Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Me vara ali sam samo paranoičen

Me vara ali sam samo paranoičen

No skup sva dobrega pol leta. Oba sva študenta, ona živi privat sama, jaz v študentu. Dostikrat prespim pri punci, no zadnjič mi je zvečer rekla da gre drug dan delat in da se slišiva ko bo končala- skup kosilo in potem domov k njej. No zjutraj je imela prazno baterijo in ni bilo časa da jo napolni. Sem ji ponudil svoj telefon da jaz pa njenega napolnim. No odločila se je da vzame polnilec in ga če bo možnost napolni v službi.
No tam ob 5 popoldne me pokliče da je na stanovanju in se opraviči da ga ni imela čas napolnit in poklicat.
No sedaj pa moje vprašanje. Že zvečer se je čudno obnašala in zjutraj se je s tole prazno baterijo še bolj prižgalo lučko da nekaj prikriva . No da do tem da ga ni mogla nikjer napolnit ali pa sfehtat da me pokliče in pove kje se dobviva…ali sem paranoičen in ljubosumen ? nekak imam v glavi da je varala aka telefon ugasnjen da ni dosegljiva.
Kaj si mislite oz. vaše izkušnje.

Malček kompliciraš:) Če se je zgodilo prvič, zna biti skupek slabe organizacije in stresa.
Če se vama ponavlja redno potem pa ja…če se te tudi manj dotika…zna imeti druga oseba njeno pozornost.

Tujega telefona pa tudi jaz ne bi vzela, še manj svojega pustila drugi osebi v uporabo.

MsOlivija je lepo povedala:)

Mislim da si samo paranoičen, ampak razumem ker se tako čudno obnaša… spremljaj njeno obnašanje še nekaj časa, ampak se ne sekiraj preveč

Upam. No v petek sem šel domov me je zvečre poklicala ene 5 min preden gre vlak. Da bi me rada videla in nekak se mi je spet lučka prižgala da je preverjala grem domov. Sem ji samo rekel da že imam karto in da jo pokličem ko pridem z vlaka. Seveda se ni oglasila in seaj sem poln dvomov. Me je držalo da nebi šel domov ampak pogledat kaj se dogaja samo se mi zdi neumno da vohunim.
Včeraj ko sva se videla je rekla da je zaspala in ni slišala da sem klical, je pa bila nekak zadržana ker dosedaj ko me je videla me je objela in poljubila in naprej. Sedaj pa hladna.

Možnost je tudi, da se ukvarja sama s sabo. Ne bi si upal postavljati nekih trditev.
Srečno

Je zadnjič sama načelka debato in šok, se je z enim dobivala še preden je mene spoznala, ampak ji je lepše z menoj??? Serveda nista seksala???

Po pravici kaj naj si mislim.

pozdravljen M
Nedvomno je stvar daleč od nedolžne
Itaq,da bi te lahko priklicala tako ali drugače,
če bi te le želela.Ne bom trdil,da je šlo za prevaro,
nedvomno pa te ni takrat želela slišati,še majn imeti
ob sebi.Ja to pa se zgodi,če……Ah ka jže?!?
vse dobro-M

Še malce bolj vaše kontrol-freakovskega odnosa pokažite.. pa bo zbežala kar sama.

Tudi v najbolj zoprnih službah ne morejo zahtevati, da ste non-stop telefonsko dosegljivi.

De omnibus disputandum..

Včasih sem ga ingoriral, ta notranji občutek da nekaj ne štima. Sedaj se vse bolj zanašam na intuicijo.

Če sta še skup jo povprašaj kako je bilo v prejšnjih vezah.
To da sedi na dveh – treh stolih ni nič novega , njena skrb je samo da ne pade na trda tla.

Po navadi se izkaže, da se takšen občutek potrdi, samo vprašanje časa koliko dolgo si zatiskas oči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close