Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Med spanjem zalotil ženo pri masturbiranju

Med spanjem zalotil ženo pri masturbiranju

Prosim vse ki so imeli tako izkušnjo kako so odreagirali. Ponoči sem se zbudil in nisem mogel takoj zaspati nazaj med tem je bila žena že budna. Nisem takoj zaspal sem pa začutil z roko ki sem jo imel položeno na robu njenega jogija da se nekaj dogaja. Mal sem bi šokiran ampak sem bil pač tiho očitno si je z roko pomagala potem se je nekoliko obrnila stran od mene ker zaključila z kratkim vzdihom. Zanimivo da je najin sex reden in ko doživlja orgazem je bolj glasna. Sem enostavno presenečen ker ne vem kaj se dogaja saj sva poročena že 24let, je mogoče da fantazira o kom drugem, al da se sprosti, ne vem. Če kdo ve naj pove iz lastnih izkušenj.

Mogoče je imela “mokre” sanje in se je vmes zbudila. Potem pa jih je dokončala. Mogoče pa niti ni bedela in je vse delala v spanju. Jo je nosila luna.
Sicer pa bi ti ona znala iz prve roke povedat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja in? A ti se ne samozadovoljiješ ? Zakaj ti je pravzaprav to pomembno?

Z ženo si že 24 let in nimaš pojma, kako bomo pa mi vedeli?

Pa veš, da te ima po 24 letih poln kufer!….. točno ve, kako jo boš “nataknil” in pozna tvojega tiča in njegove sposobnosti v detajle.

Pa veš, da te ima po 24 letih poln kufer!….. točno ve, kako jo boš “nataknil” in pozna tvojega tiča in njegove sposobnosti v detajle.[/quote]

Jup! To bo to!
:)))))))))))))
Beda duha nima meja.

Andrej, ne sekiraj se. Ni vse odvisno od tebe. Če vama vse ostalo štima, sta lahko srečna.
Sicer pa masturbacija ni nekaj kar bi pomenilo težave… No, razen za preveč verne….

Andrej brez panike, po 24 letih (menda upravičeno) domnevam, da ni nič narobe, če ji poveš, da si jo slišal. Če je bolj sramežljive sorte, lahko zadevo obrneš na šalo, češ, si ga bom še jaz vrgel na roke 🙂
Iz te zgodbe namreč lahko oba potegneta dobro seksualno razvedrilo, npr. jo potihem rajcaš s opolzkimi predlogi, ji “pomagaš” pri božanju, jo držiš, da je bolj napeta, lažje doseže sladke, skrite grebenčke v muci, skratka asistiraš kot kakšen bodoči doktor :).
Seveda pri tem ne rineš kot mlad junec s tičem pred njo… Te mora ona povabit k igri.

Strahove, da fantazira o drugem, pa raje pusti zunaj vajinih odnosov. Vsak od nas kdaj kaj pofantazira, si kaj privošči, vendar v odnose takih zadev ne vnašaj.

Pa srečno v igricah 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close