Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Mediji se zgražajo nad Mišo

Mediji se zgražajo nad Mišo

Miša ga je menda posračkala med intervjujem. Nekaj je outlinara. Sedaj se neki provincialci zgražajo nad ubogo Mišiko, ko si je ravnokar naredila tal lep srček na ustnicah. V čem je sedaj tak problem na družbenih omrežjih?

Vsi dvigujejo obrvi nad Mišo, samo Miša ne more.

Morda obema paśe Miśi in Mii, ogromno klikov, ogromno komentarjev na Miśinim fb, Mija je śe bolj popular…saj vrste kaj se vse dela za promocojo.Takrat padejo vse norme. Če bi bilo normalno, bi bilo to za sodisče, pa ne bo. Le nas, ubogo rajo zavajajo.

nova
Uredništvo priporoča

Mislim, da bo ona kar vedela, kako potekajo te zgodbe grajenja kariere. Ko je bila mlada, se je pa o njej fejst govorilo, kdo vse jo je porival na oder. Morda sedaj obžaluje in zavida mladim, ki so znale reči ne…

Miša je jezna, ker ona ni več ne lepa, ne privlačna, sploh ne pri zgornjih ne pri spodnjih ustnicah … Pred Mio pa je celo življenje in kariera. Ccc Miša, spomni se tvojih let, kdo vse te je drajsal in se ni smelo okoli govorit o tem, čeprav vsi vedo. Po očeh se ti vidi zloba. Tako neprofesionalno da končaš kariero ccc …. tudi če je bilo vse dogovorjeno, si v očeh vseh ena velika zloba, za katero smrdi po hodnikih RTV-ja.

Odgovor na objavo uporabnika
tako je to, 30.11.2021 ob 15:44

Vsi dvigujejo obrvi nad Mišo, samo Miša ne more.

Dobra.

A  o Mišiki Počepalškovi govorite.

Res je, ko jo v plastično kreaturo obraza pogledaš, opaziš male hudičke v njenih očeh,

Ja v tem pogovoru je šla pa preko vseh meja in mimika obeh pove, čemu jo je povabila, da bi koga oprala  oz. komu znižala krivdo.

Če je ne, je ne.

Gospa voditeljica pa te besede ni poznala in se tudi danes ne bi branila.-

V vsej te pisariji po forumih mi nekaj ni jasno, oddaja je bila posneta naprej, torej po moji oceni obema paše publiciteta + in – samo da je.

in je bilo to razkritje, sicer v dekadentni igralski srenji normalno, pri njenih starših in ostali družini pa sprejeto drugače. Precej drugače.

Predvidevam ,da je Mišika Radodajna to vedela in ji je zato spustila tako nizko. Seveda tudi zato, da podpre svojega prijatelja s privilegiji iz starih gonilskih dni. Gonjaških, no. Nastavljaških, še bolje.

Saj ne da branim Mišo, ampak če človeka vprašaš in mu daš možnost, da vprašanje izbrišeš iz oddaje, ga izrežeš ven in ta nekdo reče, da ne izrezati… potem zdaj ne vem prav točno kdo naj bi bil tu kriv in zloben.

Če bi se meni to zgodilo, bi prosila, da to izrežejo ven, ona očitno ni prosila in ni izkoristila te možnosti.

Več je možnih razlogov zakaj… je lepo igrati žrtev?

Sicer Miša – ja tega se ne dela, ker smo vsi ljudje. Tega se ljudem ne dela.

Če bi bilo karkoli spornega, neprimernega bi Mija mirno zahtevala, da se zbriše. Pa ni. Ne vem zakaj ne. Mogoče pa obema pašejo lajki.

Btw, do te zlorabe skoraj nihče še ni slišal za Mijo. Koliko vlog bi morala posneti, da bi bila tako slavna kot je zdaj. Tako pa ima ogromno klikov zastonj. Pa še podporo LGBT in druge javnosti.

Vidl so da se ovce odzivajo in zdej bodo to cel teden glavna novica…

Mora se vas malo zamotit, malo nasmejat in kratkocasit po delu ter pred spanjem, da pozabite na tezave ter probleme v druzbi in na to kar se v resnici dogaja. Jutri pa ponovi vajo.

Ta prijava nekega “nadlegovanja”, ki naj bi ga storil Tribušon je kar nekaj. Verjetno pretežno izmišljen konstrukt histeričnih Me too lezbijk. A priori hejterk vsakega moškega. Ki so očitno v svoje kremplje dobile zmedeno Mio. Ki (kot je že nekdo napisal), zgleda normalno in v osnovi normalna heteroseksualna tudi je.

A pod vplivom možačastih defektnih spak, jo pač (vso psihično sfukano kot pač očitno je) občasno potegne še v dekadenco lezbaškega nabijanja s kitajskimi plastičnimi curaki.

absolutno, ta prijava je samo želja po medijski prepoznavnosti. pa da bo lahko pri levici kandidirala oz. luftala. ZBosta tam sedaj 2 luftarce.

tipičen catch22. za duševni mir je še najboljšo potezo potegnila Mateja Svet, čeprav se ve kako so odurni starci stegovali prste.

No, naj Miša zdaj za ravnovesje povabi Tribušona na pogovor in zagovor ter mu  mimogrede navrže par vprašanj o erektilni disfunkciji in penilnem vsadku.

Hahaha lepa ja:D

Tole sem imela v mislih s prejšnjim postom :)))

Joj no, ne vem zakaj mi noče citirat… to glede dvigovanja obrvi:)

Eni res niste normalni! Kakšne grde imate! Ampak to so pač primitivci z osnovno šolo! Do gležnjev ne sežete Miši Molk.O igralki pa ne bom..

Malo čudno je vse skupaj….Vse to vedenje in pranje perila v javnosti….Prej tak pogum , zdaj pa taka zmedenost? Kje je pravzaprav resnica v zgodbi Mie Skrbinac?

Odgovor na objavo uporabnika
Miša je jezna, 30.11.2021 ob 16:08

Miša je jezna, ker ona ni več ne lepa, ne privlačna, sploh ne pri zgornjih ne pri spodnjih ustnicah … Pred Mio pa je celo življenje in kariera. Ccc Miša, spomni se tvojih let, kdo vse te je drajsal in se ni smelo okoli govorit o tem, čeprav vsi vedo. Po očeh se ti vidi zloba. Tako neprofesionalno da končaš kariero ccc …. tudi če je bilo vse dogovorjeno, si v očeh vseh ena velika zloba, za katero smrdi po hodnikih RTV-ja.

CCC…tebe pa očitno ni noben drajsal in si fouš…Ja pojej se, kaj ti naj rečem…eni ste pač nesrečniki in vedno boste…pa foušljivci in pametnjakoviči, da glava peče….Javno se podpiši pod svoj zmazek, reva posrana, ki  anonimno  serješ svoje bolne umotvore tu gor…

Miša Molk ima svojo zgodovino “nastanka”, ko je res v postelji gradila kariero. To je dejstvo in to vsi vedo, ni nobena skrivnost. Resnica je pa tudi, da vse lepe mlade perpektivne ženske ni spustila dalje pred kamero ali da bi gradile na svojem voditeljskem ali igralskem imidžu. Ljubosumna je bila na vsako lepo mlado dekle s talentom. Ker ga pač sama nima. Talent s seksom ne šteje. Tudi njo bo doletela neka javna sramota kot je sedaj Mio in bo vsa “posrana” morala enkrat zapustiti Kolodvorsko, ki je zalimana nanjo že več kot 40 let. Resnica o Mii sploh niti ni tako pomembna, njena intima je njena osebna stvar, bolj pomembno je, da si je Molkova dovolila preveč za nacionalno televizijo, ki jo plačujemo vsi davkoplačevalci. Težko se je sprijaznila, da je že stara in da jo je povozil čas. Igralki pa vsaka čast za mirno speljan pogovor do konca! Ne glede na vse. Vprašanje, če upa Tribušon opraviti tak intervju, pa ne z Mišo. Morda se kakšnim Požarjem.

New Report

Close