Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Me ma da bi te;))..

Me ma da bi te;))..

Odsla sva vsak svojo pot…predno se usedeva v svoj avto..se najine ocke se enkrat srecajo..in ne..sem vedela, da ga bom zelela cutiti..imeti v sebi..nakaze mi, naj vozim za njim…kmalu skreneva iz poti..in komaj se odprejo vrata avtomobilov..me povlece na havbo ;))..obleka leti z naju…moje noge dvigne visoko v zrak, da se zasveti moja muca, vsa mokra, sveze depilirana in potrebna…uffff…to ga tko zrajca..da se prisesa vanjo…kako zna..boza, drka…sesa…norim od uzitka..in zakricim..pofukaj me..prosim daj…ni potrebno rec dvakrat ko mi ga zarije do konca v mojo potrebno muco…nabijava..in slisi se le najino sopihanje po se in se..pofukaj me..jaaaaa…zeli-zelim, da ga obcutim se v ustih, kako pase..ko se korenjak sprehaja po mojih ustih gor in dol, z roko ga mal podrazim, drkam pred ustmi in to mu se posebno pase, prosi za se in se…ne nehaj draga moja…nagajiv je..in mi ga da nazaj v muco…mmmm..kaksni obcutki so to…najine ustnice se prepletajo s poljubi, sama strast naju je…in zakricim..ker nama prihaja, zeli koncati tam..aha..posprica me po ustih, prsih, busiju in prisesam si ga nazaj v usta..mmmm..tko pase..skoraj tako dobro je kot prej najin kapucin;))…

Ej..ej..sam neki..sem tolk hot ncoj..da priznam vse to..in zato mi to ne zamerte..in mi je kao ze vse oprosceno;))okej…to je le neka domisljija…;))…zato jo tko jemljite vsi k sam spegate..bemti…haha!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

me ma da bi te;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

čuj ti mala….ne mi frenda dražit………………..

leta letijo - iščem stevardeso.....

A tako kot zadnjič?Ko si imela razpuščene lase…..mokro prozorno mikico….

cuj ti stari..me ma, da bi te;))

ma ja ko sem zletela u deroco soco..bemti..sam tih bod u tistem;))

Tista,kr jo že dva dni za bradavičke…hmmm…božam….mi je malo prej rekla,da na stranišču še ni probala!aj si to islila,ne?
😉

Ok!Saj mi itak ni prišlo,kr mi je mrzla voda podvozje noter potegnila
;-)))

haha..to pa nisem vedela..ahha

Saj nisi mogla vedet,ko sem pa storž vate napiču!!!
;-)))

New Report

Close