Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Med tem ko razmišljajo kako bi nam dajali črve za žret jim kurbe fafajo

Med tem ko razmišljajo kako bi nam dajali črve za žret jim kurbe fafajo

Odgovor na objavo uporabnika
donke, 18.01.2023 ob 15:28

Vsi smo “kurbe”, eni se prodajamo za malo, eni pa za dosti. Večina je nekje vmes. Tudi profesor Darwin ima svojo ceno, pa magari je to socialna podpora.

verjetno je tebi bolj znano prostituiranje, ko tako suvereno pišeš o tem 🙂

Prodaja lastnega sebe, lastnega telesa izhaja iz revščine in podrejenosti lastnega sebe.

Prostituiranje tako nikoli ni bilo dostojno človekovega dostojanstva ampak mu je vedno jemalo suverenost in dostojanstvo.

Jesti črve, žužke , prodajati lastno telo v užitek drugim ni človeka dostojno bivanje. Ni humano je pa resnično dogajanje.

Ženska, ki je dostojna, suverena in gmotno preskrbljena se ne bo prodajala za denar. Enako velja za moškega.

Če to počneta in svojo integriteto suvernosti ponižujeta so razlogi v tem, da ne znata ali ne zmoreta drugače obdržati sebe pod svojo oblastjo in svoje lastno telo kot tempelj obdržati čist.

Človek ni svinja, ki se valja v blatu in požre vse kar je, če je pri zavesti in zvest tako sebi, kot svojemu in drugemu človeškemu dostojanstvu.

Gnusoba je prisotna povsod okoli njega na njem pa je, da jo drži stran od sebe ali pa postane, postaja del nje.

Tisti, ki jih imenujejo globalisti so gnusobi zvesti prav tako pa sami gnusoba, ki je prisotna na svetu.

Zato bi radi, da so tudi drugi gnusoba in če ne samovoljno pa skozi spletko, ki jim jo nastavljajo.

Naj bo to skozi umetno narejeno revščino (državni zakoni in pravila ter indoktrinacija) in skozi lažne ideologije in ikone,idole,…

Tako se poslužujejo preprečiti človeku dostojno in suvereno življenje in samooskrbnost ter zadostnost ob enem pa mu ogabo podtikati, naj bo to v že omenjenem in pa s prehrano, kar je trenutno tudi v teku.

Na vsak način ga ponižati, ognustiti in razvrednotiti, kot pomembno in častno živo bitje.

tako, 18.01.2023 ob 15:27

darwindarko, 18.01.2023 ob 15:16

tako, 18.01.2023 ob 15:11

Prof. D., 18.01.2023 ob 15:02

Prof. D., 18.01.2023 ob 14:59

tako, 18.01.2023 ob 14:55

Sam nisi nikoli plačal prostitutke?

To je povsem nerelevantno. Še kaj?

kaj je govno trolovsko sedaj pa siliš z mojim nickom se oglašati?

Pridi v živo da se srečava sera gnila.

Jaz se nisem oglasila z tvojim nickom. Mene je samo zanimalo kar sem te vprašala in nikakor ni bil moj namen trolanje. Zanimalo me je, če bi tudi ti izkoristil možnost, da bi bil z elitno prostitutko, če bi to krila država? Ker zelo grdo pišeš o prostitutkah. Kot o elitnih kurbah z zlato pizdo, ki po fuku smrdijo kot vsaka druga. In se sprašujem zakaj jih tako preziraš in jih imaš za ničvredne?

Kateri trol se je oglasil in hotel dikreditirati brez veze ve sam.

Omenjal sem kurbe na način zato, ker se omenja in izmišlja besedna zveza ELITNA PROSTITUTKA.

Ni nobene elitne prostitutke ampak je kurba kurba pa naj se proda za cent ali pa tisoče centov.

In ne nisem zato, da država postaja PIMP , zvodnik, saj to je že STORILA.

Sem resnica in iz renice izhajam. Država nima nobene veze z resnico ampak z ogabnostjo.

Vsakemu človeku dopuščam dostojanstvo vendar pa ne podpiram, da se iz nedostojanstva in samo nedostojanstvo povzdiguje v dostojanstvo. Kajti nedostojno nikoli ne bo dostojno in obratno pa če se ljudi preko lažnih medijev in drugih indoktrinacij še bolj poneumlja.

Nemoreš pa teh prostitutk enačiti z pokvarjenimi veljaki, ki povzročajo zlo svetu. One niso krive za njihova dejanja. Veliko teh žensk ima svoje razloge, da so pristale v prostituciji. Dosti jih je bilo zlorabljenih in jim je potem postalo vseeno, če s spolnostjo tudi kaj zaslužijo. Z načinom kako služijo denar nikomur ne škodujejo, največ psihične škode in trplenja povzročajo le sebi. In nimamo pravice, da jih sodimo. To da prodajajo svoje telo ne pove še nič o temu kakšne so kot ljudje. Lahko so tudi zelo dobre in vredne osebe.

Za @tako

Saj jih ne enačim, daleč od tega.

Če to smatraš, sem kot že večkrat napačno razumljen.

Tema je zaprta za komentiranje.

New Report

Close