Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Me nekaj zanima………

Me nekaj zanima………

Kako pospešit moški orgazem?

zakaj pospešiti?

Kaj imaš rada na hitrco?

Ker 2 uri je pa že malce predolgo……………

Sploh ne.

Eno jajce mu nežno cuzaj,korenjaka pa obdeluj ročno.

Kakor kdaj kajne.da pospešiš njegov orgazem moraš poskrbeti ti s tvojim telesom.Mixaj,rajcaj ga,sodeluj z njim v sexu,strastno vzdihuj,stokaj.,govori mu kake pohotne besede…

Nič ne pomaga………..delam svašta, se trudim ko nora……..in na koncu sem že čisto aut! hahahah

Imaš premalo kondicije.saj bo bolje.Vaja dela mojstra.

jaz sem mojega nežno namazala in masirala z lubrikantom in ga z rokami spravila v nebesa 🙂

če moškemu 2 uri ne pride, pa če on zavestno ne zadržuje, bi ga js poslala k urologu, na pregled prostate in vsega tam okol. Al pa bi mu odsvetovala pitje alkohola pred spolnimi odnosi:)…al pa je pred tabo že enkrat sexal oz. si ga vrgel na roke:)…

Sploh to ni tvoj problem, ampak njegov;)
Torej, bi ga js mal poprašala, al sam ob teb lahko vztraja, al se mu to dogaja vedno….hudo, da bi 2 uri drkal:))))))

dedca menjat:)

al pa se ne trudi z njim, pa raje ti jih doživi ene 26 v dveh urah:))) naj on teb dela svašta, če pr njem to ne pali:))))

pismo, komunicirajta!!!sprašuješ ko najstnica;) če ne provociraš

hahahahahaha, ne se zafrkavat mojči:-)))

cmok.
:))

Oh mačka:-))

Muca!
:)))

………….ki se z golo kožo plazi po tvojem telesu…………nežno, počasi……….z jezičkom drsi…….. :)))

Imam že nemir v hlačah!

:-))))))))))))))))

Mačkica, bolj si zaljubljena, bolj afne guncaš!

Jaz ji pa privoščim,da zopet zakorači v svet sexa.

Enostavno, nabavi si mladega junca.

Uh, to pač ne! :))

Acjom…a ti si mene zdaj zapustla samo v moji vzdržnosti? :))))))) Pa padla v drugo skrajnost? :)))))

Sej prav…kar uživaj…

Kaj češ, časi se spreminjajo

No, Mojčka pa še bolj:-))

Wind of change.

Wind of change bo od Mojčke meni pripihal….optimizem velja 🙂

New Report

Close