Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Me nekaj zanima………

Me nekaj zanima………

:)))))))))) a veš kako prija! Po tako dolgem času sex abstinence!?
:))

Ziher! Ko boš najmanj pričakovala! Verjemi!

Si tega sploh ne znam več predstavljat…:))))!

Samo, da si zdržala; pa poskusi nadoknadit za nazaj…:)

Se veselim zate.Le tako naprej.Vsakič več.

Nastavi ritko! 😉

Ne bo dolgo, bo pa že spraševala, kako podaljšat moški orgazem:)

Jaaaaaa 🙂 Naj bo to nepričakovano hitro:))))) Zunaj je pa tud kot pomlad, me bo vedno bolj razganjalo:))))

hahahahhaa

ggrrrrrrrrrrrrrrr

letos te bo dolgo razganjalo…..
..hm…mogoče bo pa šele junija sneg!

Vrečko na glavo 😀

Ojla,dečva draga,če je ded pravi se lahko igra z tabo celo noč ne da mu špricne.!!

Toda,če je pupa prava,ga spravi v norost v minuti.!!!!!!!!

hahaha, poznam to…saj ne, da ti je zoprno “sam, daj valjda da mu že pride!!!” – in da se lahko končno cartava…ker po orgazmu pač paše mal “odklopit”, oz. “glavo na off”, tko kot si trenutek zasluži…

:-)))

…drugače pa, če mu noče in noče pridit zna delovat pasji položaj…

Sem predvidela to možnost, da on namerno vzdržuje ….zadržuje špricanje!

Preberi me bolje;) in vedno znova;)

LP

Odgovor je bil namenjen, acjom,ker s tabo niti nebi debatiral. Tisti zgornji post in tvoje trditve so usmerjene enostransko in iz njih kar seka ljubosumje in zaničevanje partnerja. Niti z besedico pa ne pomisliš da z takšnim obnašanjem morda sama povzročiš težave pri moškem.
pa pa

hehe Hugo moj zlati:)))) nisem js hotela nikogar prizadeti;)

Moj nima takih problemov in tudi če bi jih imel, nebi spraševala jaz za njega na forumu ampak bi midva skupaj poskušala priti zadevi do korena (tolk o meni osebno)

Kar sem pa ajcom napisala, sem pa pisala čisto nepristransko, nekoliko z občutkom, da ajcom veselo provocira nas forumaše, kar se je kasneje celo izkazalo. Torej sem stvar tudi sama nekoliko bolj provokativno napisala:)

Vem pa, da so take težave pri moških zelo pogoste, celo zelo travmatične za oba partnerja in še vedno vztrajam pri tem, da je potreben pregled pri zdravniku, opustiti nekatere škodljive navade ali se pogovoriti o tem odnosu o ljubezni o privlačnosti (če se moškemu slučajno to dogaja samo ob določeni ženski)

Če sem ti ranila moški ponos, potem se ti globoko opravičujem.

Vem da ti zmoreš tudi celo noč:)

Le tako naprej, pa bo sreča v hisi:)

Hoj, pasji nikakor ne! Če grem jaz popasje od zadaj, se vse spremeni v sekunde 😉

:)))))))))))
how how

Kužki radi od zadaj naskakujejo;-)

kaj zdaj, a sem jaz falila temo al ti :-)))…sprašuje, kaj nardit, da mu pride – valjda potem, ko je njej že parkrat prišlo :-)))…torej, če jaz hočem, da dragi “konča” uživat v polnjenju moje luknjice (in včasih imam filing, da v tem kao v transu uživa in mu ne pride in ne pride) se mu nastavim “po pasje”…ko me drži za boke in hkrati opazuje svojga korenjaka, kako se potaplja v naslado, hja :-))), smo hitr pri cartanju…

New Report

Close