Najdi forum

danes sem iz agencije izvedela da je pač naš hotel, ki smo ga rezervirali že 4 mesece nazaj in seveda tudi plačali preveč zaseden ( to povejo en teden pred odhodom) in so nas premestili iz rabca v medulin. Rada bi samo informacijo če ima kdo izkušnje z medulinom ( hotel medulin ) koliko je res od plaže in če je kej pametnega okoli še za počet. namreč do pondelka se moramo odločiti ali sprejmemo spremembo ali pa zahtevamo denar nazaj.Imava 4 letnika in me zanima če je tudi kaj za otroke pametnega okoli. v rabcu so bili in tobogani in igrišča , ter pokrit bazen. za tukaj vem da tega naštetega ni. Zanima me tudi plaža in no čim več podatkov zbiram ker agenciji ne verjamem več.

V Medulin – camp hodimo že od moje rane mladosti. Vsi hoteli so čisto zraven morja. V campu, 10min peš od hotelov, je tobogan in polno nekih igral. Imajo tudi luna park z avtomobilčki in vrtiljaki. Tudi neki grad za skakanje je tam. Tudi za odrasle je poskrbljeno. Hoteli imajo letne terase, je pa tudi velika letna terasa z koncerti. Mi zelo uživamo v Medulinu že kakih 25 let.

hvala za pomoč Nona, upam le da ne bo morje vzcvetelo , ker gremo že v soboto pa neki gorzijo da se nabira sluz.Ali so tobogani za plačat?

Zdravo Zvezdica!
Še eno spodbudno za Medulin, ki je kot nalašč za majhne otroke. Mi večkrat pridemo iz Pule (8km) z našim otrokom na organizirano otroško zabavo, ki je v središču kampa. Ne vem kako se mu reče, ampak itak vsak ve kje je to. Naš fantek tako uživa, da gremo komaj domov. Tudi turistično vzdušje mi je bolj všeč kot v Rabcu, seveda je vse stvar okusa. Na plaži so tudi neki tobogani ampak ne vem, če je za plačat.
Uživajte na morju, mogoče se srečamo na otroškem plesišču.
Morski pozdravčki, lili

lili mogoče se pa res srečamo hvala. saj v agenciji so rekli da je bolje samo sej veš če te enkrat nat… pol se raje prepričaš sam. Jutri v akcijo za en teden.
pa pa

New Report

Close