Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Medi…

Medi…

Cak se ti mene..k me prides sem dodatno pokurt…razkurt..pol pa spizdis..le cal se me..joj..ko te bom..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kaj ni bilo dovelčj…..

a veš dfa imam čist udrto havbo…….

leta letijo - iščem stevardeso.....

jebes havbo…ce je blo pa tko lepo..na to bi prej mislil…glavn da je moja cela..kao..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

uf…to ja…nehi se zdaj hvalit, kakor da si bila ti tista, ki je bila tak živahna..hehehehheh

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

ma kaki jaz..kje pa…to je le domisljija..kao;))kam pa pridemo brez nje..hihi

… če paše, paše…
A se lahko mal k teb prvijem, zdej ko ninaš Sonči in ti grem mal z rokico spodi pod… uffaaa, vroče ;)))))

Moram bit malo bolj hot, ker se tako malokrat oglasim… da ne ugasne vsa vročina ;))))))))
:***

Medi..moj..ja..k paše ..paše ..kaj cva se neki delat..haha..lump si..se hujsi k jaz;))..pogresam tist..tam..nekje..mmmmmmm..kje si…aja..te sedaj jaz cartam in prav neznno smuknem k tebi pod odejo…moje..ma ne bom vec pisala..ej..to je za CENZURO;))

New Report

Close