Megla v pasovih
Mene megla vedno spomni na londonskega množičnega morilca žensk Jacka Razparača, po hrvaško Džek Trbosjek, kar se mi zdi nadvse zabavno poimenovanje.
Sicer ne vem, zakaj je ta tip tako popularen, saj je umoril le pet žensk. To ni nek dosežek za serijskega morilca.
Megla me nanj spominja, ker si predstavljam, da je moril v londonski megli. Seveda pa to sploh ni nujno.
Je pa v megli moril baskervilllski pes v močvirnatem Dartmoorju. . Ali pa spet ni bilo megle in samo meni domišljija dela.
No, skratka, megla me asociira na Anglijo in umore.
london891, 08.11.2024 ob 00:01
Mene megla vedno spomni na londonskega množičnega morilca žensk Jacka Razparača, po hrvaško Džek Trbosjek, kar se mi zdi nadvse zabavno poimenovanje.
Sicer ne vem, zakaj je ta tip tako popularen, saj je umoril le pet žensk. To ni nek dosežek za serijskega morilca.
Megla me nanj spominja, ker si predstavljam, da je moril v londonski megli. Seveda pa to sploh ni nujno.
Je pa v megli moril baskervilllski pes v močvirnatem Dartmoorju. . Ali pa spet ni bilo megle in samo meni domišljija dela.
No, skratka, megla me asociira na Anglijo in umore.
Se pravi mali svaljk špeha in sala iz vidma, da te niso nič pozdravili v teh mesecih, ko si bilo v bolnici?
Je res?, 08.11.2024 ob 02:45
Se je moteni kura res stegnil že poleti? Je bila kje osmrtnica? Kako je živel in glede na to, da ga je bilo samo salo še, sploh ni mogel več hodit, niti ne bi presenetilo.
Od kje ti novica, da je preminul? Ne spremljam redno Starševski, zato me zanima. Se je pisalo o temu, da je zapustil ta svet?