Najdi forum

Splash Forum Koronavirus MEDITACIJA

MEDITACIJA

V trenutni situaciji smo vsi v stresu. Eni manj, drugi bolj. Stres slabi imunski sistem. Tudi biti stalno v stiku s telefonom in računalnikom in v stanovannu, ni dobro. Sevanja, kot so Wifi, mikrovalkvna in električna tudi slabijo imunski sistem. Posebno za otroke je to zelo škodljivo. Pozabili smo na to, da telefoni povzročajo v možganih vnetja in iz vnetja nastanejo tumorji. Čas bo pokazal, koliko ljuxi bo zbolelo za avtoimunimi boleznimj zaradi tega, kar se sedaj dlgaja. Dolgotrajni stres pripelje do raznih avtoimunih bolezni. To je vse znanstveno dokazano.
N
Zakaj vam to pišem. V situaciji, kot je ta, je dobro, da poskrbimo, da umirimo svoj um in ohranimo trezno glavo. Če bomo na koncu te epidemije zboleli, ne bo dobro. Negativne misli povzročajo izločanje strupov v možganih in zstrupljamo svoje lastno telo. Takoj, ko spremenimo svoje misli, se kemija v teleyu spremeni. Ni pa tako enostavno v tej situaciji pozitivno razmišljati. To skoraj nihče ne more. Naš um nori in ga ne mkremo ustaviti. Obstajajo pa metode, ko nam pri tem pomagajo. Meditacija, EFT alj tapkanje, qigong. Ko umirimo svoj um, se telo regenerira.

Najenostavnejši način, da umirimo svoj um je meditacija. Med meditacijo nas ni strah in imamo občutek obilja. Takrat se spremenijo možganski valkvi, telo se obnavlja. Ko smo v stresu, se ne, ker stres porabi vso energino.

Najbolje je meditirati takoj zjutraj ali zvečer pred spanjem. Takrat smo tudi najbolj dojemlnivi za hipnoze.
Na youtube je veliko mexitacij. Lahko meditirate po več ur na dan. Ko se enkrat umirimo, ni težko.

Mojih objav na Medkvernet je skoraj 100. Pisati sem začela pred več kot desetimi leti, ko sem se odločila, da se bom sama pozdravila. Takrat sem bila samozaposlena in samohranilka brez preživnine in z zdravstvenimi težavami. Za nekaj dni naprej nisem vedela, ali bom imela delo, ali ne. Zdravniki me niso kaj dosti poslušali ni in so mi predpisovali antidepresive in helex.

Prepričana sem bila, da obstaja način ali zdravilo zame. Pa sem začela študirati in o tem pisati na Medovernet. No, najprej so me prosili, da pišem. V 15 letih sem se veliko naučila. Predvsem to, kako umiriti svoj um in z umom obvladati svoje telo in ga pozdraviti.

Aprila bom stara 70 let. Ko bi imela znanje in sposobnosti, ki jih imam sedaj, že v mladosti, bi bilo moje življenje takrat verjetno čisto drugačno.

Zato vam to pišem. Sedaj imate čas, sa se izobražujete. Da delate na sebi. Da duhovno rastete. To vam bo pomagalo preživeti najtežje čase. Moj zet in hčerka se stalno izobražujeta, meditirata….. Pa včasih tega nista počela. Tudi vnukinji meditirata.

Res vam priporočam, da naredite v teh težkih trenutkih nekaj zase. Da poiščete načine in metkde, ki vam bodo pomagale preživeti. Ne ubadajte se toliko s stvarmi, ki jih ne morete spremeniti. To vas spravlja v stres. Skrbite za svoje dobro počutje, da boste na koncu te krize v najbolši formi za nov začetek in ne vsi izmučeni in bolni. Fokusirajte se na rešitve in ne na težave.

Moji prispevki so na forumu Fibromialgija, Moltipla seroza in Kako živeti z rakom.

Breda

New Report

Close