Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MEDROL

MEDROL

Živjo zanima me če je kdo imel podobno situacijo ampak zaradi hudih vnetji v nogi so mi predpisali zdravilo Medrol. Na začetku sem imel predpisano največjo dozo zdaj pa jo postopoma zmanjšujem ampak imam neustavljive probleme z lakoto, ki me vodijo v prenajedanja in hude rasti kilaže. Res ne zanima kako ste si pomagali če je kdo imel podobne probleme?

Koliko mg si jemal?

Žal, samo disciplina pomaga, jaz sem se v dveh tednih pošteno zredila po injekcijah, potem ob tabletah se je umirilo, ko pa sem nehala jemati, sem načrtno začela hujšati.

Ampak injekcije so bile doza 1.000 mg vsak dan, 5 dni, šele potem sem šla na tablete, par tablet vsak dan.

Barca, pa sploh obstaja kakšna stvar, dogodek, pripetljaj,…., da nebi zavpila ” Jaz tudi,  jaz še bolj,  jaz še več!” . ..???

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9910, 07.02.2025 ob 12:31

Barca, pa sploh obstaja kakšna stvar, dogodek, pripetljaj,…., da nebi zavpila ” Jaz tudi,  jaz še bolj,  jaz še več!” . ..???

Barca?

Hahaha, se je spomnim, ampak nisem ona, na tvojo žalost.

O, si. Si.

Sem že 100x napisala, da sva veliko in kar dolgo časa debatirali po ZS, to pa res.

Na žalost pa samo po ZS, nikoli se nisva srečali v živo in nimam več kontakta, odkar je šla od tu.

Če ga kdo ima, pa se priporočam, da mi ga zaupa, bom res vesela in hvaležna.

Ok, Barca, naj bo (spet) po tvoje.

New Report

Close