Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka megi od herija še ni rodila?

megi od herija še ni rodila?

Ja res je. Ni noseča. Pa tudi nadomestne matere nima. Otroka ji izdelujejo v labolatoriju. Ker zadnjič sem brala, da člani kraljeve družine v resnici sploh niso ljudje. To je izvedela tudi princesa Diana in zato so jo ubili, da ne bi komu povedala. Saj je logično. A ni čudno, da vsi v njihovi družini dočakajo tako starost? To je nemogoče. Ampak oni lahko, ker so v resnici vesoljci. Verjetno tudi misli berejo in mon tudi, zato pazi, kaj pišeš, ker če boš preveč skrivnosti izdala, bo po tebi.

🙂 🙂
[/quote]

Nekaj takega bo, ja.

Kje je Maddie, jo je kdo videl? Britni Spirs, Pariz Hilton, oglasta se pliz. Dončič, Dragič, kva je to sada, kje sra dons? Brata Hafner po dumače, oče’l?

Megi pa nič ;)))

Neki britanski cajtngi pišejo, da je že čez rok.

Nič ne bo. Si je premislila.

Rodila bo v nedeljo zjutraj.

Rodila bo 4.maja ob 15.05, fantka 😂😂

Serana pravi, da je punčka.

Vi več veste o Meghan kot ona sama o sebi. Meni je ona veliko bolj zanimiva kot zategnjena in narejena Kate.

Rodila bo 4.maja ob 15.05, fantka 😂😂
[/quote]

Mi je pravkar Harry sporočil, da sploh ni noseča. Ves čas so nas imeli za norce.

In kako je zdaj ?
Je ali ni?

Po moje je.

https://metro.co.uk/2019/05/02/royal-baby-prince-harry-drops-huge-hint-meghan-markle-given-birth-9379003/ ">Vaš link

No, pol pa je že.

Invictus games so Harryjev otrok in jih ne bi zamudil za nic na svetu- In do takrat je še en teden. Dosti časa še, da rodi. Tudi Charlie ima planirano prvo zadolžitev šele v naslednjem tednu. Kar pomeni, da bo rodila ta teden na milo ali na silo.

Megi je zelo lepa in ženstvena. Ima lepe temne lase in oči ter lepo elegantno ženstveno postavco!

Eh meni Kate deluje bolj “naravno”, pa ne mislim na njen makeup… Meghan mi je lepa, ampak mi daje tako čuden občutek (saj sploh ne znam razložit) 🙁 Verjetno bi lahko rekli, da se mi zdi “fejk”.
Rada bi verjela, da mi daje tak občutek zato, ker je navajena na intervjuje, kamere in medije na splošno, ampak takšnega občutka ne dobim pri ostalih igralkah…

https://youtu.be/ToDooUoCcbY

sami sodite

Nič še ni. Vaš link

Enim se bo od radovednosti zmešalo!

Haha ja faaak no 🙂 S to nosečnostjo očitno nekaj ni v redu, Meghan gor ali dol :)))

Na daily mail se je pojavil članek o govoricah, da je rodila danes ponoči, da gre za deklico in da bo kmalu oznanjeno. Bomo videli, če res 🙂

Gledam , a ne vidim podobnega članka?!!

Resno, koga briga za te parazite.

New Report

Close