Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka megi od herija še ni rodila?

megi od herija še ni rodila?

Nič se ne bere. A ni imela rodit konec marca, začetek aprila?

Pravijo, da bo deklica.

nikoli niso objavili, kdaj ima rok. razen, da so napisali spring 2019.
pomlad se je šele dobro začela. nekako cajtengi špekulirajo v začetku maja

Zasledila sem nekje za konec aprila.

Pred par dnevi je nekje pisalo, da je v 38 tednu. Torej še cca 2 tedna?!

Povedali so, naj bi bil rok konec aprila oz začetek maja.

Zanima me, če bo zaradi rojstva novega družinskega člana Meghan pridobila kaj točk – berem v britanskih medijih, da je zelo nepriljubljena zaradi svoje zapravljivosti, očitajo ji tudi, da je “fake”.

Baje da je s sabo prinesla kar nekaj svojih milijončkov, prisluženih med igralsko kariero, sem zadnjič brala. Tako da mirno lahko kaj zapravi.
Po moje bodo dvojčki, ker je imela že kak mesec nazaj ogromen trebuh.
Sicer bodo pa tega polni vsi mediji, ko bo rodila.

Saj ni noseča, ima nadomestno mati. Splet je poln posnetkov, ki kažejo enkrat večji, enkrat manjši trebuh, trebuh, ki izgine med počepom. Zdaj noče imeti kraljevih ginekologov, noče roditi v kliniki, kjer rojevajo ostale. Malo čudno vse skupaj.

Megi je naša kobila in sploh ni breja, zakaj bi žrebila.

Te posnetke sem tudi jaz gledala in priznam, da se mi zdi vse skupaj zelo čudno. Videla sem posnetek, kako se njen trebuh med hojo pozibava sem ter tja.. in en posnetek, ko je njen trebuh kazal kvadratno obliko – kvadratno izboklino ven.

Da bi bil otrok v vrsti za prestol, mora biti rojen iz telesa prinčeve žene. Če imajo res nadomestno mater, zaradi tega pogoja skrivajo. A meni se še vedno zdi, da bi bilo preveč ljudi vpletenih v goljufijo in ne bi mogla skrivati, da ni noseča in da bo rodil nekdo drug. Pri Kate so morali trije ginekologi izdati potrdilo, da je res otrok prišel iz njenega telesa. Meghan se temu ne bo mogla izognit?

Omg, kakšne teorije zarote … S čim vse se eni ukvarjate, pa človek ne more verjet!

Baje da je s sabo prinesla kar nekaj svojih milijončkov, prisluženih med igralsko kariero, sem zadnjič brala. Tako da mirno lahko kaj zapravi.
Po moje bodo dvojčki, ker je imela že kak mesec nazaj ogromen trebuh.
Sicer bodo pa tega polni vsi mediji, ko bo rodila.
[/quote]

Meghan je vedno živela v najemniških stanovanjih, baje ni nikoli nosila dragih oblek.. vse je spremenilo z zaroko. Kot igralka ni bila slavna, igrala je v Kanadi v televizijski nadaljevanki. Ne verjamem tega, da bi bila sama res bogata. Nekaj prihrankov je mogoče imela, ampak dvomim, da dosti, ker bi si v nasprotnem primeru že privoščila kakšno nepremičnino…

Te posnetke sem tudi jaz gledala in priznam, da se mi zdi vse skupaj zelo čudno. Videla sem posnetek, kako se njen trebuh med hojo pozibava sem ter tja.. in en posnetek, ko je njen trebuh kazal kvadratno obliko – kvadratno izboklino ven.

Da bi bil otrok v vrsti za prestol, mora biti rojen iz telesa prinčeve žene. Če imajo res nadomestno mater, zaradi tega pogoja skrivajo. A meni se še vedno zdi, da bi bilo preveč ljudi vpletenih v goljufijo in ne bi mogla skrivati, da ni noseča in da bo rodil nekdo drug. Pri Kate so morali trije ginekologi izdati potrdilo, da je res otrok prišel iz njenega telesa. Meghan se temu ne bo mogla izognit?
[/quote]
Lahko se seveda izogne, ker je nižje v verigi. Je pa že to, da se izogiba ekipi kraljičinih zdravnikov (ki so med drugim “zastonj”) in da želi imeti ob porodu “svoje” ljudi, kot je menda izjavila, kar velik rdeč alarm. Ljudstvo dvomi, itak je pa ne marajo.

Omg, kakšne teorije zarote … S čim vse se eni ukvarjate, pa človek ne more verjet!
[/quote]
Ti pa le hitro nabirat čemaž, ker je sezone že skoraj konec!

[/quote]
To dete bo šele na 7. mestu v vrsti za prestol in bi se morale zgodit res hude katastrofe, da bi vseh 6, ki so pred njim, pobralo.
Poleg tega, tudi če bo rodila doma, bo itak imela zdravniško ekipo okoli sebe. Konec koncev pa, tudi če bi bila teorija o nadomestni materi resnična, kaj se pa to nas in širnega sveta sploh tiče?

To dete bo šele na 7. mestu v vrsti za prestol in bi se morale zgodit res hude katastrofe, da bi vseh 6, ki so pred njim, pobralo.
Poleg tega, tudi če bo rodila doma, bo itak imela zdravniško ekipo okoli sebe. Konec koncev pa, tudi če bi bila teorija o nadomestni materi resnična, kaj se pa to nas in širnega sveta sploh tiče?
[/quote]
1. očitno se ukvarjaš tudi ti s tem, če točno veš, kateri v vrsti za prestol bo.
2. O tem, kaj se koga tiče, ne odločaš ti.

Meghan je vedno živela v najemniških stanovanjih, baje ni nikoli nosila dragih oblek.. vse je spremenilo z zaroko. Kot igralka ni bila slavna, igrala je v Kanadi v televizijski nadaljevanki. Ne verjamem tega, da bi bila sama res bogata. Nekaj prihrankov je mogoče imela, ampak dvomim, da dosti, ker bi si v nasprotnem primeru že privoščila kakšno nepremičnino…
[/quote]
No ja, nekaterim pač ni glavni in edini cilj nepremičnina, ki si jo nabavijo čim se da …
https://www.cheatsheet.com/entertainment/meghan-markle-suits-salary.html/

Megi od Herija je moski transgender en ne bo nikoli nikogar rodila.
Nosi umeten trebuh. Kar mediji sporocajo se ni nujno resnica.
LP

No ja, nekaterim pač ni glavni in edini cilj nepremičnina, ki si jo nabavijo čim se da …
https://www.cheatsheet.com/entertainment/meghan-markle-suits-salary.html/
[/quote]
Saj je menda jasno, da so tajne službe njenega veličanstva izbrisale vse negativne informacije o ženski s spleta? Kot na primer, da je 2x ločena, da je bila poznana v krogu yachting girls (deklet na poziv), itd. Podatke je premoženju so tudi poljubno prilagodili.
Sicer pa je odlično odigrala svojo partijo, naj uživa. Največji bebec v tej zgodbi je njen mož.

Hja, meni je bila na začetku všeč, tako lep obraz ima. A več kot sem slišala o njej po medijih, slabši občutek imam o njej.

Spominjam se, kako zelo samozavestna je bila na poroki, kot da je ravnokar zvedela, da je zadela na loteriji. Harry pa … občasno jo je gledal na tak način, da se mi je zdelo, da dvomi, ali ga bo res osrečila, in ali ne bo to njegova največja napaka…. Zanima me, kako bo z njunim zakonom čez pet let, če se bosta še tako ljubila, kot se sedaj.

Ponosna nase da sem dešifrirala naslovne osebe, yeah!

Mediji so požrežne živali, ki se napajajo z raznoraznimi futri – resničnimi in neresničnimi. Tako da je vse možno. Pri današnji tehnologiji pretoka informacij in vohunjenja in vsega – že majhen telefonček naredi fotko – je skoraj nemogoče, da bi se šla Megi fejk nosečnost. Sigurno bi jo pogruntali. Meni se zdi nekaj bolj zanimivo – kao tale angleška dvoličnost – tako so oh in sploh odprti v svet, ko pa angleški kraljevič Harry dobi polčrnko, pa jim ni več všeč… To je preteklost. Ma ne nakladajte, v Angliji je veliko črnskega prebivalstva tako da to zihr ni vzrok, da je ne zaradi tega bi marali. Verjetno je res ciljala na nekoga iz high society, pa kaj – tud pri nas je polno lovač, pa jim ne rata… Razen Melanii. So pa tile mladi iz monarhije magnet za denar ki pride v Anglijo… Na mamco kraljico verjetno noben ne pada….

V čem bi bil point nadomestne matere? Se Megi boji za svojo postavo? Saj nima tako hudičevo dobre; kar precej grobo je grajena.

za eno keš pičko se pa ja ne bomo sekiral

Težko verjamem, a dopuščam možnost. Včasih pomislim, da kjer je dim, je tudi ogenj. Mi pa ni jasno, zakaj bi princ, ki ima skoraj neomejeno izbiro, izbral transgenderko. Me tudi čudi, da so bili pri dovoljenju za poroko tako liberalni, ker odstopanja so res velika.
Po čem sklepaš, da bi bilo to lahko res?

Mislim da sploh ne gre za barvo kože, pač pa za njo kot samo. Angleži niso neumni in ne padajo na te ameriške motivacijske fore, pač pa so jo dobro spregledali.
Ženska je res…. ‘a piece of work’. Kdove, kako dobro mu ga je obdelala, da je tako zaslepljen.

Ja res je. Ni noseča. Pa tudi nadomestne matere nima. Otroka ji izdelujejo v labolatoriju. Ker zadnjič sem brala, da člani kraljeve družine v resnici sploh niso ljudje. To je izvedela tudi princesa Diana in zato so jo ubili, da ne bi komu povedala. Saj je logično. A ni čudno, da vsi v njihovi družini dočakajo tako starost? To je nemogoče. Ampak oni lahko, ker so v resnici vesoljci. Verjetno tudi misli berejo in mon tudi, zato pazi, kaj pišeš, ker če boš preveč skrivnosti izdala, bo po tebi.

🙂 🙂

New Report

Close