Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Med nami so vredu moški

Med nami so vredu moški

Po poplavi tem o težavah pri iskanju partnerjev in tisti o spregledanih moških se mi zdi vredno opomniti, da sem tukaj na monu opazila nekaj zelo simpatičnih. Vi jih niste zaznali?

Eden tak, ki s svojimi zapisi kaže na zdrav karakter, je Pinboks.

Njega izpostavljam zato, ker zaenkrat ne vemo, ali je oddan ali samski. Ne bi posegala po nesamskih (recimo Rok-1).

Kaj pravite ostale ženske? Ne opazite nobenega?

Ne, nisem opazila nobenega ok. Omenjenega še nisem zasledila.

Si ne delam tabel kaj kdo piše. Še ukvarjam le z vsebino.

Bi rekla, da me oddane, znamo veliko hitrej prebrat take, ta prave. Tud meni je poleg lloyda padel v oči. Verjetno še kdo, ta dva sem si zdaj zapomnila, ker sta mi bolj nova tu gor. Bi pa tud našla koga bi se ognila v širokem loku, sam nečem zasrat teme.

Zakaj bi zasrala temo?

Odgovor na objavo uporabnika
takle, 02.04.2025 ob 08:04

Bi rekla, da me oddane, znamo veliko hitrej prebrat take, ta prave. Tud meni je poleg lloyda padel v oči. Verjetno še kdo, ta dva sem si zdaj zapomnila, ker sta mi bolj nova tu gor. Bi pa tud našla koga bi se ognila v širokem loku, sam nečem zasrat teme.

Bolje da si jasna kot s figo v žepu!

Verjetno so. Samo se izgubijo v poplavi motenih, ki so najglasnejši. Večina mislim da je samo nenormalno osamljena in išče nek stik. Velikokrat samo reakcijo. Kot otroci pač. Ne smeš vse preveč resno vzeti. Nekateri tudi če običajno svojo zagrenjenost nonstop mečejo…občasno pokažejo da niso tako grozni, samo pač ne gre jim po željah in so postali zagrenjeni. Ravno sem brala eno temo v kateri me je eden, ki običajno nima nič lepega za povedat, prijetno presenetil. Ker je pozabil skrit da ni kreten 🙂 Vsaj ne nonstop.

Ne opazim, 02.04.2025 ob 08:04

Ne, nisem opazila nobenega ok. Omenjenega še nisem zasledila.

Si ne delam tabel kaj kdo piše. Še ukvarjam le z vsebino.

Verjetno nas večina sledi temam pogovora, ne avtorjem, ampak ko neko mnenje izstopa, si tudi nehote zapomniš tudi avtorja. Tudi pozitivne, ne le tistih, ki se jim želiš izogniti. Po sebi sodim.

Se strinjam s Takle-lloyd je prav tako fejst fant.

Tudi meni je Pinboks padel v oči. Se mi je prikupil te dni, ko se je odločno postavil proti nasilju nad ženskami in okrcal pretepače. Mislim, da jim je ponudil, naj se lotijo moških, če se jim zdi pretepanje fajn.

Žensko mnenje, 02.04.2025 ob 08:15

Tudi meni je Pinboks padel v oči. Se mi je prikupil te dni, ko se je odločno postavil proti nasilju nad ženskami in okrcal pretepače. Mislim, da jim je ponudil, naj se lotijo moških, če se jim zdi pretepanje fajn.

Res je. Redko se oglaša, ne piše celih traktatov,  ne čveka tja v tri dni, kar pa napiše, pa kaže na njegovo zdravo razmišljanje. Še nikoli nisem opazila, da bi pisal traparije.

Ne opazim, se ne koncetriram na nike. Razen izjeme kot je tisti 3469, če vidim njegov nik,preskočim tisto klobaso dreka, ko jo naredi. Pa kakega bozota, kokos, darkota… to vse preskočim.

Na ostale pa se ne koncetriram. Omenjena dva nisem zasledila oz če se ju,si ju nisem zapomnila. Bolj si zapomnim tiste, ki jih je bolje preskočiti :).

Monovke ognil v velikem loku.

najbolj v redi moški se trenutno potepa po Vietnamu in Kambodži. Ker ga nobena Evropejka ne hoče se je odločil poiskati ženo v JV Aziji.

Seveda so. Moški – če so dobri, so lahko čudoviti, enkratni.

Če so pa slabi, je pa obup. Pol je pa še tako, da ta slabi so bolj glasni, bolj agresivno te preganjajo iz teme v temo, bolj se iozpostavljajo –  in delajo vtis, da jih je več. Enako kot v življenju.

Imaš dobesedno na milijone pametnih, razumnih, kultiviranih Američanov. Vodi jih pa Trump.

daisycutter, 02.04.2025 ob 09:42

Seveda so. Moški – če so dobri, so lahko čudoviti, enkratni.

Če so pa slabi, je pa obup. Pol je pa še tako, da ta slabi so bolj glasni, bolj agresivno te preganjajo iz teme v temo, bolj se iozpostavljajo –  in delajo vtis, da jih je več. Enako kot v življenju.

Imaš dobesedno na milijone pametnih, razumnih, kultiviranih Američanov. Vodi jih pa Trump.

Sam ponavljaš se iz teme v temo možača fuknjena, zavožena.

popravek naslova med nami so podefili. hahaha

Anonimno 2427, 02.04.2025 ob 10:06

Sam ponavljaš se iz teme v temo možača fuknjena, zavožena.

No recimo tale je najbolj glasen od ta slabih.  Si ne more pomagat, bevska ko čivava….

Seveda so med nami dobri moški, odvisno kaj meniš z med nami.

Jaz imam svojega doma že 23 let. Nikoli ni obiskal mona.

To je dober moški!

Zakaj sem jaz tukaj potemtakem? Izključno zato, da zlobne in butaste moške na monu jebem v glavo in jim nastavljam OGLEDALO KAKO NEVERJETNO BEDNI SO. 

Lloyd ful rad prca in takoj iz naftalina potegne dušno zdravje.

General Hoover se mi zdi odločen desc na mestu. Če le ni baba z moškim nickom!

Monklja neprij, 02.04.2025 ob 10:20

Seveda so med nami dobri moški, odvisno kaj meniš z med nami.

Jaz imam svojega doma že 23 let. Nikoli ni obiskal mona.

To je dober moški!

Zakaj sem jaz tukaj potemtakem? Izključno zato, da zlobne in butaste moške na monu jebem v glavo in jim nastavljam OGLEDALO KAKO NEVERJETNO BEDNI SO. 

Ko bi ti vedela kako si odbijajoča, antipatična s to tvojo hinavšno in hlinjenjem, ne bi napisala niti enega posta.

Replika je edini ta prav dedc na tem forumu.😂

daisycutter, a ti resno misliš,  da je Trump idiot? Si res tako preprosta?

Upam, da ne in da ti razmišljanje le seže malo dlje…

Ko bi se zavedala

Ja sej to, ko same sebe razkrijejo LOL. Večno mentalno stare 15 let.

Anonimno 6783, 02.04.2025 ob 10:44

Replika je edini ta prav dedc na tem forumu.😂

Zdej ne vidim, ali hočeš mene žaliti, ampak če me, posredno v nič daješ tudi moške, tako da ni čisto jasno kaj bi rad.  Tudi ti ne veš, a ne?

Da te nekaj vprašam, 02.04.2025 ob 10:47

daisycutter, a ti resno misliš,  da je Trump idiot? Si res tako preprosta?

Upam, da ne in da ti razmišljanje le seže malo dlje…

Kje točno sem to napisala?

Te spet mede?  Drži se svojih litanij o feministkah in nehaj s prividi…

daisycutter, 02.04.2025 ob 10:52

Kje točno sem to napisala?

Te spet mede?  Drži se svojih litanij o feministkah in nehaj s prividi…

dausycutter, te matra paranoja? Jaz ne pišem o nobenih feministkah. Sicer pa, ja, posredno si napisala, da je Trump idiot. Tam, kjer omenjaš, da je na milijone pametnih in razumnih Američanov, “vodi jih pa Trump”. Med vrsticami. Ponavljam, upam, da si malo bolj razgledana kot povprečen slovenski levičar, ki se ne more odločiti, a je Trump novi Hitler ali je kar Satan iz pekla osebno.

Da te nekaj vprašam, 02.04.2025 ob 11:02

dausycutter, te matra paranoja? Jaz ne pišem o nobenih feministkah. Sicer pa, ja, posredno si napisala, da je Trump idiot. Tam, kjer omenjaš, da je na milijone pametnih in razumnih Američanov, “vodi jih pa Trump”. Med vrsticami. Ponavljam, upam, da si malo bolj razgledana kot povprečen slovenski levičar, ki se ne more odločiti, a je Trump novi Hitler ali je kar Satan iz pekla osebno.

Aha, NIKJER nisem napisala, da je Trump idiot, gladko si si izmislil.

Sploh ti domišljija deluje na polno, vse sorte “veš” o meni, če pa ne veš, si pa izmisliš. Aja ne VSE si izmisliš, ker veš itak ničesar.

Kar se Trumpa tiče –  pejt v Ameriko, pa mu kušni rit, če ga tako obožuješ. Bo zelo vesel, on ima rad take zadeve, ti pa tudi.

New Report

Close