Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Me zanima koliko od vas bo to spljuvalo

Me zanima koliko od vas bo to spljuvalo

Ne morem verjeti. da nekateri spodbujate ljudi k suženjstvu ne samo k hlapčevanju.
Res žalostno, zato pa smo tam, kjer smo.[/quote]

Bravo, Robi! Popolnoma se strinjam.

se strinjam…ampak so povezani med seboj…. ti pri koristu so njihovi izvajalci, medsebojno se dogovarjajo in vsi imajo vzajemne koristi procente od zaslužka… tako,d a če bi bili na oblasti odgovorni ljudje, s širšo družbeno odgovornostjo in zavestjo delati pošteno in za prosperiteto vseh… bi se posledično vse anomalije vseh verig vo ozadje tudi počasi ustavile, pa tudi splavale na dan in pred odgovornost.[/quote]

Me zanima. če bi poslanci bili pripravljeni delat za minimalca ali zajamčen OD?[/quote]
ne vrazumem zakaj si s tem vojim vprašanjem mene citiral?… ampak ti lahko dam odgovor – seveda ne…. to se je že pokazalo, ko smo podpisovali peticojo naj gredo na minimalne plače… avtor peticije je to odnesel v parlament… seveda se vsi branijo in otepajo – vsi drugi bodo šparali, samo oni ne… on se na računb drugih bogatijo… ravno o tem pišem… ker so pri koritu iz svojih lastnih koristi in naša država si ne bo nikoli opomogla, ker NI odgovornih ljudi, ki bi vodili državo in ustvarili sistemske pogoje v njej, da bi se le-ta lahko razvijala, rastla bogatela – pri tem mislim vse državljane – standard vseh bi rstel, in s tem bi tudi vodilni imeli več… Žal pa takih ljudi vodilnih ni, ki bi tako razmišljali in predvsem delali , svi vidijo samo sebe žal in ko pridejo na oblast delajo in gledajo samo zase, da se v tistem obdobju čimbolj okoristijo…
žal je tako – in ni važna stranka – vsi so isti brez izjeme, četudi pridejo novi obrazi kao teh novih strank, ti so vsi z zaledje propadlih strank v ozadju, ki jim ni uspelo in se želijo tako preko novih navidezno novih in pod drugim imenom, nazaj stlačiti h koritu…
samo poglej te smc-jevce… za direktorja zzzs želijo postaviti svojega gospoda, takega svojega, ki je v povezavi z “odpadlim” zaresom in golobičem… to so vsi prepleteni z medsebojnimi uslugami in samo iščejo poti do dnarja… potem (ko bodo svoje toisto malo kar je še ostalo pobrali) bodo pa spet narodu jokali, da ni denarja v zdravstbvni blagajni, da je treba prispevke zvišat… groza res… to so kao novi obrazi :(((

Meni se bedno zdi, da šparajo tam, kjer se jim zdi, da se najlažje vzame – enim anonimnežem iz žepa. Da bi pa pospravili s korupcijo, to jim ne pade na kraj pameti. Če bi samo opravili s korupcijo v zdravstvu bi kar dobro pomagali proračunu in še zdravstvo bi se izboljšalo. Ampak ne, zato naša vlada nima moči, volje …….. Ima pa moč folku vzet plačo, to pa ja. Pa govorit, da je od tega odvisno, ali bomo izplavali iz krize, delavske plače bodo pomagale, da izplavamo iz krize? Ma nemoj. To me jezi. In jezi me, da tule potem pljuvamo en po drugem pa se po prsih trkamo – jaz naredim več, kot ta, pa še več, kot oni…. kakšna beda.

seveda ne bodo pospravili s korupcijo, ker samo služijo na tem in imajo koristi zraven pri njej.. :(((

New Report

Close