Meghan Markle, kok je luštnaaa
Se vidi da same zavistne zenske komentirte. Mogoce vam ni lepa, vam pa iz moskega vidika povem, da je noro seksi. Nekaj tako prvinskega ima na sebi, kar ve bledolicne in okrogle mone nikoli ne boste razumele. Ko je se igrala v seriji Suit, je veljala za eno moskim najbolj seksulnih igralk v sreijah nasplosno. Po drugi strani pa lahko deluje tako krhko in punckasto. Kombinacija seksulnosti in te krhkosti, je nekaj kar zivalsko privlaci skoraj vsakega moskega. Najprej bi jo nezno objel in potem poseksal in obratno. Zato se tudi jaz ne cudim da je Herryju vec do nje kot obratno….sanjsk zenska.
ž
Se strinjam. Rase se naj ne bi mešale, posebne ne kraljevska kri (če je res on kraljevske).
Hinavska pa je itak. Se ji na faci vidi.
Da je zaljubljen v Kate, se mi ne zdi. Kate je ena taka povprečnica, je pa res, da je v primerjavi s to črnko space shatle. Prefinjena, elegantna, fina, tudi še kar lepa.
Lahko bi si našele eno normalno Britanko. Saj jih je dovolj in verjetno bi bila vsaka neznansko srečna, da se poroči s princem. Tudi če ni alfa.
On ze ve, zakaj jo je izbral. Nekako mislim, da ne potrebuje blagoslova, laicnih psihoanaliz in zascite mon 😉
Sicer mi za tole “problematiko” dol visi, ampak kdor tako socno blati druge kot ta polsestra (in to povrhu se razlaga vsem mogocim tretjerazrednim medijem…), pove najvec o samemu sebi. A razcistit osebno z njo ne more, kar ima za razcistit?
. Točno tako. Sem ženska in vem kaj je karizma seksipil v tej ženski se najdem. Blazno mi je všeč, načeloma žensk ne maram še manj one mene haha.. Dejstvo je, da je ženska lepa in se mi zdi da tudi precej inteligentna, karizmatična z eno besedo FATALNA. Kot, da bi mi bila sestra. Hah… Jebi ga mati narava foušljivke ni obdarila. ŽAL MI JE HAH LP
. Točno tako. Sem ženska in vem kaj je karizma seksipil v tej ženski se najdem. Blazno mi je všeč, načeloma žensk ne maram še manj one mene haha.. Dejstvo je, da je ženska lepa in se mi zdi da tudi precej inteligentna, karizmatična z eno besedo FATALNA. Kot, da bi mi bila sestra. Hah… Jebi ga mati narava foušljivke ni obdarila. ŽAL MI JE HAH LP
[/quote]
A vedve resno mislita, da bi ženske množično želele živeti po urniku, ki jim ga določa nekdo drug, početi stvari, do katerih jim ni, vsem na očeh, brez trenutka zasebnosti, kjer vsak njihov migljaj ocenjuje ves svet? Se mi zdi, da bolj vedve sodita med foušljivke kot pa večina žensk. Naj popravim, da bom do vaju fer: med fatalne foušljivke.
Poznajo tudi DNK. Pri najmanjšem sumu, bi drugače reagirali. Harry je baje podoben nekemu stricu (bile enkrat fotografije). Je pa res, da Harry ni tako kraljevski, tako tog. Bravo Harry !!
[/quote]
Nič nebi drugače reagirali, Saj za dokazovanje očetovstva je zakonsko določen rok, ki pa je že zdavno mimo. Takrat, ko se je Harry rodil pa dnk testov še niso opravljali.
In četudi bi danes, ali pa red 10-timi leti z DNK ugotovili, da je biološki oče nekdo drug, bi uradno Harry še vedno ostal Charlesov sin. Charles bi po slovenski zakonodaji lahko izpodbijal očetovstvo samo do otrokovega 5. leta, In verjetno v Britaniji ni dosti drugačna zakonodaja.
Pa tudi je lažje imet enega podtaknjenca v familiji kot pa priznat sramoto, da je bodočega kralja varala pri ljudeh priljubljena žena.
Sicer pa so na račun Dianine popularnosti tudi oni profitirali, in če bi se izvedelo da je Diana navadna varalica, bi njena priljubljenost in priljubljenost kraljeve družine močno padla. Ne gre pozabiti, da se je Elizabetin stric Edward moral odpovedat prestolu, ker se je poročil z eno ločenko. Ok, sedaj so drugačni časi ampak nekaj je pa še ostalo in ugled kraljeve družine je hudo pomembna zadeva. v €€€€€.
Pomoje je Harry od tistega konjušnika, mu je preveč podoben.
Nič nebi drugače reagirali, Saj za dokazovanje očetovstva je zakonsko določen rok, ki pa je že zdavno mimo. Takrat, ko se je Harry rodil pa dnk testov še niso opravljali.
In četudi bi danes, ali pa red 10-timi leti z DNK ugotovili, da je biološki oče nekdo drug, bi uradno Harry še vedno ostal Charlesov sin. Charles bi po slovenski zakonodaji lahko izpodbijal očetovstvo samo do otrokovega 5. leta, In verjetno v Britaniji ni dosti drugačna zakonodaja.
Pa tudi je lažje imet enega podtaknjenca v familiji kot pa priznat sramoto, da je bodočega kralja varala pri ljudeh priljubljena žena.
Sicer pa so na račun Dianine popularnosti tudi oni profitirali, in če bi se izvedelo da je Diana navadna varalica, bi njena priljubljenost in priljubljenost kraljeve družine močno padla. Ne gre pozabiti, da se je Elizabetin stric Edward moral odpovedat prestolu, ker se je poročil z eno ločenko. Ok, sedaj so drugačni časi ampak nekaj je pa še ostalo in ugled kraljeve družine je hudo pomembna zadeva. v €€€€€.
Pomoje je Harry od tistega konjušnika, mu je preveč podoben.
[/quote]
Če odmisliš rdečo barvo las, boš videl, da je Harry kopija svojega deda Filipa. Oči, nos bi lahko direktno prenesel iz enega na drugega. S konjušnikom ima skupno samo barvo las, tako kot še nekaj milijonov drugih ljudi.
A vedve resno mislita, da bi ženske množično želele živeti po urniku, ki jim ga določa nekdo drug, početi stvari, do katerih jim ni, vsem na očeh, brez trenutka zasebnosti, kjer vsak njihov migljaj ocenjuje ves svet? Se mi zdi, da bolj vedve sodita med foušljivke kot pa večina žensk. Naj popravim, da bom do vaju fer: med fatalne foušljivke.
[/quote]
NE DA MISLIVE AMPAK VEVE! MISLITI POMENI NIČ VEDETI, NIČ VEDETI PA POMENI BITI BEDAK.😉
Harry je copy paste od tistega konjusara. In se strinjam, da kraljeva druzina za nic na svetu ne bi priznala sramote, ki jim jo je delala Diana. Se mi zdi, da je Harry druzinski odpadnik in tudi zato, jim je cisto vsec, da bo vzel eno crnko. Saj ne bo nikoli kralj. Edina, ki profitira je ta crnka. Dobro si je postlala.
Seveda so ga “preverili”. Če ne bi bil njihov, bi ga najbrž poslali na kakšno dolgo šolanje kam daleč in potem bi tam ostal, ker bi mu bilo všeč. Domov bi prihajal zelo občasno.
Rdeče lase ima kot tisti ljubimec, ampak je podoben nekemu bratrancu (tudi). Za rdečelsace je značilno, da imajo nekatere poteze na obrazu zelo podobne . Ste že opazili?
megaboy:
kako vezo pa imajo neveljavni slovenski zakoni z angleškim pravom???
to, da je čas za tožbo za očetovstvo 5 let je ustavno sodišče že zdavnaj zavrglo…
http://odlocitve.us-rs.si/documents/1c/5d/u-i-251-142.pdf
V drugem odstavku 96. člena Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih
(Uradni list RS, št. 69/04 – uradno prečiščeno besedilo) se razveljavi besedilo
“vendar najkasneje pet let po rojstvu otroka”.
diana je začela afero s hewittom po harrijevem rojstvu. dokler ni rodila drugega otroka, se je čarli še nekaj mantral okoli nje
A za mame tistih rdečelasih i neimemovanih bratrancev in stricev smo pa prepričani, da so bile zveste?
Kaj bi imela Rode in Peter od tega, da bi javno priznala, da sta oče in sin, če bi test očetovstva pokazal, da sta? Prav nič, samo škodo. Posledično bi oče izgubil visok položaj in ugled, cerkev bi bila diskreditirana, ljudje nebi več toliko zaupali RKC….
Tako da tudi če bi bila oče in sin, bi bilo za oba bolje da v javnosti to zanikata, privat pa se zmenita sama.
In tudi pri Harryju je za vse vpletene bolje, da ostane tako kot je, pa tudi zakonsko se očetovstva ne da spreminjat pri otrokovih 30-tih letih. Tudi če DNK danes jasno pokaže, da Charles ni oče Harryju, bo oče uradno še vedno, Harry bo še vedno njegov dedič….