Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Med nami so vredu moški

Med nami so vredu moški

To mora bit ena zapita možača na socialki. Saj je po celem monu v vsaki temi, ki jo človek odpre. To ziher nič ne dela, niti doma v kuhinji ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Da te nekaj vprašam, 02.04.2025 ob 10:47

daisycutter, 02.04.2025 ob 09:42

Seveda so. Moški – če so dobri, so lahko čudoviti, enkratni.

Če so pa slabi, je pa obup. Pol je pa še tako, da ta slabi so bolj glasni, bolj agresivno te preganjajo iz teme v temo, bolj se iozpostavljajo –  in delajo vtis, da jih je več. Enako kot v življenju.

Imaš dobesedno na milijone pametnih, razumnih, kultiviranih Američanov. Vodi jih pa Trump.

daisycutter, a ti resno misliš,  da je Trump idiot? Si res tako preprosta?

Upam, da ne in da ti razmišljanje le seže malo dlje…

Ona verjetno ni preprosta. Preprosti ste pa ljudje, ki enega razvajenčka, s kupljeno diplomo, 6 bankrotiranimi podjetji, trenutno s podjetjem ki ima samo 12 zaposlenih, samooklicani miljarder (dokaže ne), ki skriva da davkov ne plačuje in mu je uspelo bankrotirati kazino….proglašate za genija in poslovneža 🙂
Tip je v prvi rundi uničil ogromno kmetov. In ne moreš verjet….spet so volili zanj. Sedaj pa jočejo in protestirajo ker jim propadajo kmetije, ker se delavci (ilegalci) ne upajo v šiht. In ker bodo od danes naprej še enkrat več za gnojila plačevali, ker je klovn se pač odločil da bo finančno vojno svetu napovedal. Tip je v stotih dneh skoraj podvojil inflacijo, sesul borzo skoraj (čakamo danes kaj bo),  uničil 80 let odnosov z zavezniki, življenjsko ogrozil par deset CIA agentov, uničil vse varnostne mehanizme vojaške in ogrozil na stotine ameriških 18 letnikov na vojnih območjih, zjebal vse možne agencije in odpustil ljudi, katere mora še celo leto plačevat čeprav ne delajo in ni nič privarčeval, čeprav laže da je – dokazat ni zmožen, po nesreči ukinil penzije za otroke ki so starše izgubili, ker nima pojma kako sistem dela, dela kontra zakonodaji in ne upošteva sodišč, ima največ sodnih postopkov v zgodovini zda odprtih proti svoji administraciji, otroci umirajo od bolezni ki so jih desetletja nazaj iztrebili in seveda ne pozabit na to da so zadnji mesec več ljudi ki so jajca šverca kot tistih ki so drogo 😀

Ampak ej….če čez 300k zaslužiš ti je pa davke znižal 😀

preprosta419, 02.04.2025 ob 11:34

Ona verjetno ni preprosta. Preprosti ste pa ljudje, ki enega razvajenčka, s kupljeno diplomo, 6 bankrotiranimi podjetji, trenutno s podjetjem ki ima samo 12 zaposlenih, samooklicani miljarder (dokaže ne), ki skriva da davkov ne plačuje in mu je uspelo bankrotirati kazino….proglašate za genija in poslovneža 🙂
Tip je v prvi rundi uničil ogromno kmetov. In ne moreš verjet….spet so volili zanj. Sedaj pa jočejo in protestirajo ker jim propadajo kmetije, ker se delavci (ilegalci) ne upajo v šiht. In ker bodo od danes naprej še enkrat več za gnojila plačevali, ker je klovn se pač odločil da bo finančno vojno svetu napovedal. Tip je v stotih dneh skoraj podvojil inflacijo, sesul borzo skoraj (čakamo danes kaj bo),  uničil 80 let odnosov z zavezniki, življenjsko ogrozil par deset CIA agentov, uničil vse varnostne mehanizme vojaške in ogrozil na stotine ameriških 18 letnikov na vojnih območjih, zjebal vse možne agencije in odpustil ljudi, katere mora še celo leto plačevat čeprav ne delajo in ni nič privarčeval, čeprav laže da je – dokazat ni zmožen, po nesreči ukinil penzije za otroke ki so starše izgubili, ker nima pojma kako sistem dela, dela kontra zakonodaji in ne upošteva sodišč, ima največ sodnih postopkov v zgodovini zda odprtih proti svoji administraciji, otroci umirajo od bolezni ki so jih desetletja nazaj iztrebili in seveda ne pozabit na to da so zadnji mesec več ljudi ki so jajca šverca kot tistih ki so drogo 😀

Ampak ej….če čez 300k zaslužiš ti je pa davke znižal 😀

Zadnje cvetke:

poleg kmetij pripadajo tudi gradbena podjetja, ki so imela med eno četrtino do ene tretjine zaposlenih enigrantov. Gradnja je zastala in se podražila za 30% vsaj, gradbene firme propadajo

V ruralnih državah so pa že dali predlog za nov BILL – pazi zdaj to –  da se spusti legalna meja ZA DELO OTROK, ker nimajo dovolj delovne sile.

V muzejih (Smithsonian) so jim ukinili financiranje vseh zbirk, ki ne opevajo bele Amerike (vse zbirke o domorodcih, o suženjstvu, o ženskah, o osvajanju Amerike )

V Georgiji žensko, ki je rodila mrtvorojenega otroka ali (spontano) splavila, avtomatsko ARETIRAJO za umor. V Texasu niso daleč zadaj. Si predstavljaš to grozo, otrok ti je umrl, žaluješ, jokaš, pa pridrvijo šerifi in te uklenejo in odpeljejo v zapor? Ne, ne lažem, poguglejte dejanske primere.

Jaz bi se, 02.04.2025 ob 09:33
    Monovke ognil v velikem loku.

👍 Ti moram povedati, da zdaleč nisi edini 😉

Ugotavljam, da vas ne bi smela samih pustiti tukaj. Kakor hitro umaknem rit v službo, se začnete pričkat. Ni bilo tako zamišljeno. Tema je bila namenjena pohvalam forumašev, ne zdraham.

Pa Trumpa mi greste zmešat v temo o MOŠKIH… 😄 saj ni niti forumaš, no!

Jah.. a sploh rabm rečt kdo je ok. Pol me vsi a sii nora.. ja bejž no. Mal sm pa lh? In kdo je pinboks??😆

Kolk se mora enim kolcat 😂😂

Šibam na luft. Da me ne bodo sam besede

takle, 02.04.2025 ob 15:59

Kolk se mora enim kolcat 😂😂

Šibam na luft. Da me ne bodo sam besede

No pejt, js sm lih dala redkvice v gredo☺️ prijetno toplo je danes.

crazyfrog, 02.04.2025 ob 15:57

Jah.. a sploh rabm rečt kdo je ok. Pol me vsi a sii nora.. ja bejž no. Mal sm pa lh? In kdo je pinboks??😆

Pinboks je tisti junak, ki se je prvi javil, da bo sodeloval v najinem performensu na Prešercu..

Hitro ti pozabiš na fejst fante 😉

monovka, 02.04.2025 ob 16:17

Pinboks je tisti junak, ki se je prvi javil, da bo sodeloval v najinem performensu na Prešercu..

Hitro ti pozabiš na fejst fante 😉

Ne smeš me vse resno vzet, seveda vem kdo je mišljen.. ampak kaj vemo o njemu? Samski ni veš😆

crazyfrog, 02.04.2025 ob 16:39

Ne smeš me vse resno vzet, seveda vem kdo je mišljen.. ampak kaj vemo o njemu? Samski ni veš😆

U presneto. Nisem vedela, da je oddan.

Ok, zdaj pa lahko zaključim, dobri moški so oddani. Apel puncam: tukaj zaman iščete kandidate zase.

Ti si pa informirana… naslednjič najprej tebe vprašam, preden tu naumnost napišem.

No sj sm sam 100%, ne 200%. Lah, da se motim..

In kako kaj duševno zdravje in VID po toliko spremljanja CNN?  lol

crazyfrog, 02.04.2025 ob 19:29

No sj sm sam 100%, ne 200%. Lah, da se motim..

Kakorkoli… jaz bom ostala zvesta tebi 😉

Anonimno 1434, 02.04.2025 ob 20:03

In kako kaj duševno zdravje in VID po toliko spremljanja CNN?  lol

Hvala za skrb. Bomo zmogli.
Kateri je pa tebi všeč? 😄

monovka, 02.04.2025 ob 20:11

Hvala za skrb. Bomo zmogli.
Kateri je pa tebi všeč? 😄

Forum je na nivoju funkcioniranja tretjega sveta, citiranje delujo ko deluje, občasno pa ne in zato ni nikomur mar, lol.

Ker moj komentar je bil namenjen oprnoglavki s CNN traktatom o Trumpu.

Za 1434

Anonimno 1434, 02.04.2025 ob 20:17

Forum je na nivoju funkcioniranja tretjega sveta, citiranje delujo ko deluje, občasno pa ne in zato ni nikomur mar, lol.

Ker moj komentar je bil namenjen oprnoglavki s CNN traktatom o Trumpu.

Potem se pa opravičujem. Ko ni citata, se običajno sklepa, da je zapis namenjen avtorju teme.

Meni je pa iDesi ok. Ko kaj napiše, mi je smiselno.

hja, 5.0, 02.04.2025 ob 21:59

Meni je pa iDesi ok. Ko kaj napiše, mi je smiselno.

IDesi copy-pasta iz ChatGPT. Drgač si pa svoje travme zdravi.
On ni moški sploh.

Ov, pa so se mi razblinile sanje:-)

hja, 5.0, 02.04.2025 ob 22:20

Ov, pa so se mi razblinile sanje:-)

😄 hja. Kot marsikateri ženski, kajne? Ne joči, se da preboleti.

Zanimivo, da največjih machotov tega foruma ni tule vmes. Ali to komu kaj pove?

monovka, 02.04.2025 ob 22:29

😄 hja. Kot marsikateri ženski, kajne? Ne joči, se da preboleti.

Zanimivo, da največjih machotov tega foruma ni tule vmes. Ali to komu kaj pove?

Pa res:-)

Tudi podrte sanje so ok, potem je prostor za nove:-)

Ne gledam tega. Sem pa za razliko od tebe več kot desetletje v ZDA živela. In imam ljudi tam. Če je tako krasno….zakaj protesti vsak teden. Texas. Ki je rdeč k paradajz. Tedne že protesti. Republikancev :). Fox “news” seveda tega ne kaže. Tako kot ne kaže da je inflacija se podvojila odkar je ta norec. Borza gre v kurac, posledično penzjonisti tam samo čakajo če bodo sploh lahko preživeli….fleten čas je ustvaril ja ta tvoj bog. Amerika je GREAT AGAIN 🙂

Meni tudi. 😇

Desi je samski? A nima on eno tajnico, eno psihologinjo, eno učiteljico joge, eno zobozdravnico, eno mene, eno odvetnico😁😁😁😁

Sicer pa monovka ti sama nisi samska čemu služi ta tema zdaj..

Samski in ok so: lloyd, vrag, cezar, darwin, jahman, star dec😆😆😆 sam pogledat jih morš iz prave perspektive. Pa zih še kdo. Pa tut monklje niso slabe, če jih lepo gledaš!😁

New Report

Close