Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mediaset

Mediaset

Prosim za pomoč.

Ker živim na štajerskem in je T-2 prekinil z predvajanjem Mediaset programov (Italia 1, canale 5, rete 4), me zanima ali kdo pozna način, da bi lahko ponovno gledala te programe.

Že od rojstva gledam samo te programe in sem grozno navezana na njih. Help please.

Tole pa ne bo držalo. Imam t2 in vidim vse programe. Rai 1 – italijanska kdaj kaj kodira. Italia 1 če so dirke Gp, od nekdaj. Drugo pa se vse vidi. Ni t2 nič kriv. Ravno včeraj sem gledala film : J. Nickolson in M. Freeman – nikoli ni prepozno. Vsak dan gledam. To je pa pri tebi kaj narobe. Mario bomo pa spet jeseni gledal. Sem pa na Obali, imam t2.

Pomoje mediaset prehaja na digitalni prenos, imajo vsake toliko obvestilo in se ne da spremljat.

Vse se vidi na T2, jaz vse to gledam, na digitalno gredo italijani z jesenjo, kakor tudi mi. Bo treba kaj narediti, sicer pa je t2 že skor na digitalni. To pač ne more biti problem, zaenkrat. Nekaj drugega mora biti narobe.

sem ravno v nedeljo ponovno pregledala vse programe na T-2 in mediaseta ni razen Mediaset Italia ali nekaj takega. ki pa ni to to. Rai dobim tudi jaz, ampak jaz hočem Mediaset.
Tudi na programski shemi T-2 ni več mediaseta :(.

Ali mogoče kdo ve, če se da preko Tivu sat gledati tudi v Sloveniji ali je omejeno samo na Italijo?

Baje Berlusconi (Mediaset) noče podpisati pogodbe o predvajanju zunaj meja.

Ali vi zares na T-2 še vedno vidite Canale 5?????

Nč ne razumem , zdele gledam canalle 5, Italia 1 – vse dela.Rete 4 – forum. Bu

Čisto zares??? Pa na T-2? Od kod pa si? Jaz vsak teden prečekiram vse programe (malo manj kot 200), če so dali Mediaset nazaj, pa ga do nedelje ni bilo 🙁

Tisti dan, ko so ga odklopili, sem jokala, ker sem čisto preveč navezana na te programe (jih gledam že od otroštva) in je bil pogoj, da se odselim iz obale ta, da lahko gledam Canale 5. Zdaj pa tako …. vidim, da bom morala zdraviti to mojo odvisnost :))))

A si ga resetirala, ko so nekaj novega gor nalagal. Pa kliči na t2, tista shema je itak samo za slo programe, jaz jih imam 203 programe, vključno s temi Mediaset že dve leti. Na Obali sem, ampak to nima veze – sem na t2. To ima vezo.

Sem resetirala, ampak Mediaseta (Canale5, Italia 1 ion Rete4) ni razen Mediaset Italia, ki je skupek teh treh kanalov.

Jaz gledam to programsko shemo in zgoraj je tudi zapisano, da so bili tej trije programi odstranjeni iz sheme

Ne vem kaj je pri tebi. Dvigni telefon in vprašaj tvoj t2, najbolj verodostojen podatek dobiš. Meni dela pač vse, še zdajle, torej nimam pojma kaj bi bilo.Ta čas bi že zvedela na t2, mogoče jutri, ker ne vem če delajo popoldne.Gledala sem shemo, res je samo rai 1,2,3, ampak meni delajo tudi tile Mediaset programi. Kaj naj, vprašali ste – povedali smo vam.lp

nimam t2, imam pa digitalno satelitsko in vidim vse te programe. Če je tko kot praviš, je edina rešitev satelit

Imamo t2 in že od marca, ko sem na njihovi strani prebrala obvestilo, da bodo it. komercialni programi umaknjeni iz programske sheme, čakam, kdaj se bo to zgodilo. Včeraj so bili še vsi trije (italia 1, rete 4, canale 5) plus na novo dodatni program mediaset, ki je skupek ostalih.
Tudi pri nas so teli programi pogosto na sporedu, tako da me skrbi, ali jih bodo zares ukinili in zakaj jih sploh še vidimo, ko pa jih v programski shemi ni več navedenih.

Sestra razmišlja, da bi šla iz siola na t2 in bi bilo zanimivo vedeti, ali bo tudi ona kot nova naročnica na drugem koncu Slo. videla te programe. Bomo vsekakor povprašali na t2, do takrat pa lahko kak novi naročnik, ki se je priklopil na t2 v zadnje pol leta v osrednji Slo., napiše, če jih vidi.

satelit, a je treba mediasetove programe na satelitu kaj odkodirati ali se normalno vidijo?

Zares zanimiva ta informacija, da nekateri naročniku T-2 vidite mediaset, nekateri pa ne. Na T-2 sem klicala takoj potem, ko so nam odklopili in je referentka rekla, da so morali odklopiti. Zanimiva pa je to, da sem imela na snemalniku nastavljeno snemanje oddaj na Canale 5 in mi le te še vedno posname, vidim Canale 5 pa ne. Včeraj sem ponovno pregledala vse programe in teh treh programov ni.

Evo ravnokar klicala na T-2 in dobila informacijo, da v mestih ob meji z Italijo so te programe pustili, drugje pa ne 🙁

Jupi, torej nam na Obali ostanejo. Drugače bi obalneži pop…., saj smo vendar z it. risankami gor zrasel, zdaj pa rastemo ob Amici, Zellig, Grande fratello, Isolla dei famosi in podobno.

Jaz sem iz obale preselila na štajersko pred tremi leti. Do letošnje pomladi smo imeli Mediaset preko T-2. Jaz sem tudi z Mediasetom gor zrasla (risanke, oddaje, …) in gledam samo to. Iščem in iščem vse kanale, da bi prišla do njega …

Čist razumem, upam da nekako rešiš. Sploh jeseni ko začnejo ti programi resno, ko se vse tole začne na novo. Želim ti, da rešiš. lp

Hvala.
Na nek način bom morala rešti, v najslabšem primeru bom pač gledala preko neta. Tudi jaz čakam na september, že vem datume 🙂 … 2. oktobra začne Amici, okoli 20. septembra pa U&D … komaj čakam …

hahaha, vse smo iste. lp

varianta motogp, beautiful, centovetrine in šport na italia uno je kodirano, ostalo ne
zdej se moram pozanimat kako je, če nabavim tivusat, ki odkodira vse programe.

Jaz tudi razmišljam o Tivusat, samo ne vem če gre preko meje. Sporoči, če kaj izveš.

Na strani http://www.video.mediaset.it/ – pod PUNTATE INTERE si lahko ogledaš preko spleta vse oddaje, ki so bile predvajane na Mediaset programih. Niso v živo! Nekatere objavijo po par urah (kot so Uomini e done, Amici itd.) druge pa dan po tem.

LP

T2 omejuje Mediaset na regijo. C5,I, R4.. so vidni le na obalnem delu, drugače ne bi imel nobeden T2 televizije, ker 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} folka na obali gleda samo to.
TivuSAT ni omejen na Državo saj ne moreje ker je to Satelitska.
Važno da si pridobiš Kartico in poznaš nekoga v IT da ti da codice fiscale in se na spletu aktiviraš kartico.

New Report

Close