Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mega outlet ljubljana

mega outlet ljubljana

Živjo,

zanima me, ali je bila katera v zadnjih dneh kaj v tej trgovini?
Je bila kaj “zanimivega”. Sem bolj močnejše postave, iščem kak pulover, hlače,..Bolj športno eleganten stil Hvala vsem

sem bila ja
tam imam vedno probleme,ker nosim hlače 42 in zgoraj 40,pa nikol ne dobim teh št.al pa so same divje barve.
večinoma št,ko brskam je s in celo xs

Tam dnevno dobivajo robo in zato je “zadnje čase” tam relativen pojem. Moraš kar večkrat skočit pogledat, da ujameš kaj ugodnega. Sploh na Rudniku se mi zdi, da je še bolj divje.
Jaz sem bila pred enim tednom. Polno stvari od Esprita po -70 procentov, žal ne v moji velikosti (S oz. XS).

Ena pravi, da je vse S, SX, ena pravi, da ni S, XS… Murphy deluje: tvoje številke nikdar ni. 😀 Jaz se vozi čez celo mesto, ker imajo samo v eni trgovini hlače, kjer je vedno (ali pa vsaj pogosteje kot drugje) tudi moja številka na zalogi.
Jaz mam repliko na tiste divje barve: včeraj sem obredla ene pet trgovin. Vse črno, sivo, temno. V nobeni od teh trgovin ni bilo niti ene stvari v čem bolj sončnem. Kakšna znižana poletna mikica, ki se jih hočejo znebit. Nikjer oranžne, nikjer rumene… Prav grozno. Ni čudno, da smo tako zamorjeni, če se toliko črnega nosi.

He he. Saj na žalost je bilo kaj tudi v S in XS (na žalost zato, ker potem ponavadi tudi kaj kupim), samo od Esprita pa res nič (mi ustreza njihov kroj).
Glede barv je pa res rahla kriza.

hecno, meni se pa vedno zdi, da ostajajo samo S in XS (ki jih jaz ne rabim). Sicer pa so letos menda modne temne barve 🙁

mene pa zanima če ve kdo, kje v ljublani je zdaj neka nova trgovina outlet, baje na novo odprta.. z firmami kot so vans, burton itd.. sm brala v časopisu.članek pa ne najdem več..hvala

New Report

Close