Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek me naj vznemirja to

me naj vznemirja to

Po letih zakona seveda pridejo težave. Midva jih imava kar precej, ampak – nekako vseeno voziva skozi življenje. Tudi kakšno neumnost sem mu spregledala, oprostila (pozabila ne bom). Torej – kje imam potem težavo oz jo imava? Sex je dokaj dober, vedno poskrbi zame, se potrudi, nikoli ne gleda samo na svoj užitek. Vendar – zadnjih nekaj let me pa nekaj vedno bolj skrbi, vznemirja…
Pred leti je vedno več želel prakticirati sex od zadaj (po pasje). OK, želje so različne. Če sem bila zadovoljena jaz, zakaj ne bi še ti.
Žal pa imam občutek, da so pa zadeve vseeno prešle malo preko normale – enostavno naj se še tako trudim, delam vse možne vragolije, nežnosti…ni da ni – ne pride mu drugače, kot po pasje. Oziroma da je on zadaj. Kakorkoli je zadaj, mu pa pride silovito, takoj ….
To me je pa sedaj pričelo malo skrbeti. Sam pravi da mu je tako pač všeč, ampak – ja fino, ampak človek, pride ti pa drugače ne kot na tak način? To pa zame ni več ok… Delam iz muhe slona, ali je morda kaj “od zadaj”?

Če mene vprašaš sem imel vse priložnoste seks avanture tako da sem žensko gledal v hrbet-stoje po pasje …
Zakaj nevem, mogoče da ne gledam obraza ženske. Na kaj ti namiguješ pa nevem.

Recimo meni sedaj nebi padlo na pamet seks na wcju na hitro in divje.
Ljudje se spreminjamo in njihove navade tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close