Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MEDIJI SAM ŽE LAŽEJO, LAŽ NA LAŽ IN PREVARE

MEDIJI SAM ŽE LAŽEJO, LAŽ NA LAŽ IN PREVARE

MEDIJI SAM ŽE LAŽEJO, LAŽ NA LAŽ IN PREVAREVčeraj sem mal poročila poslušal, sedel sem v studiu saj delam v velikem mediju,, kar sem pa slišal, pa sama zavajanja, popolne laži prevare, kako ste taki debili da verjamete tem medijem. kaj ste ostali brez možganov in zdrave pameti. večina njih sam še lažejo, med kovidom so voditelji in tudi tisti pri koritu dobivali po 5 jurjev plače, na roke pa še 20 30 jurjev, sam vi tega ne veste, so redki mediji, ki so še pošteni.MEDIJI SAM ŽE LAŽEJO, LAŽ NA LAŽ IN PREVARE

Mislim, da nas je vedno več, ki nam je to jasno. Še starejši ljudje, ki so imeli v sebi prepričanje, da če je na TV in v časopisu, da je to resnica, so vsaj malo spregledali. Bodo morali tudi mediji in cel režim, ki pritiska nanje, ugotoviti, da ljudje nismo tako neumni. Lapajo o inflaciji 3 %, cene pa so šle gor za vsaj 30 %.

Absolutno se strinjam. POPtv itak dela na tem, da je vsak dan ena drama. Tako da POa ne gledam več, ker je odvraten mi. Nekja najbolj seksi je, da se zvečer vsedem na kavč in pogledam Odmeve pol pa hrvaški RTL poročila. Ostalega ne gledam več.

KAe se sveta tiče je najbolj verodostojna AL JAzeera, tisit, ki smo že mal bili po svetu, vemo kolk je ura. Ameriški mediji pa ležajo provklasno, vsi po vrsti, psihopatski mediji, dobr da v Evropi ravno takih medijev nimamo.

Seveda medije futra kapital in na kapital vpliva politika. So bili mogoče mediji v Jugoslaviji svobodnejši kot sedaj, ko imamo kapitalizem in kao demokracijo?

In ti še delaš v tašni greznci, hvale vredno 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3369, 21.11.2024 ob 08:16

MEDIJI SAM ŽE LAŽEJO, LAŽ NA LAŽ IN PREVAREVčeraj sem mal poročila poslušal, sedel sem v studiu saj delam v velikem mediju,, kar sem pa slišal, pa sama zavajanja, popolne laži prevare, kako ste taki debili da verjamete tem medijem. kaj ste ostali brez možganov in zdrave pameti. večina njih sam še lažejo, med kovidom so voditelji in tudi tisti pri koritu dobivali po 5 jurjev plače, na roke pa še 20 30 jurjev, sam vi tega ne veste, so redki mediji, ki so še pošteni.MEDIJI SAM ŽE LAŽEJO, LAŽ NA LAŽ IN PREVARE

Ti nisi sposoben v slovenščini napisati posta, kaj šele komentirati resnice ali laži.

Ja zagotovo trol nepismeni, ti delaš “v velikem mediju” 😁

Zdaj nisi več picopek, ludi konj? So to kar v “veliki medij” vzeli?

heh.., kletarji SdS nora24tv greznice bi radi, da vsi beremo in gledamo njihov lažnjive medije..  Ljudem se pa nobenih medijev praktično sploh gledat niti poslušat ne da.., kaj pa mas na novicah, vsak dan štetje mrtvih Palestincev..

Za incident v Amsterdamu so se tudi zlagali. Če o takih stvareh lažejo in zavajajo, kaj šele o ostalih. So eni posneli s svojimi telefoni.

Točno tako. Cionistična ekspanzivna morilska agenda ima v ozadju veliko denarja, tako da dobr obvladuje zahodne medije. Si predstavljate, da bi nekdo drug delal tako s svojim sosednjim narodom? Vse je jasno, mal obiščite enkrat Izrael in Palestino, pa ne po ultra turističnih točkah, no ja, lahko, ampak malo živite s Palestinci, pa boste hitr vidl kolk je ura… Ampak morate dojet ves sistem, sistem ozemelj in micromanagement ozemlja in območij. V samem Izraelu je na videz vse ok, ampak samo da stopiš na Zahodni Breg in v stari del Jeruzalema se začne fašizem in diktatura hujša od nacijev.

Ampak Netanjahujeva konzervativna aliansa obvlada sploh densne medije in tudi medije v lastništvu Murdocha in povezanih družb. Seveda point je eden: vsi muslimani so isti in vsi so teroristi, mi se pa borimo proti terorizmu. Kakšna laž. Kapital cionizma pa obvladuje tudi preko donatorjev ameriške predsednike, od demokratov do republikancev. Tako je to.

Ti lahko samo v Slovenskih novicah delaš, takih kmetov veliki mediji ne jemljejo

Še dobro, da imamo Insajderja pa FB in YT trole, da nam dnevno z resnico strežejo.

itak. Saj resnica nikogar ne zanima.

Mediji so svobodni. Vsak lahko piše karkoli hoče. Ti si tudi svoboden in lahko poslušaš karkoli hočeš. V čem je torej problem? Sam si izbiraš svojo življenje in svojo realnost. Jaz na primer medijev že 20 let skorajda ne poslušam. Če pa kaj slišim to dojemam kot rumeni tisk oziroma kot risanko. Pač mi je všeč in se večinoma zabavam. Poudarim še enkrat redkokdaj sploh poslušam. Tv-ja nimam. Lepše kaj zase početi, za svoje otroke, se izobraževati ali pa celo kreirati vsebine (mogoče celo za medijske hiše) kot pa jih poslušati. Sploh ne razumem zakaj bi kdo to poslušal… Kaj imaš od tega da to slišiš?

New Report

Close