MEDULIN

Mi imamo hišo v Medulinu. Naj ti povem, da so tam peščene plaže, naj ti opišem. Avtokamp Medulin, na desni je lunapark, stojnice, ko greš noter in plačaš karto, imaš trgovino in pomol, kjer se kopajo. Potem greš naprej in imaš skale, nato greš naprej in prideš do otočka, ki je povezan z mostom, Okoli otočka so skale in piha veter, ter so veliki valovi, ker je odprto morje, ko prideš okoli otočka peš 15 minut, prideš nazaj na mostiček, kjer so skale, malo naprej so kamenčki in v pol metra vodi je mivka, ki gre v globino. Mivka je kul, za otroke. Potem greš naprej, in prideš do toboganov, kjer se kopajo in je bolj plitka voda, nato si iz avtokampa Medulin ven. Greš do glavne ceste, kjer zaviješ desno, greš do konca vseh hotelov, tam nekje parkiraš, in imaš 100m do obale, kjer je ful dobro. Zastonj so tam bazeni z morsko vodo, showi za otroke, pizza bari, in sladoled. Plaza je pomol in skale, naprej je Kažela najlon plaža. Peš pot je v redu, tam je tenis in minigolf. Muzka je pa zvečer, kjer imajo pice. Upam, da te s tem nisem preveč zagrel za Medulin, če si še kam drugam hotel iti.
Če te zanima pa iti še dlje, npr. V Grtčijo, Tunizijo in še dalj, pa promoviram posel, ki ti lahko to tudi omogoči. Sam sem namreč vpisan v podjetje, ki dela na promociji oglasov, in ko se vpišeš, dobiš virtualno pisarno in geslo.
Poglej si, pa nikar ne odnehat še preden karkoli narediš, saj je od tega zelo odvisno, kam boste lahko potovali. Je preverjeno, delaš ko si dobre volje in ko imaš čas, pozanimaš se pa lahko na: http://getpaid.podjetje.com.
Ob morebitnem vpisu mi pošlji mejl na trnovski@volja.net, da ti da dodatna navodila za delo. Morm rečt, da sem manj pričakoval in me je res presenetilo. Lep pozdrav, če se pa ne vidmo, pa se lepo imejte na morju. LP

Kmet, mi smo bili večkrat v Medulinu in sicer v hotelu in smo bili zadovoljni. Hotel je bil soliden (ni ne vem kaj, ampak v redu), mestece lepo. Glede peščenih plaž bi ti pa sama bolj svetovala južno Dalmacijo, take mivke v Medulinu nikakor ni. Je pa nekaj podobnega na enem koncu, kjer je tudi precej plitvo, tako da če sprašuješ zaradi otroka, bi šlo. Za odrasle pa je kar v redu za kopat in sicer na več betoniranih površinah, kjer tudi ni strašne gužve. Res pa je, da sem bila nazadnje tam pred približno 5-imi leti tako da ne vem, če je zdaj kaj drugače.
Če imate priložnost, pa vsekakor priporočam prave peščene plaže (vsaj v Hrvaški) na jugu, npr. Elafitski otoki pri Dubrovniku.

Jaz sem bila lani v medulinu v hotelu belvedere. Vse super, hrana, hotel, zvecer se je dal kam it, ni blo prevelike galame. Pescenih plaz pa prav nic. Take spicaste skale, da smo si ze prvi dan vsi predrli podplate. Ce ste se priprvljeni vozit kopat recimo na kamenjak ali pa na izlete z ladjico (na otok Ceja, kjer je super gostilna in kopas se lahko cel dan pa super plaza je) potem priporocam medulin, drugace pa bi si jaz raje izbrala kaj drugega.

Maja, je ena peščena plaža, samo ne pri hotelu Belvedere, ampak pri drugih dveh hotelih, ki sta malo pred Belvedere.
He, jaz sem pa najprej zagledala peščeno plažo in itak da smo šli juriš tja in se pognali v vodo, ampak pol je bil šok:dlje kot si šel v vodo, še vedno ti je bila do kolen, he, he. Pol smo pa šli pred Belvedere se kopat, glede na to, da nimam otrok, se naučili kako je treba it v vodo po skalah, tako da je bilo razen kakšnega plavega kolena fajn. Meni je bilo v Medulinu kar všeč. Za otroke pa mislim da je Medulin res zelo primeren, pa še zvečer jih imaš kam za peljat.
Lp