Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Me tako firbec matra!!

Me tako firbec matra!!

Sem neizkušen podeželski fant.In res bi si rad prišel na čisto!
Vprašanje je bolj za bejbe.
Ali je možno,da neka oseba,ki ti še maloprej tlakuje normalno,povprečno,iskrivo,nagajivo,skrito,hecno,smešno,itd. življenje…………..v par dnevih zamenja ploščo?
postane uradna,strahopetna,žaljiva,neprijetna,zadržana,zapeta,………………….po objavi tega posta nesramna in sploh ne moja!
Ah,kako bluzim………………………..sam bistvo posta je pa realno!

Nisem bejba, ampak en star dec.. Pa vseeno, ko te ze firbec matra..

Seveda je možno vse kar pišeš.. Ne samo možno, ampak se to dogaja vsak dan mnogim, ki so od tebe mnogo STAREJŠI IN NAJ BI BILI ZATO ZRELEJŠI ….

Dogodki niso to, kar se nam zdijo, temveč so to, kar naredimo iz njih. Misli so valovanje, ki vzbuja reakcijo. Dobre , pozitivne misli privlačijo dobro, slabe, negativne misli privlačijo slabo. Zato je najprej potrebno izprazniti dušo, se odpovedati predsodkom in privzgojenim vzorcem, ter se napolniti z blagimi darovi pozitivnih ustvarjalnih misli.. Zdaj pa si naprej kar sam miisli.., ker vidim, da hitro zoriš!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Oprosti Sp…meni je tako vedenje tuje..
sem kar sem in moja je plošča enaka …
nikoli bi ne mogla nikogar prizadeti , najmanj tistega ki me ima rad..
če mine ljubezen…ostane spoštovanje …..nenazadnje je bilo z nekom lepo..

toliko od mene :))
iskreno

mmmmmm mmmm jest bm rekla takle…..vsak ima dve plati torej dve ploščici….Prej ali slej se tudi ta druga odkrije…nevede nehote…to pride s čašsom,k človek malce postane doomač…..upam da me razumeš…N hvalabogu si reci,zdej jo imam zdej pa jo poznam..Taka je in…………….kaj boš naprej, boš pa videl…..še malo jo raziskuj…to je moje mnenje….

Da ji nisi mogoče na žulj stopil aaa?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Sp, tuki bi se podpisal pod zajčkov post…

mogoče lahko iščeš primerjavo med tvojim .. problemom in tem forumom….
tukaj nas je ostalo … peščica tistih.. ki smo začelli s tem forumom… kaj to pomeni? POmeni, da kljub virtualnosti, vse skupaj temelji na iskrenosti, na tistem… jaz sem, kar sem… skoraj vsi, ki so šli, so bili tukaj nekaj drugega, kot v real lifu… razen nekaterih izjem, ki so se poslovili zaradi drugih vzrokov…

vidiš SP… zato sem včeraj na vaši strani govoril o pravem prijateljstvu, ki sem ga dobil tukaj 🙂

Je pa tako… nihče nas ne more tako prizadeti, da se ne bi spet pobrali in ostali to .. kar smo.

Dobro jutro SP, dobro jutro drimči!!!

Lepo Jani , lepo ! Se strinjam z napisanim :))

jutrčka , pa cmočka !

🙂 jutro zaspano pa… kisska :)))

In starejši kot sem…bolj sem ubrisan!
In ta tvoj post mi je povedal veliko!
Glede zorenja ježek,se pa samo nasmehnem…..pri mojih letih samo še gnijem!
😉

mhm..je jutro in je zaspano ja .
Bom kisska , pa bom še enega , prav ?

Evo ti eno kanglo kisa!
Cmoka Drimči1
😉

Si se vprasal, da mogoče ti vidiš narobe…in to le ni to…tukaj ti je tole težko svetovati, kajti sigurno nisi napisal vsega…zato bom rekla no comment…ampak taprav človek…nima dveh obrazov, ker ni potrebe za kaj takega…in če si ti taprav človek, sigurno v svojo družbo nisi sprejel nepravega…z dvema obrazoma, zato premisli…in išči razloge drugje…čeprav mislim, da jih poznaš in jih le nočeš sprejeti.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ježek …….to je naš ježek ja, ki ga tako pogrešamo.

daš še kej?

se podpišem pod post!

hvala čjšpo :))

lepo te je uzreti – yess pozitiv vajbrejšn..

čeprav škrat gerdo gleda ko
zasliši “star dec” !!!!!

okej, meso ino kosti se starajo (kej čmo)
ampak važno je kakšna je vsebina, ne pa ovitek ne de:)
ergo NE SODMOKNJIGE PO OVITKU ne de

ja hm. talele butalski škrat tudi čaka, pa čaka, pa čaka
da bo enkrat vsaj za mišji kakc malo bolj moder,
pa vsake tolk časa pozab da je še dost
bušmanov tud v mojih Butalih – kej čem ku zlobe be
prenesm…

ampak se tolažim s tem da itak zmeraj najprej
pomislim bohve zakva je kaj dobro…..

Pacmakam Našga Ježka

No ja,pa še mal olja…olivnega!
😉

uboga drimči….jaz bi te na njenem mestu…….ups..

New Report

Close