Medilab d.o.o.
Smo te že poučili, da je v Medilabu za različne diagnoze različna čakalna doba, ti pa še kar trajbaš svoje.
Isti stavek ponavljaš že drugič-
Torej, za avtorico: čakalna doba je odvisna od diagnoze. Sama sem, recimo čakala za en kolk slabe tri tedne z napotnico pod oznako “redno”. Če prej pokličeš, ti bodo natančno povedali, kako dolgo bi čakala za tvojo diagnozo.
Smo te že poučili, da je v Medilabu za različne diagnoze različna čakalna doba, ti pa še kar trajbaš svoje.
Torej, za avtorico: čakalna doba je odvisna od diagnoze. Sama sem, recimo čakala za en kolk slabe tri tedne z napotnico pod oznako “redno”. Če prej pokličeš, ti bodo natančno povedali, kako dolgo bi čakala za tvojo diagnozo.
[/quote]
Pa ti razumeš, kaj pomeni cca … ? Očitno ne
Zanima pa jo za glavo in za glavo sem napisala, koliko so mi povedali dober mesec nazaj…
[/quote]
Pa ti razumeš, kaj pomeni cca … ? Očitno ne
Zanima pa jo za glavo in za glavo sem napisala, koliko so mi povedali dober mesec nazaj…
[/quote]
BUUUM!
Razneslo te bo, pazi!
Pozdravljeni.
Tukaj razberem, da ste večina bili zadovoljni z medilab lj.
Zal sam nimam dobrih izkusenj pa nobenih pohval. Se vedno čakam na izvid od MR vratne hrbtenice, danes je minilo 18 dni izvida pa od nikoder.
Zal mi je, da sem njih izbral, saj je bilo nujno pod zelo hitro, več pa čakam na izvide kot sem čakal na termin.
Leta 2024 sem bil na MR v Mariboru pod napotnico Redno v 7 dneh, če bi šel v medilab z isto napotnico bi čakal 4 mesece.
Potem med samo preiskavo ni nobene komunikacije, tako da sploh ne veš kdaj začnejo in da se mal pripraviš. Enkrat samkrat se je oglasila preko mikrofona in se to sem komi slišal.
Na koncu mi pa pravi, da bodo slike zamegljene, ker sem bil mal nemiren.
Dosti bolj nemiren v Mariboru, pa so slike bile čisto uredu.
Skratka medilab in njihov odnos mi je zelo aroganten.
Ne priporočam. Lp