Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Medilab d.o.o.

Medilab d.o.o.

Pozdravljeni,

zanima me vaše izkušnje z Medilab d.o.oŽ; še posebaj z magnetno resonanco glave in vrata?

Hvala lepa in lep pozdrav!

Čisto, solidni, hodim k njim na napotnice.

Preko napotnice je kolikšna čakalna doba?

Cca 3 mesece so mi rekli dober mesec nazaj, ko sem klicala (preverjam, ker želim iti šele konec oktobra).

Aha, aja potem boljše samoplačniško, če se mudi.

Če se mudi, naj ti zdravnik napiše napotnico hitro ali pa celo nujno … jaz imam redno.

Moja znanka je bila lansk let in je bila zadovoljna. Zdravnik ji je ponudil neki naslovov kam naj gre na magnetno resonanco, jaz sm vprašala še 2 frendici, ki delata v UKC in sta obe predlagali Medilab, sm znanki povedala in je šla tja. Takrat je bila tam tud najkrajša čakalna doba na napotnico.

Aha no super, upam da uspe.

Sedaj imajo od letos nov aparat za MR in je strašno glasen. Ne vem zakaj ne dajo slušalke…Drugič jih bom opozorila na to.

Zadnjič sem komaj zdržala, pa hodim že 6 let na kontrole in tastar aparat ni bil tako zelo glasen..

bila zadovoljna, ker so narobe prebrali izvid za MRI kolena.

Kako misliš prebrali? Preberejo ga v nadaljni obravnavi, tukaj ga pa spišejo oz. naredijo.
Misliš, da so napisali napačen odčitek?

Smo te že poučili, da je v Medilabu za različne diagnoze različna čakalna doba, ti pa še kar trajbaš svoje.
Isti stavek ponavljaš že drugič-

Torej, za avtorico: čakalna doba je odvisna od diagnoze. Sama sem, recimo čakala za en kolk slabe tri tedne z napotnico pod oznako “redno”. Če prej pokličeš, ti bodo natančno povedali, kako dolgo bi čakala za tvojo diagnozo.

Smo te že poučili, da je v Medilabu za različne diagnoze različna čakalna doba, ti pa še kar trajbaš svoje.

Torej, za avtorico: čakalna doba je odvisna od diagnoze. Sama sem, recimo čakala za en kolk slabe tri tedne z napotnico pod oznako “redno”. Če prej pokličeš, ti bodo natančno povedali, kako dolgo bi čakala za tvojo diagnozo.
[/quote]

Pa ti razumeš, kaj pomeni cca … ? Očitno ne 🙁
Zanima pa jo za glavo in za glavo sem napisala, koliko so mi povedali dober mesec nazaj…

Jaz sem čakal 6 dni za MR hrbtenice -napotnica pod redno, ker je slučajno eden odpovedal in so mene klicali.

Za Barco:
isto kot ti hodim 1 x letno na kontrolni MR glave.

En emsec nazaj sem oddala napotnico pod redno za MR glave. Prosila sem jih za datum oktobra, tako kot imaš ti. 14 dni nazaj sem že dobila datum. Tebi še niso določili datuma?

Še sploh nisem poslala napotnice …

[/quote]

Zanima pa jo za glavo in za glavo sem napisala, koliko so mi povedali dober mesec nazaj…
[/quote]
BUUUM!
Razneslo te bo, pazi!

[/quote]
BUUUM!
Razneslo te bo, pazi!
[/quote]

:))
Ne sodi vseh po sebi!
Pa lep, prijazen dan še naprej …

Mene zanima kako je s parkiranjem za medilab? Te objave na forumu so že nekaj stare,sama pa moram na MR takoj po novem letu.Ali še vedno njihovi pacienti parkirajo v garaži ali se popoldan dobi kje okrog prosto parkirno mesto?
Lepe praznike

Bila sem prejšnji teden. Za MR glave sem čakala tri tedne.
Parkiraš lahko zgoraj pred njihovim glavnim vhodom. Na rampi pozvoniš na njihov zvonec in ti jo odprejo. Ko zaključiš preiskavo, rečeš za žeton, da se ti ob odhodu odpre rampa. Enak postopek je pri parkiranju spodaj.

sveže info,hvala ti.Mene so klical prejšni teden k je eden odpovedal,pa nisem mogla.Takj drug dan so mi poslal datum zdej po novem letu.

odperam staro temo… Me zanima če delajo samoplačniske preglede tudi v popoldanskih urah po 17.00 ali po 16.00.

New Report

Close