Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Med Over Net

Med Over Net

Kdorkoli je že lastnik tega portala ima očitno neke hude komplekse ki si jih tukaj izživlja. Morda se je zato tudi povečalo število pacientov ki odpirajo vedno bolj bolne teme, ampak zdajle me je pogrelo nekaj drugega, namreč prijavljanje neprimernih komentarjev. Za to dejanje je rikepča skrajno zatežena in počasna. A to želite uporabnike odvračati od prijavljanja?

Spoštovani lastnik(i), če ne želite da prijavljamo neprimerne komentarje, to enostavno povejte ali pa onemogočite funkcijo. Enako velja tudi za pisanje, če ne želite da pišemo pač zaklenite forum in uživajte s svojimi reklamami in rikepčo.

A ti si pa spletni policaj ki ga skrbi za to kaj drugi govorijo. Kaj pa se drugace pocnes v zivljenju razen tega?

Jaz bi samo rad pripomogel k dvigu kvalitete tega foruma, če je to sploh še možno, ker je dolgo bil edini normalen, zdaj pa se bliskovito bliža dnu. To je vse.

Jaz bi samo rad pripomogel k dvigu kvalitete tega foruma, če je to sploh še možno, ker je dolgo bil edini normalen, zdaj pa se bliskovito bliža dnu. To je vse.
[/quote]
Ti samo skušaš na ladji norcev veslati v pravo smer!

Ti samo skušaš na ladji norcev veslati v pravo smer!
[/quote]

Najbrž res ja.

kaj je to rikepča? prvič čujem

“Ajde. Skini mi se s kurca”

Trikrat lahko ugibaš 😉

Namig, če bi napisal pravilno angleško, bi bila tema hitro brisana. Tukaj ni dovoljeno pritoževati se čez rikepčo.

“Ajde. Skini mi se s kurca”
[/quote]

Hehehehehe

Pa menda ne misliš da se mi zaradi tega da viset na rikepči DDD

New Report

Close