Med in spolnost
Ellou!
Mene pa zanima, kaj vse ste že (s)probali sami ali s partnerjem glede “oblačenja” telesa s hrano tik pred sexom?
Jagode, šampanjc, čokolada, sladoled, smetana, ok ……….. zadnjič pa sem videla, da se je ženska polila z medom in partner se je kar namatral da je polizal ves med z njenega telesa.
Si predstavljate, da jo je moral vsaj 3x prelizati; njej je blo fajn, njemu všeč in sladko – ampak moraš politi malo medu, če polivaš po celem telesu, če ne bo potem lizalcu slabo od vsega prelitega medu;)
No, mojemu se med ne zdi dobra ideja, priznam da tudi meni se ni sprva zdelo, češ med je presladek, ampak, če ga pokapaš vsaj po erogenih conah, mora bit pa božansko!
mljaskkkkkkkkkkk
Ciao
To pa dvomim, da bi bil med nevaren za razna vnetja ali infekcije, še posebej zato, ko vem(o), da se med uporablja tudi za zdravljenje ran, saj je naravni antibiotik (če kdo ne ve ali ne verjame, naj si kaj prebere o medicinskem medu-ki je med btw, vendar prečiščen in se ga uporablja v zdravstvu).
Meni osebno se dopade nekaj sladkega lizat po telesu, seveda ne polizat 2 dcl medu. Je sladek, lepljiv in vznemirljiv. Moram samo še tako telo najti;) ker moj (tip) ni istega mnenja glede medu….žal.
Uživite in probite kapljico na kamorkoliže hehe
***To pa dvomim, da bi bil med nevaren za razna vnetja ali infekcije***
Sam med ne, sladkor v njem pa je idealen pogoj za razvoj raznih bakterij.
***Čuj Marko, a si ti mogoče kej v zdravstvu?***
Ne se hecat, a sem kako neumnost napisal?! 😉