Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Medulin-čisto morje?

Medulin-čisto morje?

Prosim če mi kdo pove kakšno morje je v Medulinu zadnje dni.
Slišala sem, da je po neki nedavni nevihti prineslo umazanijo.
Ker nameravam tja zaradi otroka, prosim za kakršnokoli informacijo o čistosti morja.
Mami

Lahko vprašam če si že kdaj bila v Medulinu in če veš kakšen je peščeni del plaže.Dvomim da ti bo všeč,vsaj jaz ko sem bila pred nekaj leti sem bila presenečena trava okrog in okrog v vodi zaraščena!!!Sicer sem bila v campu in ne v hotelu.Upam in mislim da je hotelska plaža malo boljša.

Grem v hotel, kampov ne maram. Mislila sem na sluz, ali je morje sluzasto. Sicer pa so se sosedi vrnili sredi junija in prehvalili plažo. Bojim pa se sluzastega morja. No zdaj je vseeno, sem se že odločila. Hvala vseeno.

Morje je obupno. Čez vikend bila v puli in kaj takega še nisem videla. Slčuz se vleče tudi po 20 metrov stran od obale. Nisem videla niti enega pogumneža, ki bi šel v vodo. Zares je grozno. Mogoče pa se do tvojega odhoda še kaj spremeni.

Morje je sluzasto oz. je pokrito s smrdečo smetano. Sam sem bil v Peroju(Fažana) in je ponavadi vedno bolj umazano v medulinu. Je pa čisto odvisno. Če boste šli tja po kaki nevihti bo morje čisto ali pa če bo veter pihal iz obale. Umazanijo pa hitro prinese nazaj tako da je najbolj čisto morje (če je) zjutraj.

mi gremo v petek v pulo. kakšno je zdaj morje? sluzasto ali ne?

Letošnje poletje ponuja res izjemne izzive glede morske vode in njene čistoče v celinskih obalnih regijah kakor so ze vsi omenjali je možnost za mirno uživanje v takšni vodi brez smetane resničen čudež in vam svetujem da se usmerjate na otoke, oziroma si najemite kakšno ladjo, skratka izogibajte se medulina, če imate dovolj finančnih sredstev za kakšno drugo destinacijo.

Lp

New Report

Close