Meghan Markle
Torej… Harry se je poročil, ker je tako zahtevala kraljica. Poskrbeli so za hitri Dating, kamor se je prijavila tudi Meghan. Ljubezen se je res vnela in kaj hitro je pokleknil in jo zaprosil za roko.
Kraljica je bila vedno ostra. Z dvora je odstranila dve stričevi hčeri, ki sta bili psihično bolni. Odraščali sta brez podpore v veliki revščini. Tako mediji in video.
Kraljica je vedela za razmerje Charlesa s Camillo, a je rekla, da mora vse “ostati na dvoru”. Diana se je rešila na lastno pest tako, da je poklicala BBC in vse povedala.
Haryu in Meghan so bile danes odvzete titule in nazin Visočanstvo.
Hary je bil vedno otrok Diane, Willii Charlsov.
Hary si želi zaščititi družino, saj pritiska medijev in utesnjenega življenja dvora Meghan ni zmogla, niti ni hotela.
Meghan ni več mlada, še desetletje in hormoni bodo ugasnili.
V vsakem primeru je/ bo veliko izgubil Hary, ki se je v nalogah dvora dobro znašel.
Ponavadi smo prisiljeni, da se soočimo s trenutno situacijo.
Na dvoru je požar. Je približno tako hud, kot je bil pred Dianino smrtjo. Čeprav ne priznajo, so takratno zadevo uredili, kot je pasalo monarhiji.
In zdaj je tu Meghan. Scenarij, kako naprej, je bil napisan že pred poroko, ki je niso mogli preprečiti. Vse, kar se dogaja, je pod kontrolo. So šoki, a jih obvladajo. Meghan in Harry ne vesta, da igrata vlogi po scenariju. Oba sta naivneža, ki ne moreta nadigrati monarhije oz tistih, ki se skrivajo za njo.
Vedno in vsepovsod je v igri denar. Ta je sveta vladar. In ta bo diktiral usodo obeh. Pipco bodo odprli toliko, kot bodo sami želeli. Meghat je tu tretje kolo, čeprav si misli, da jih drži v šahu.
Zanimivo pišeš, ne samo v tej temi. Tudi zanimiv nick imaš. Tudi meni se zdi, da je to, kar pokažejo navzven, le majhen delček tega, kar se dogaja za skrbno zaprtimi vrati in je veliko širše. Mi je pa čudno, da so zraven, vsaj do neke mere, pripustili neko popolnoma neposvečeno, vsaj navzven. Je možno, da je bila Meghan že prej na nek način povezana z njimi, da je bila primerna za njihovo okolje? To, da sta Meghan in Harry lutki z naprej napisanim vlogama, se mi zdi najbolj verjetno.
Zanimivo pišeš, ne samo v tej temi. Tudi zanimiv nick imaš. Tudi meni se zdi, da je to, kar pokažejo navzven, le majhen delček tega, kar se dogaja za skrbno zaprtimi vrati in je veliko širše. Mi je pa čudno, da so zraven, vsaj do neke mere, pripustili neko popolnoma neposvečeno, vsaj navzven. Je možno, da je bila Meghan že prej na nek način povezana z njimi, da je bila primerna za njihovo okolje? To, da sta Meghan in Harry lutki z naprej napisanim vlogama, se mi zdi najbolj verjetno.
[/quote]
Ne še tu z zaroto nekih imaginarnih bitij iz ozadja. Fant se je v njo zaljubil do ušes. Ona je bila že od mladih nog zaljubljena v status in denar kraljičine družine. Kaj se boš upiral taki silni ljubezni! Za povrh je kraljica imela roke zvezane, saj ni hotela, da bi jo obtožili, da je največji rasistični zmaj na svetu. In jima je dovolila, da združita svoji ljubezni v zakonski zvezi. Zdaj si kraljica misli, mož mi umira, jaz jih imam 93. Naj se grejo vsi skupaj solit. Tuki ma denar in naj mi da že enkrat mir. In good riddance!
Da mu je bila podtaknjena, skoraj ne verjamem. Ni pa nemogoče.
On se je zatrapal, ona videla obetavno kraljevsko “kariero”, denar, prestiž in evo poroka, otrok.
Sedaj bi šla živet stran, dobivala denar, lagodno živela. Heri bo malo z njo, potem bo ločitev.
Fant se je zeletel. Privoščila bi mu prijetno družinsko življenje, a ne vem, če bo tako.
Agatha Christie je vedela, kako potekajo taki zakoni. Kot je rekel Lord Horbury Herculu Poirotu v Death in the Clouds (Smrt v oblakih).
My wife, you see, in many ways, she’s just not suited for the life I lead. It’s entirely my fault, I freely admit that. I felt for her, you see, hook, line and sinker. Well, she was an actress. You know what actresses are like. All things to all men. I mean, she played the country lady bit to perfection. Until she got bored of the part.