Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Megabon

Megabon

Živjo,

zadnje čase spremljam ponudbe na spletni strani megabon.eu pa me zanima, če ima kdo od vas morda že izkušnje z njimi.

Lep pozdrav

Priporočila sem jih prijateljici – sta šla z možem v Bovec in bila zelo zadovoljna.

Nateg!!!!!
Zadnja ponudba je bila Toscana PISA ITALIJA 150 eur (z že 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}popustom)
Če greste pogledat na booking. je enaka ponudba 160 eur (brez popusta).
Ne potem pisat, da je 300 eur redna cena??????
NATEG!!Nikoli pri megabonu!!!
In preverite preden kupite dejansko ceno pri ponudnikih

Dursi zakaj naj bi bil nateg?
Jaz sem kupil slovenske terme in sem dobil vikend paket obcutno cenejsi kot kjer koli!

Lp

Hello:)

Jaz sm bila tudi precej skeptična glede tako nizkih cen, ampak kot kaže je res 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižanja na hotelski paket. Z možem sva bila prejšnji vikend v Istarskih Toplicah na Hrvaškem in sva se mela enkratno. Dobili smo super sobo, hrana je bila super, pa še masažo sva imela zastonj, limfno drenažo in najem kolesa. Moram povedati da sem kr zadovoljna z tem Megabonom.
Dursi kaj je bilo narobe z Piso? Menda je znižana cena na paket če se ne motim?

Te Firence se mi zdijo precej mikavne? 129 eur za dve noci, kar v redu. Kaj menite?

živjo!

Nateg je bil pri Pisi-Toscana, ostale ponudbe so verjetno kul. Sam je bila cena s popustom taka kot je normalna cena. Po njihovem je bilo 300 eur osnovna cena, kar ni res, s popustom je pa 160eur. Če greste pogledat na booking je za enak hotel enake storitve je osnovna cena 160 eur brez popustov. Zmotilo me je to, ker napišejo, da je vrednost 300 eur kar ni res.
Glede tujine in hotelov preverite v googlu kok je dejanska cena ponudbe….ker vse skupaj napihnejo, mi slovencli pa samo da je popust kupimo…
lp

Govoriš o nekih 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tih za Istraske Toplice. Govori v Evrih, da te vsi zastopimo. Če sta dala 50 eurov za dan na osebo ti lahko povem, da se v Sloveniji dobi Polpenzion + Nočitev za eno osebo za 45 eurov.(Toplice)

Tako, da…. Nateg

Hja,
zgleda dovolj legitimno, če nebi opazil, da ima prste vmes Adel Djutovič. Se še spomnite BODBID natega? Ljudje so masovno vplačevali nihče ni nič dejansko dobil. Firma pa registrirana v Srbiji, da se “ni dalo nič naredit”. Pa ne gre za osamljen primer.

Nevem, sicer to še nič ne pomeni, ampak jaz sem globoko skeptičen. Raje rezerviram npr. preko bookinga, (cene so tam tam, s tem, da je zadeva varna in na povsem drugem nivoju) ali kje drugje. Srečno.

Glede na to da sem bil skeptičen tko kot vi, sem na koncu vseeno kupil bon in šel na počitnice za 7 dni z popustom, ki je bil dejansko 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} off. V hotelu sem pregledal vsak cenik in sešteval če pridem na polno ceno. Po mojih seštevkih sem šel še čez. 🙂
Drugič ko sem kupil sicer nisem prišel na 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sem bil pa na 47{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, tako da jaz sem med unimi ki so zadovoljni.
Je pa res da je fajn da se preveri cene na bookingu, čeprav nočitev ni enako paket z vključenimi dodatnimi storitvami.

LP

Jaz sem bil v Balnei pa je bilo čisto cool…sem pogledal cene v sobi in se kar prihranil ampak bolj pomembno mi je da sem sploh zvedel za to pondubo…meni je site cool

Jaz sem že večkrat počitnikovala preko megabona in je bilo točno tako kot je pisalo. Booking ima lahko podobno ceno, vendar je ponudba vedno dosti manjša. Pri megabonu dobiš veliko več za podobno ceno (npr. polpenzion, najem koles, masaže, savne..- odvisno). Jaz imam dobre izkušnje.

Pozdrav,

seveda je treba vedno preveriti tudi ostale ponudnike kuponskih storitev, tudi booking, zato se ravno ne morem strinjati, da je megabon nateg. Rezervacija je šla skozi brez problema, soba super, vse super.Z ženo sva se namreč odločila za Rimske terme, vikend paket, in naju pride s polpenzionom 70 EUR ceneje kot če bi vzela ena plus ena gratis v hotelu in tudi od bookinga, plus tega sva dobila še masažo in izposojo palic za nordijsko hojo, tako da… :)) Priporočam!!!

Na Megabonu se že cel teden ne javljajo na številko 080 11 73 niti njihov mail info@megabon.eu .
Ima kdo info kaj se dogaja ali kak drug kontakt?

Jaz imam zelo slabe izkušnje. Zaradi njih sem morala prvi dan spati celo v avtu. denar mi niso vrnili. so prava mafija verjemite mi. povezani z hrvaškimi ponudniki in poskušajo samo denar izreči iz žepa. nikoli več. načeloma z drugimi kuponi stenami nisem imela probleme. ostanite daleč, daleč proč je moj nasvet.

Če želiš kupiti ugodno letalsko karto jo najlažje najdeš na https://search.jetradar.com potem pa jo kupiš preko posrednika, ki ponudi najugodnejšo varianto.

Luxurious equipment, professionally arranged meals
The equipment in the house is quite luxurious, with a large outdoor disco dance floor, a small sports field, a semi-outdoor luxury bathtub, etc., and there are special staff to arrange meals for you; after the vacation is completed, you can also get roller skates and surfboards carefully prepared by Ken as souvenirs , is definitely an extraordinary luxury enjoyment. If everyone is interested in being Barbie and Ken for a day, remember to book on time at 1 am on July 18. Note that the check-in date is only on July 21 or 22. A maximum of 2 people can be accommodated each time, and the lucky ones need to take care of themselves All transportation costs!

sponsored links

Luxurious equipment, professionally arranged meals
The equipment in the house is quite luxurious, with a large outdoor disco dance floor, a small sports field, a semi-outdoor luxury bathtub, etc., and there are special staff to arrange meals for you; after the vacation is completed, you can also get roller skates and surfboards carefully prepared by Ken as souvenirs , is definitely an extraordinary luxury enjoyment. If everyone is interested in being Barbie and Ken for a day, remember to book on time at 1 am on July 18. Note that the check-in date is only on July 21 or 22. A maximum of 2 people can be accommodated each time, and the lucky ones need to take care of themselves All transportation costs!

https://www.sitenetworld.com

The owners are all rice noodle fanatics, and the chef Su, who has been cooking Cantonese cuisine for more than ten years, has solid simple abilities. While consuming rice noodles, the soup base is either too thick and oily, an excessive amount of MSG, or the components are regular. “i have eaten in one restaurant, the beef cartilage became truly like soup residue, served immediately in a bowl without any extra remedy. In any other eating place, the fried food changed into served frozen.
https://www.incontenter.com

hatch makes some of the maximum stunning, elegant maternity garments in the marketplace. a present card to the retailer is a exquisite manner to encourage mother-to-be to deal with herself to something first-rate.

https://www.vipnewsonline.com/

New Report

Close