Me ma da bi te;))..
Gre ena pesem, ce se ne motim..in res bi te..prej tam..k sva sedela..uffffffffffffffffffffffffff..je blo hudo..ko so se roke skrivaj bozale pod mizo, moja usta oblizovala…moje roke po nesreci sle cez moje joskice…napeta bluza..gumb odpet in vedno brez modrcka..se sklonim ..kao nekaj pade na tla..in vidis joskica napeta..mmmm..kako se zelis zariti v njo…….kavbojska jakna tko cez ramena..in rita napeta u kavbojkah..in videl se je obris tangic;))ufffff…pa obrisi tvojga korenjaka..in majcka..ki skor poka zarad tvojega misicastega telesa…in tvoje modre oci, ki nakazejo kako bi me pofukal kar tam…ej..hudoooooo…in moj nasmeh..ki si te zeli..nenehno..in zibanje mojih bokov..tam na stolu, ja..muca je mokra in vroca..zasepetam ti..daj..pofukaj me…prosim..ne zdrzim vec…mmmmmmmmmmm…opa…se malo manjka..in letijo kozarci po tleh..in me bos kar tam na mizi..pa kaj ce gledajo..strast naredi svoje…ampak okej..sva spila kafe..in sla vsak svojo pot…
Kletka men se rola..jao..jao..in mal zgodbice..danasnje..za vroc dan..imejte ga se vi..Bugi..tud ti ze nis dolg cajta kaj napisala..haha..no daj no..da se ne bo sam men rolal;))
AJA…nadaljevanje sledi..ni se konec zgodbe;))!!!
SoooonceK…. Pa ne še zdaj s takimi… Malo počakaj…. Do petka no… Ker drugače… drugače… bo se še “men’ zrolal”… Jaooooo – pa že tako je hudo, potem pa še take zgodbice… Uf, ni nam lahko ;).
P.S.: Kar piši nadaljevanje :))))))))).
Bemti mishika..kaj ti..jazzzz..men se rola..ampak je lepo..ko cutis tist u trebuscku aaaaa…pa pust zdaj kokice..in pis nadaljevanje..pa ti..daj no..kam pa pridemo brez domisljija..haha
cak ti mal pomagam…
Odsla sva vsak svojo pot…predno se usedeva v svoj avto..se najine ocke se enkrat srecajo..in ne..sem vedela, da ga bom zelela cutiti..imeti v sebi..nakaze mi, naj vozim za njemu…kmalu skreneva iz poti..in komaj se odprejo vrata..me nasadi na havbo avtomobila;))..daj misi no..evo nadaljuj..bod se ti mal poredna..tko pase;))..ahha
Ja alt..meni dela..ponovi vajo..izkljuci racunalnik..in pejd na novo..vcasih kaj zasteka..dragi..no daj..haha..aja..kafe..pocak da slisis nadaljevanje..ce bos pol se za to..da se kafe ponovi..okej greva..haha…
okej..to hocem;))..norenje..haha..jaz nadaljujem po oglasih..kao;))ker misika itak kokice gricka..bemti baba..ji bom vse poskrila…namest da bi se ona kaj naklofala..haha
Ja, ja… nič šimfat… Jaz sem v abstinenčni krizi… pa ne od kokic… Bo treba še malo počakat… :(( medtem pa si čimmanj luštov delat…
Ne, ne… Pa ne zobam kokic… no zdaj ne… Je treba še kaj konstruktivnega naredit in v knjige pogledat :(((…