabila? A si z “našega” konca?

Hudo dobro napisano :)))))))))))))))))

Sam ne me preveč zasut z naročili, ker bo potem gazda hitro pogruntal, da mu je zmanjkalo za pol žvali materiala in bo šel spet ponje….

Ja ja…putana prnjese pouhnu za zaštek’t :)))))))9

Parje pri Pivki.

Točno. Se mi je zdelo, da si mi že povedal od kje si….

P.S. Veselo klanje hi,hi,hi….

viš to je pa spet dobro za butalske potrošnike

ker pol po moje sledi tudi
regular shipment dimlejnih klabas:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))999

Fco B S S ne de;-)

Al pa Fco border !

Tudi tam je vedno kak brus :))))))))))))

sam da ni C.I.F butale ne de:)

cmoka B S S-ju

Veselo klanje prav zares :))))

Ma jest bi tudi pršu, ku bi bili prasci na prafaktorjih…oziroma vsaj krepani in mrzli…..od tu naprej res ni blema, prej pa….uf..pa še sami orto možaki okuli mene…ku se full zastopejo na stvar, pa vsi kričijo en čez druzga al pa vsi name, ker ponavadi kej zajemem in spustim kako taco :)))))))))

:))))))))

Te pocmakam nazaj !

Ej si faca. Ma kaj pomeni to orto? A mogoče sami “prisebni” možički? In po možnosti so še vsi starejši od tebe? In so vsi tako blazno pametni?

Pogodak !

Vsi tam…50-60, presrečni ker so koline, saj veš…v njih mladosti je bil en zrezek neki takega po vrednosti in spoštovanju kot je zdej kak IBM-ov notebook, kar jim ne zavidam, samo malo bi se že lahko prilagodili :))))

Pa ja ja…vsi multi pametni, vsi vse vejo, pa namesto “Začnite dan z nasmeškom”, menjajo besedo nasmešek z besedo brinjovc. :))))))))

A meni se žvali smilijo, da to ni res, pa me sploh ne upoštevajo.
Rajši bi videl, da mu dajo šus v glavo, da ne bi trpel.

Sam pol ne bi bilo veselice s tuljenjem in cviljenjem in tisto kurčevo kalafonijo in polivanjem s paro….brrrrr…me kar mraz strese…

Ma bogi…..a pol si bolj vegetarijansko naravnan al kako – mislim, če se ti kukoti smilijo? Sicer pa tudi jaz ne maram poslušat, ko živalca cvili, moram pa priznat, da je na krožniku prav “fina papa”….madona, me bo zajček…. Ja…in tisto glede brinjevca….pri nas bo pa vinček na vinček, pa še en vinček….. ker imamo hram. Tast bo spet “v fazi”…

Ne ne, nisem vegi, samo sem pa za to, da se z živalmi dela na čimbolj “human” način…smo mesojedi, smo “lovci” in vse to…ampak imamo pa tudi pamet a ne…in lahko bi to počeli manj stresno za živali in zase.

Vendar pa verjamem tistim, ki pravijo da ti “takorajžni” fantje, s tem kričanjem, šnopci, in rompompomom samo premagujejo strah v lastnih hlačah….

Se popolnoma strinjam s tabo…CMOKA!

Ma bejž , laže ku prjese , sej vidiš , da on meni “tahuda” !

Če je on vegetarijanc , sem jaz res tahuda !
In še tulele (kukr bi reku sam presvitli ) – tudi on je mal na orto – s tem je mislu gmajn , he , he …

… ma Niki ima vseglih rada svojga Brusyta , sploh so kmečki fantje za nas meščanke uhuhu ;))) (majo tak mišičast prijem ;))))

Cmoka zvezdici…se beremo kej v ponedeljek, zdej moram še kej narest, čau.

Mišičast prijem, pa posvaljkan trebuh, ha ha :)))))))))))

Cmoka tudi tahudi :)))

Ne, pa niti če ponujaš 1000 eurov ne bi šla.
Enkrat sem bila zraven, ko so enega prašička spravili na drugi svet (pravzaprav sem prišla zraven, ko je dušica njegova že zapustila pujsasto telo)..iz čistega anatomskega firbca, kako je en prašiček sestavljen skupaj (baje, da so nam prašički zelo podobni, hehe)..

Anatomski del sem prestala brez problemov, sem pa imela zato resne težave z mojim podstrešjem še kar nekaj časa….da o tem, da mesa niti videt nisem mogla, ne bi niti govorila.
Pač ni prišlo v poštev, da bi se odrekla mesu (vegetarjanstvo takrat ni bilo v modi, in bodnedaj, da bi se samozvano oklicala za kakšno tako pregrešno misel,..oče bi me v hipu razdedinil..kajti..glej ga zlomka, opravljal je poklic mesarja)..tako, da zdaj razmišljam o mesu na krožniku kot nekaj, kar zraste na drevesu ali v zemlji.

Skrajno hinavsko, ampak kar je dobro je pa dobro.
Uboga karma!!

New Report

Close