Mediji pretiravajo z Dončičem….nobenega ne zanima Dončič
Pejte na kerokol slovensko stran od raznih medijev in boste vidli da so povsod samo novice o faking Dončiču….NOBENEGA NE BRIGA TA SHITTY lukomanija al whatever. Na 24 ur se vsak večer poroča o njemu, na siolu, na mmcju…..okej ja faking bog košarke je whatever NOBENEGA TO NE BRIGA. Slovenci nikol nismo gledal NBA tekem in jih tud zdej ne bomo samo zato ker je slovenec v ligi in igra dobro. Tist k pa so začel gledat sam zarad Dončiča so pa itak čudaki zame. Pa američani še vedno ne vejo kje je slovenija folk njih to ne briga. Vejo samo da smo nekje v eastern europe to je pa to…..misljo da smo faking Siberija al neki. Tko da nehite prosm ljudje s to lukamanijo ja super je odličen je sam če ne gledate slovenske košarke pa tekme slovenske košarkške lige potem nimate pravice da ste ponosni na Dončiča ker je samo slovenc. Spet ste dokazali da smo slovenci ovce BEEEEEEEEE bravo ljudje…ugh.
Anyway to je biu moj rant za to jutro tega čudovitega, morbidno deževnega torka. Have a nice day in se slišmo.
Je dober igralec, vendar vse to kar so zgradili okrog njega presega vse meje dobrega okusa. Pa saj je mnogo takih bilo, so in še bodo.
Je eden izmed mnogih, vendar naši mediji vse o njem tako potencirajo, da je glupo. Saj dobiš mraznice po telesu, kajti nič ni tako pomembno kot on. Saj so še drugi športniki dobri, še to se manjka, da nam sporočijo še vsak njegov odhod na veliko potrebo.
Mislim, da tudi njega to utruja.
Tekme NBA so vsak drug dan in seveda naši mediji objavijo rezultate, statistike, klipe, zakaj jih nebi? Če tekme ne gledam si vedno pogledam parminutni klip. Luka ni eden izmed, ampak je po statistiki drugi najboljši vseh časov in to pri 20tih letih. Ti snorki al kaj si, kaj si pa ti v lajfu že dosegel? In če te Luka tako moti, zakaj o njem objavljaš stvari? Jaz tistega, kar me ne zanima ne berem in o tem ne razmišljam.
A ves, da sploh nisem opazila tega.
Mislim, ko listam novice, preletim naslove in preberem, kar me zanima, kar me ne zanima, sploh ne registriram.
[/quote]
Navadno tudi jaz takih stvari, ki me ne zanimajo, niti ne opazim. Tokrat sem to okrog Dončiča celo opazila. Pomeni, da je tega res ogromno.
Jaz mu privoščim, da tam igra in da je dober. Mediji pa s tem precej pretiravajo.