Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Meghan Markle, kok je luštnaaa

Meghan Markle, kok je luštnaaa

Bodi prepričan, da so test očetovstva naredili veliko prej. Ne šele pri 30-ih.

Itak, da on ne bi mogel biti oče (časovno).
[/quote]
Zakaj ne? Saj nista živela 100 let narazen.

Zakaj ne? Saj nista živela 100 let narazen.

[/quote]

Če je pričela afero z njim po rojstvu otroka, bi bil precej težko on oče temu otroku. No, pa ti že veš najbolje.

a ti misliš, da so bili tolk slepi, da so šele pri harijevih 30 zvedeli, da je tud diana skakala okoli?
lahko si ziher, da so jo imeli ves čas pod kontrolo. če bi obstajal najmanjši sum o očetovstvu, si lahko ziher, da otrok ne bi bil rojen.

Če je pričela afero z njim po rojstvu otroka, bi bil precej težko on oče temu otroku. No, pa ti že veš najbolje.
[/quote]
Jaz ne vem, zagotovo pa ve tisti konjušar, ki je priznal da sta z afero začela 18 mesecev pred Harryjevem rojstvu. (glej citat v mojem prejšnjem postu). Res pa da je tisti je že večkrat izjave spreminjal (le zakaj?). Vsekakor pa mu ni v interesu na stara leta postat foter, Harryju pa tudi ni interesa ne prestopit iz dvora v hlev pomagat fotru kidat seno za konje, kraljevi družini pa ni v interesu da se to razkriva, tudi so dovolj bogati, da se jim en podtaknjenec ne pozna.

a ti misliš, da so bili tolk slepi, da so šele pri harijevih 30 zvedeli, da je tud diana skakala okoli?
lahko si ziher, da so jo imeli ves čas pod kontrolo. če bi obstajal najmanjši sum o očetovstvu, si lahko ziher, da otrok ne bi bil rojen.
[/quote]
Javnost je za varanje izvedela pri njegovih 10-tih letih, šele po ločitvi od Charlesa. Vsekakor prepozno da bi lahko izpodbijali očetovstvo, ampak kot pravim, to ni bilo tudi ni nikomur v interesu.
Če bi jo imeli tako pod kontrolo, kot ti misliš, bi ji afere že v štartu preprečili.

Uboga reva, naredila si je sicer reklamo a to ne bo trajalo. Zrela, ločena filmska igralka, navajena svobode in misli iz svoje glave se ne sprijaznila s togimi pravili kraljevine zato bo krepko počilo, ali pa bo obrnila vso kraljevsko družino na glavo. To ni naivna nedolžna 19-letna Diana ki bi pometali z njo.

Da sem jaz moški, naredim test DNK ko je otrok še dojenček. In to zelo preprosto, pa mami sploh ni treba vedeti.
Pa si ziher in miren za cel lajf.

Sta si kar podobna:)
[img]http://www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2017/03/prince-harry-james-hewitt3.jpeg[/img]

Hm, kaj veš, kako se bo obrnilo. Bi kdo dejal, da bo neka deklica iz Sevnice nekoč Prva dama ZDA?

Meni je ona za tri odtenke pretemna. Veliko bolj všeč so mi plavooke blondinke. nekako mi ne paše v kraljevo družino. Kot igralka pa je nekaj povprečnega.

Primerjaj razmerje med širino in višino obraza, položaj ušes (ob glavi – stran od nej), trikotnik oči-nos, velikost oči, obliko oči, lasno linijo in kotičke ust – obliko in smer. Če vidiš kakšno podobnost s konjušnikom, bi bil ti zelo slab slikar portretov.

Se strinjam +1

Obsedenci. Izmislili so si že tisoč stvari, da bi prekrili svojo raboto, ki je pokopala Diano.
Sami sluzavci se zbirate okrog plenilcev,
fuj. Hary vsaj ni toliko prepotenten, kot so vsi ostali plazilci.
[/quote]

Stari, pokadi špinel.

Prejšnji ti je spustil, ane?

Stari, pokadi špinel.

Prejšnji ti je spustil, ane?
[/quote]

Ne potrebujem kajenja, ti je to jasno. Moraš biti pa ti bit zelo pod nečem, da ne vidiš teh zaziralcev.

a lahko nehate s tem rasizmom? še vedno delite ljudi na črne, bele, mulate, rumene, …?

Ne potrebujem kajenja, ti je to jasno. Moraš biti pa ti bit zelo pod nečem, da ne vidiš teh zaziralcev.
[/quote]

Tako je. Diano so pospravili.
Tudi mene razpizdijo debili, ki širijo lažno propagando. Obkoritniki se radi lovijo okrog luskinarjev, ki te oderejo zato, da se lahko sami utapljajo v pokradenem.

Meni je pa top ona, najlepša v celi familiji, vsi ostali neki bolehni incestni bledoličniki, ona pa edina ornk. Rabijo malo zdrave sveže krvi, da ne bo dednih bolezni tolk.

Tudi danes je sosedova Francka skidala svoji kravi Mavri in jo pomolzla. Šokantno je to, da je mleko še vedno bele barve.

men je zlagana
sem gledal enkrat en njen film
zelo slabo zaigrano

men je pa ta rdeča v reklami za Linex Forte huda

Ima pa ogabne noge. Dve šibici, nobenih lepih meč. Katka je bolj luštna.

Harry je kraljevske krvi. To, da ga je Diani naredil en njen ljubimec, je bilo že zdavnaj ovrženo, ker se časovno ni ujemalo.

In sploh, če ga je priznal princ Charles, potem Harry ni nobeno kukavičje jajce.
[/quote]

Ko ga vidim se ne morem znebiti občutka kako je Harry neverjetno podoben temu ljubimcu in, da bi ovrgli govorice bi morali narediti dnk, ampak še to ne moremo vedeti, da je res, ker lahko, da ga je Charli zaradi slabe vesti, zaradi Camile in sramote, da je izpadel še večji debil kot Diana, vseeno sprejel in mogoče mu zato vse popuščajo, saj jim je bolj vseeno zanj, za kakšno reklamo pa lahko lahko.Vprašanje kaj je res, vedeli bi resnico le, če bi jo Charli zahteval.

New Report

Close