Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Med tem ko razmišljajo kako bi nam dajali črve za žret jim kurbe fafajo

Med tem ko razmišljajo kako bi nam dajali črve za žret jim kurbe fafajo

Med tem ko razmišljajo kako bi nam dajali črve za žret jim kurbe fafajo kurce vse to skupaj pa varuje 5000 ali več oboroženih pravno fikcijskih majmunov.

Če prostitucija ni dovoljena revežem, vsekakor bogatunom je.

Prav tako se kaže, da novinarji to vedo in kje ter kaj se dogaja, še celo izpovedi imajo tistih,ki v tem sodelujejo pa vseeno to državna oblast podpira.

Tako je le še ena pikica na i, kateri ljudje OVCE niso v stanju dojemati, kako zakoni za ene velčjajo za druge ne. Kako je nekaj kart počne revež smatrano za kriminal in kaznivo med tem, ko samooklicani veljaki, ki imajo nekaj pod palcem počnejo ISTE STVARI, ob enem pa ne da bi bili kaznovani ampak celo tisti, ki druge kaznujejo jih ŠČITIJO PRI TEM.

Torej vojska in policija za rajo železna palica in teror, za namišljeno elito varuh in varovalni mehanizem.

2300 evrov na noč za elitno kurbo z zlato pizdo, ki seveda po fuku smrdi kot vsaka druga.

( https://www.24ur.com/novice/tujina/2300-evrov-za-noc-z-elitno-spremljevalko-v-davosu.html )

Odgovor na objavo uporabnika
Prof. D., 18.01.2023 ob 14:19

Med tem ko razmišljajo kako bi nam dajali črve za žret jim kurbe fafajo kurce vse to skupaj pa varuje 5000 ali več oboroženih pravno fikcijskih majmunov.

Če prostitucija ni dovoljena revežem, vsekakor bogatunom je.

Prav tako se kaže, da novinarji to vedo in kje ter kaj se dogaja, še celo izpovedi imajo tistih,ki v tem sodelujejo pa vseeno to državna oblast podpira.

Tako je le še ena pikica na i, kateri ljudje OVCE niso v stanju dojemati, kako zakoni za ene velčjajo za druge ne. Kako je nekaj kart počne revež smatrano za kriminal in kaznivo med tem, ko samooklicani veljaki, ki imajo nekaj pod palcem počnejo ISTE STVARI, ob enem pa ne da bi bili kaznovani ampak celo tisti, ki druge kaznujejo jih ŠČITIJO PRI TEM.

Torej vojska in policija za rajo železna palica in teror, za namišljeno elito varuh in varovalni mehanizem.

2300 evrov na noč za elitno kurbo z zlato pizdo, ki seveda po fuku smrdi kot vsaka druga.

( https://www.24ur.com/novice/tujina/2300-evrov-za-noc-z-elitno-spremljevalko-v-davosu.html )

Si že bil kdaj s kurbo? Ali če bi zadeve uredili tako, da kot koristen državljan imaš pravico do elitne kurbe enkrat letno in država krije stroške, bi izkoristil to možnost?

Ne živiš v Ameriki majmujn zblojeni, kdo ti prepoveduje da se prostituiraš?

Razložite kako, če znate vam vašo betico preluftat da se zbudite?

Kako lahko vzdržujete namenoma, podpirate namenoma neke fakine, državne in pa samo državo med tem, ko sodeluje s temi degeni ponimi financ, ki se javno igrajo bogove z ljudmi in jim je dovoljeno čisto vse, med tem ko nekaj sto ali tisoč km. stran obešajo ljudi na vislice kot v starem veku , ker so pač javno izpovedali nestrinajnje z oblastjo?

Kako vam niti en dan ne mine da ne bi živeli po programu indokrinacije in zamahnili z roko češ saj nič ne moreš, med tem pa zato ker tako zamahujete bo le slabše in slabše, tako za vas, kot za potomce.

Kakšen svet jim zapuščamo če nismo prekleto pripravljeni umreti za njih vsak sleherni dan?

Kupili so znanost, s tem ko imajo na plačilni listi znanstvenike, univerze. Zlizani so s politiko, ki je spremenila države v korporacije, ki delajo samo zase in za njihove postavljene, za ostale jim pa ni mar. Kako vam razbliniti iluzije v čem in kje dejansko živite in da vse tisto v kar verjamete je velik navidezen bikovski drek-bulshit?

Kaj storiti, kaj vam dejati da vas opere programa s katerim vas imajo v šahu in vi nas, ki se ne želimo podrejati lažem in lažnikom? Kako vam vašo butasto naravo, ki jo živite povezati nazaj z resnico, da bi videli, da GNUSOBA dejansko obstaja in da VI SAMI ste med tistimi, ki jo dolga leta podpirate s svojim delom in delovanjem.

ZBUDITE SE

Sam nisi nikoli plačal prostitutke?

tako, 18.01.2023 ob 14:55

Sam nisi nikoli plačal prostitutke?

To je povsem nerelevantno. Še kaj?

Kaj če bi nehali z debilnimi trolovskimi vprašanji, ki nimajo veze s poanto teme?

Za precedens pa ti bom odgovoril debilno edinemu nazaj.

Tolikokrat sem plačal prostitutko za sex, kolikokrat sem tebi debil glavo odrezal in se posral nanjo.

Nismo mi krivi da si reven. Pac nekateri tipi majo kes in ne da ponujajo 100 e za seks zenskam,da o neumnih babah ki. Se tko mal cenijo ne govorim…

Pac nimas in nmors dat

Po pisavi sodec poscan si ti ceu sam in smrdis pa se reven si

Prof. D., 18.01.2023 ob 14:59

To je povsem nerelevantno. Še kaj?

kaj je govno trolovsko sedaj pa siliš z mojim nickom se oglašati?

Pridi v živo da se srečava sera gnila.

🙂 a nisi malo prestrog? 🙂

Se strinjam z avtorjem, to bo se tezko sranje s temi globalisti, ironicno pa je, da nekateri loleki ploskate, ko vam kradejo osnovne svobode odlocanja.

vprašanje208, 18.01.2023 ob 15:04

🙂 a nisi malo prestrog? 🙂

za D. 🙂

https://www.bitchute.com/search/?query=andrew%20tate&kind=video

Poseri se sedaj če se lahko z mojim nickom trol ogabni strahopetni

Vaša zvijačnost da iz bistva da se kriminalno početje nekih veljakov spregleduje druge pa za isto kaznuje, spreminjate v vprašanje o sami prostituciji in revščini NI INTELIGENTNA.

Plunem na vas in dejansko vam bi odrekel milost. Saj ogabnost ki jo počnete NAMENOMA IZVAJATE

Prof. D., 18.01.2023 ob 15:02

kaj je govno trolovsko sedaj pa siliš z mojim nickom se oglašati?

Pridi v živo da se srečava sera gnila.

Jaz se nisem oglasila z tvojim nickom. Mene je samo zanimalo kar sem te vprašala in nikakor ni bil moj namen trolanje. Zanimalo me je, če bi tudi ti izkoristil možnost, da bi bil z elitno prostitutko, če bi to krila država? Ker zelo grdo pišeš o prostitutkah. Kot o elitnih kurbah z zlato pizdo, ki po fuku smrdijo kot vsaka druga. In se sprašujem zakaj jih tako preziraš in jih imaš za ničvredne?

A Latoya je tudi na meniju?

Kaj si spet zapadel v neko shizofreno epizodo, bosonogi trol? Še vedno se nisi zjasnil kdo tebi v Sloveniji ali pa ljudem v Švici prepoveduje prostitucijo?

Kar nekaj na pamet in brezveze, lažeš, si izmišljaš in zavajaš. Klasika 😂

tako, 18.01.2023 ob 15:11

Jaz se nisem oglasila z tvojim nickom. Mene je samo zanimalo kar sem te vprašala in nikakor ni bil moj namen trolanje. Zanimalo me je, če bi tudi ti izkoristil možnost, da bi bil z elitno prostitutko, če bi to krila država? Ker zelo grdo pišeš o prostitutkah. Kot o elitnih kurbah z zlato pizdo, ki po fuku smrdijo kot vsaka druga. In se sprašujem zakaj jih tako preziraš in jih imaš za ničvredne?

Kateri trol se je oglasil in hotel dikreditirati brez veze ve sam.

Omenjal sem kurbe na način zato, ker se omenja in izmišlja besedna zveza ELITNA PROSTITUTKA.

Ni nobene elitne prostitutke ampak je kurba kurba pa naj se proda za cent ali pa tisoče centov.

In ne nisem zato, da država postaja PIMP , zvodnik, saj to je že STORILA.

Sem resnica in iz renice izhajam. Država nima nobene veze z resnico ampak z ogabnostjo.

Vsakemu človeku dopuščam dostojanstvo vendar pa ne podpiram, da se iz nedostojanstva in samo nedostojanstvo povzdiguje v dostojanstvo. Kajti nedostojno nikoli ne bo dostojno in obratno pa če se ljudi preko lažnih medijev in drugih indoktrinacij še bolj poneumlja.

darwindarko, 18.01.2023 ob 15:07

Poseri se sedaj če se lahko z mojim nickom trol ogabni strahopetni

Vaša zvijačnost da iz bistva da se kriminalno početje nekih veljakov spregleduje druge pa za isto kaznuje, spreminjate v vprašanje o sami prostituciji in revščini NI INTELIGENTNA.

Plunem na vas in dejansko vam bi odrekel milost. Saj ogabnost ki jo počnete NAMENOMA IZVAJATE

saj veš kako je stanje na forumu, podtikanje izjav, žalitve, grožnje, kraja nickov, nič novega……vse smo to že skoraj vsi dali skoz in vsem normalnim pač to ni več zanimivo

to je samo odraz kako funkcionira država in kako demonski so ljudje, tako kot tukaj gor

ponavadi se zavist in ljubosumje rodi v puhlih glavah in vedno so tarča tisti, ki imajo lep izgled, veliko znanja, so srčni itd. saj sam veš …

rose861, 18.01.2023 ob 15:17

saj veš kako je stanje na forumu, podtikanje izjav, žalitve, grožnje, kraja nickov, nič novega……vse smo to že skoraj vsi dali skoz in vsem normalnim pač to ni več zanimivo

to je samo odraz kako funkcionira država in kako demonski so ljudje, tako kot tukaj gor

ponavadi se zavist in ljubosumje rodi v puhlih glavah in vedno so tarča tisti, ki imajo lep izgled, veliko znanja, so srčni itd. saj sam veš …

Zvedam se tega. Da.

darwindarko, 18.01.2023 ob 15:19

Zvedam se tega. Da.

Zavedam

Kurba je kurba.  Kakšna je to elitna kurba, razen v ceni storitve.

darwindarko, 18.01.2023 ob 15:16

Kateri trol se je oglasil in hotel dikreditirati brez veze ve sam.

Omenjal sem kurbe na način zato, ker se omenja in izmišlja besedna zveza ELITNA PROSTITUTKA.

Ni nobene elitne prostitutke ampak je kurba kurba pa naj se proda za cent ali pa tisoče centov.

In ne nisem zato, da država postaja PIMP , zvodnik, saj to je že STORILA.

Sem resnica in iz renice izhajam. Država nima nobene veze z resnico ampak z ogabnostjo.

Vsakemu človeku dopuščam dostojanstvo vendar pa ne podpiram, da se iz nedostojanstva in samo nedostojanstvo povzdiguje v dostojanstvo. Kajti nedostojno nikoli ne bo dostojno in obratno pa če se ljudi preko lažnih medijev in drugih indoktrinacij še bolj poneumlja.

Nemoreš pa teh prostitutk enačiti z pokvarjenimi veljaki, ki povzročajo zlo svetu. One niso krive za njihova dejanja. Veliko teh žensk ima svoje razloge, da so pristale v prostituciji. Dosti jih je bilo zlorabljenih in jim je potem postalo vseeno, če s spolnostjo tudi kaj zaslužijo. Z načinom kako služijo denar nikomur ne škodujejo, največ psihične škode in trplenja povzročajo le sebi. In nimamo pravice, da jih sodimo. To da prodajajo svoje telo ne pove še nič o temu kakšne so kot ljudje. Lahko so tudi zelo dobre in vredne osebe.

Vsi smo “kurbe”, eni se prodajamo za malo, eni pa za dosti. Večina je nekje vmes. Tudi profesor Darwin ima svojo ceno, pa magari je to socialna podpora.

Drkađija, 18.01.2023 ob 15:24

Kurba je kurba.  Kakšna je to elitna kurba, razen v ceni storitve.

Če elitni prostitutki rečeš kurba, te bo tožila in se boš moral opravičiti + plačal boš stroške in za psihično bolečino.  Glede na to, da si ona lahko privošči elitnega odvetnika, boš tožbo zagotovo izgubil.

Tema je zaprta za komentiranje.

New Report

Close