Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Megla v pasovih

Megla v pasovih

Zdaj pa je oreng. Če malo stojiš zunaj si moker kot v dežju. Sem bil prejle na terenu. 15 km v eno smer, sem se vozil celo večnost. Na momente vidiš samo par metrov pred sabo. ….jah, kar naj bo. Jutri pred dvanajsto ne grem na šiht, pa da je ne vem kaj.☝️😁

Po moje to zdaj natovci po komandi reptilov še dodatno špricajo, ker so jezni, da je trump zmagal. Več o tem bi vedela mon teoretik idiot stroka. Ampak mene ne bojo oni, tud gosta megla me ne zaustavi.☝️

Hja, in ko te ta odboj svetlobe  od luči v zid megle še dodatno zamegli…

Mene megla vedno spomni na londonskega množičnega morilca žensk Jacka Razparača, po hrvaško Džek Trbosjek, kar se mi zdi nadvse zabavno poimenovanje.

Sicer ne vem, zakaj je ta tip tako popularen, saj je umoril le pet žensk. To ni nek dosežek za serijskega morilca.

Megla me nanj spominja, ker si predstavljam, da je moril v londonski megli. Seveda pa to sploh ni nujno.

Je pa v megli moril baskervilllski pes v močvirnatem Dartmoorju. . Ali pa spet ni bilo megle in samo meni domišljija dela.

No, skratka, megla me asociira na Anglijo in umore.

Odgovor na objavo uporabnika
london891, 08.11.2024 ob 00:01

Mene megla vedno spomni na londonskega množičnega morilca žensk Jacka Razparača, po hrvaško Džek Trbosjek, kar se mi zdi nadvse zabavno poimenovanje.

Sicer ne vem, zakaj je ta tip tako popularen, saj je umoril le pet žensk. To ni nek dosežek za serijskega morilca.

Megla me nanj spominja, ker si predstavljam, da je moril v londonski megli. Seveda pa to sploh ni nujno.

Je pa v megli moril baskervilllski pes v močvirnatem Dartmoorju. . Ali pa spet ni bilo megle in samo meni domišljija dela.

No, skratka, megla me asociira na Anglijo in umore.

Se pravi mali svaljk špeha in sala iz vidma, da te niso nič pozdravili v teh mesecih, ko si bilo v bolnici?

modrivrag, 08.11.2024 ob 00:21

Se pravi mali svaljk špeha in sala iz vidma, da te niso nič pozdravili v teh mesecih, ko si bilo v bolnici?

Ti si naslednji na vrsti, pazi se v mračni ulici.

london891, 08.11.2024 ob 00:58

Ti si naslednji na vrsti, pazi se v mračni ulici.

Jp. Ne skrbi ti zame skupek retardiranega sala.☝️😁

modrivrag, 08.11.2024 ob 01:04

Jp. Ne skrbi ti zame skupek retardiranega sala.☝️😁

Vedno sem te ljubila.

Freda Dolenšek

🧓, 08.11.2024 ob 02:14

Vedno sem te ljubila.

Freda Dolenšek

Idiot, ti bi rad kopiral retarda kokošija? Si pa res napredoval, da ti je kura idol.

Anonimno 8385, 08.11.2024 ob 02:22

Idiot, ti bi rad kopiral retarda kokošija? Si pa res napredoval, da ti je kura idol.

Kdo pa misliš, da sem?

🧓, 08.11.2024 ob 02:29

Kdo pa misliš, da sem?

Idiot trol. Pojdi spat.

Se je moteni kura res stegnil že poleti? Je bila kje osmrtnica? Kako je živel in glede na to, da ga je bilo samo salo še, sploh ni mogel več hodit, niti ne bi presenetilo.

previdno na cesti, ker ponekod hodijo ptiči peš.

Je res?, 08.11.2024 ob 02:45

Se je moteni kura res stegnil že poleti? Je bila kje osmrtnica? Kako je živel in glede na to, da ga je bilo samo salo še, sploh ni mogel več hodit, niti ne bi presenetilo.

Od kje ti novica, da je preminul? Ne spremljam redno Starševski, zato me zanima. Se je pisalo o temu, da je zapustil ta svet?

New Report

Close