Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Me ma da bi te;))..

Me ma da bi te;))..

Gre ena pesem, ce se ne motim..in res bi te..prej tam..k sva sedela..uffffffffffffffffffffffffff..je blo hudo..ko so se roke skrivaj bozale pod mizo, moja usta oblizovala…moje roke po nesreci sle cez moje joskice…napeta bluza..gumb odpet in vedno brez modrcka..se sklonim ..kao nekaj pade na tla..in vidis joskica napeta..mmmm..kako se zelis zariti v njo…….kavbojska jakna tko cez ramena..in rita napeta u kavbojkah..in videl se je obris tangic;))ufffff…pa obrisi tvojga korenjaka..in majcka..ki skor poka zarad tvojega misicastega telesa…in tvoje modre oci, ki nakazejo kako bi me pofukal kar tam…ej..hudoooooo…in moj nasmeh..ki si te zeli..nenehno..in zibanje mojih bokov..tam na stolu, ja..muca je mokra in vroca..zasepetam ti..daj..pofukaj me…prosim..ne zdrzim vec…mmmmmmmmmmm…opa…se malo manjka..in letijo kozarci po tleh..in me bos kar tam na mizi..pa kaj ce gledajo..strast naredi svoje…ampak okej..sva spila kafe..in sla vsak svojo pot…

Kletka men se rola..jao..jao..in mal zgodbice..danasnje..za vroc dan..imejte ga se vi..Bugi..tud ti ze nis dolg cajta kaj napisala..haha..no daj no..da se ne bo sam men rolal;))

AJA…nadaljevanje sledi..ni se konec zgodbe;))!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kdaj grefa na kufe?

Haha

SoooonceK…. Pa ne še zdaj s takimi… Malo počakaj…. Do petka no… Ker drugače… drugače… bo se še “men’ zrolal”… Jaooooo – pa že tako je hudo, potem pa še take zgodbice… Uf, ni nam lahko ;).

P.S.: Kar piši nadaljevanje :))))))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hahaha..lump..se smejim..bom s stola zletela..ej..dons raj ne..ker hocem nadaljevanje..saj ves tam na mizi..kjer sva ostala;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:)))))))))) No … si morem res vzet cajt, pa spet kaj napisat … ja ja … Mogoče dogodivščine današnje noči … :)))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ej

Ni problema. Ti kar sporoči uro in kraj.

P.S.
A se ti lahko priklopiš na MSN?

Bemti mishika..kaj ti..jazzzz..men se rola..ampak je lepo..ko cutis tist u trebuscku aaaaa…pa pust zdaj kokice..in pis nadaljevanje..pa ti..daj no..kam pa pridemo brez domisljija..haha

cak ti mal pomagam…

Odsla sva vsak svojo pot…predno se usedeva v svoj avto..se najine ocke se enkrat srecajo..in ne..sem vedela, da ga bom zelela cutiti..imeti v sebi..nakaze mi, naj vozim za njemu…kmalu skreneva iz poti..in komaj se odprejo vrata..me nasadi na havbo avtomobila;))..daj misi no..evo nadaljuj..bod se ti mal poredna..tko pase;))..ahha

Ja alt..meni dela..ponovi vajo..izkljuci racunalnik..in pejd na novo..vcasih kaj zasteka..dragi..no daj..haha..aja..kafe..pocak da slisis nadaljevanje..ce bos pol se za to..da se kafe ponovi..okej greva..haha…

nc cajta..le kdo ga ma..jaz nikol..roke naj kar klofajo tko k zdele men..spontanost je najboljsa..ajde..kje si

No, čakam nadaljevanje.

Čaki … … … že pišem … … in domišljija že dela .. :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

okej..to hocem;))..norenje..haha..jaz nadaljujem po oglasih..kao;))ker misika itak kokice gricka..bemti baba..ji bom vse poskrila…namest da bi se ona kaj naklofala..haha

Ja, ja… nič šimfat… Jaz sem v abstinenčni krizi… pa ne od kokic… Bo treba še malo počakat… :(( medtem pa si čimmanj luštov delat…

Ne, ne… Pa ne zobam kokic… no zdaj ne… Je treba še kaj konstruktivnega naredit in v knjige pogledat :(((…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A bo treba kaj poštimat ;)))
Čav bombonček, sladki SonceK :))))))

…ampak jaz že šibam dalje :(( Ni časa tudi danes spljoh :((

Lepo uživajte!!!

a si ti malo zalutal, a?!

… žvercaaaaaa, ti bom zizike… hopa čupa :)))

ne, pa ne boš.

Ti bom sladoled kupila, pa bo mir. :-))) S tistim ti menda zamrzne kljun…..:-)))

Pa kaj moraš res vsem strobit,kaj sva počela!!!????
:-(((

ne sekiraj te, če te je enkrat prehitela in nam prej povedala kot ti…:-)))

Pravzaprav pa – saj vse v žlahti (forumu) ostane, ni tako???

O,kako sem te vesel!!!!
A me maš še kej rada?Mislim zdej,ko se mi čisto trga!
Drgač grem raj v sosednjo pisarno….uno tam po bradavičkah božat…zdej kr je mraz pritisn….bi imel še posebne užitke!
Ah,glih tko grem tja!
:-)))))))))))))))))))))))

a pol si res že toliko star, da te trga po kosteh, ha?! N’č, se bo treba sprijazniti, da si za v penzijo….

japjade..tebe pa bom..tam..k zadnjic..ablubm;))

evo..delam na temu;))se mal cist mcn pocak no;))

Podpišem takoj za penzijo!In v tej kondiciji,kot sem zdaj!
To bi ga sral!!!!!!!!
;-)))

Na Wc-ju po školjki.

New Report

Close