Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Med over net

Med over net

Sem našla Primožev odgovor eni deklici, ki je spraševala, zakaj ji strani na med overju tako počasi odpira. Ker je odgovor zanimiv tudi za nas, ga pastam tukile 🙂

spoštovani uporabniki,

to vašo težavo že rešujemo. Je en sam problem in to je količina uporabnikov. Kaj to pomeni, povečanje hitrosti voda in za dodatek povečanje hitrosti računalnika. Zadnje zaenkrat še ni problem, problem je število istočasnih uporabnikov, ki zasedejo vod do strežnika. Še pred novim letom, se bo kapaciteta voda povečala, tako da malo potrpite in bo.

Primož

Aha..zdej pa vem hvala…
Jest namreč velikokrat ne morem na net.
Pa sem že krivila to gajbo.Češ kaj ti nuca še si nova,stara je bolj laufala.hihi
Nasplošno pa ugotavljam,da je naš ponudnik telemarch izredno slab.Al je zasedenost velika..al pa so malomarni.velikokrat nam internet sploh ne dela,tud po več ur..ampak to je že druga zgodba..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

po domace se temu rece, da je potreben “apgrejd” masinerije …. je ze tako, da med.over ni vec igracka za par folka ampak jo je treba ze mickeno bl resen pedenat :):))

upam, da ne bojo zacel jamrat, da jim za resno delo zmanjkuje denarja pa …. pa …… …. mal vec rama pa bo kista spilala :):))))

bzz bzzz

Jana :))) hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa :))) Jest bom kar potrpel 🙂

Lep dan vsem skupaj, jest se zdej za par ur poslavaljam 🙂 Čau in cmoka, ter zauh und zaug :)))))

Zdajle recimo je obupno počasi ):
Ne morem zdržat. Bom potrpela tudi jaz…
cmoka vsem :))

Ja, Jana, je počasno, samo 🙂 ma ne morem tud brez počasnega ne :))))

Long fast live med.over.net!!!!!!!!!!!!!!

Šefe…
Ruknmo eno hidrocentralo vmes… Tko med uporabniki pa serverjem..bemti se bo kresal…za dež oz.vodo se pa neje sekirat… smo jo itak dovelj naročil v teh dneh, se gladina vode ziher dvigne….pa še štrom pridobimo tkole za đabe…pa bo letel ko svina**+

New Report

Close