Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Medi…

Medi…

k sem jaz lih tko razbojnisko razposajena in ti kao razbojnik..bi bla midva zdele opasna kombinacija, se dobr da ninas;))…kar ninaj naprej medi moj, te cartam, pokrivam in delam un, ki ti pase…nama pase…mmmmmmmmmmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

a men pa neč??????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Pust frend pr gmah stare koke.Saj vidiš,da počas še za župo ne bodo več dobre,hehe….
Artilerijo na pubertetnice usekat!
;-)))

stare koke..hahaha…jao..jao..si pa zleht…in jaz sem stara..ja bemti kva si pol ti dedi..al kva;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

V našem domačem kurniku….foter ta stare koke preprosto zakolje….in jih v kontejner vrže,ker res niti za župo niso več…..petelini pa so še vsi visoko starost učakali ob prelepem kikirikanju.Pa saj ti tega itak ne veš,meščanka!
Pha!
;-))))

jao..jao..mucitelji..se dobro da sem clovek..se dobro..in tolk stran od tebe..jao..jao..;))

Vsaj veš,kaj bi te čakalo,hahaha!!!!
;-))))))

New Report

Close