Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Megxit

Megxit

Prišla, uničila in šla. Kaj menite o odločitvi Harryia in Meghan?

Ne podpiram.

Harry je rojen kot princ in njegova naloga je da služi svojemu narodu kot princ.

Vem, da nismo leta 1800, ampak stvar je v tem da so britanski monarhi tam pomembni. Britanjia ogromno zasluži s turizmom na njihov račun. Narod jih financira z razlogom.

Pa ne rečem, če bi se našla, ona ni za, on izstopi in si ustvarita družino in vse super.
Tako se je pa poročila v kraljevo družino, s poroko sprejela odločitev da bo živela kot del kraljevih.

S poroko je dobila prepoznavnost, ki jo lahko dobro izkoristi če zapustita monarhijo.
On bo samo osovražen s strani naroda.

Mnogi pravijo da so s to kreljevo družino za časom, ampak po mojem mnenju je pa lepo da so britanci sposobni negovati del njihove kulture.

Tudi William in Kate kapo dol, da kot novejša generacija še vednoa uspešno predstavljata nekaj tako “zastarelega”.

Non to je moje mnenje. Lepo je da ohranjajo sbojo trdicijo in nekaj kar izhaja še od davno davno nazaj. Tudi financno britančkom čisto nič ne škodi če jih imajo.

Megica bi lahko bila ponosna na svojega moža, kako priljubljen princ je bil pri svojem narodu.
Ženska, ki ne zna mocno stati za svojim moškim in biti ponosna nanj tut ni nekaj nevem kaj.

Pa mi je všeč, da imajo zenske danes svojo veljavo, ampak tudi to, da znas podpreti svoje moža kot močna ženska, dama nekaj velja.

Dobr primer, ki sta trenutno meni sta Williamova Kate in trumpova Melanija.

Pa preden me napadete bejbe, kako sta revci samo lutke- nista, obe sta sposobni, pametni, dobri mami, izobraženi, delovni (kakorkoli obračate, nekaj takega lena ženska ni spospbna), skrbita zase in za svoje, imata svoje projetkte itd..

Zraven imata pa še sposobnost, da nimata potrebe se rinit v ospredje, ker obe vesta kako pomembno nalogo imata njuna moška trenutno v svetu.

V mojih očeh, sta močnejši kot oba njuna moška in oba moška vesta kaj imatain ju cenita. Tako trumpu in williamu se vidi naklonjenost.

Pa preden pluvate po njunih zakonih, se še vprašajte kateri zakon nima krize??

Ne pa tako kot meggi, ki je dobila od moža 100% naklonjenost in podporo (se je jasno videlo) in od kraljice (do kate bila bolj stroga) pa še vedno ni sposobna enkrat v življenju stopit korak nazaj za višji namen in podpret svoje moža (najbolj priljibljenega kraljevega člana pri narodu). To pa vse samo zato, ker je niso brezpogojno sprejeli samo zato, ker je njegova žena.
Če je res tko fajn ženska, bi britanci to sčasoma ugotovili in jo sprejeli, tako kot so Kate.

In ja, nebo te vedno folk spraševal kako si? Je pa dovolj da imaš svojo družino na svoji strani in njihovo podporo.

Ona je nekaj povsem drugega od Kate. Ne moreš pričakovat, da se bo zlila z njimi. Tega ni sposobna. Za moj okus je preračunljiva in ob prvi priliki (sedaj) že gre. Heri se mi na nek način smili. Vedno mi je bil simpatičen (bolj kot brat), spontan ,dokaj prijeten. Sedaj pa ?

Pogumna Henrijeva odločitev me zelo spominja na mojega znanca, ki se je pri 35 odločil, da bo korenito spremenil svoje življenje, in se je preselil iz otroške sobe pri starših v njihovo mansardo.

Hahahhah

Pojma nimam zakaj in kako se je tole zgodilo, mi je pa zanimivo, da avtomatsko vsi planejo po Megi – sploh ni variante, da je to Harijeva odločitev? On je bil vedno malo posebej in stran od ostalih, vsaj tako se ga jaz spomnim.

Imaš do neke mera prav. Will se za kaj takega ne bi odločil. Harry na nek način podpira Megijino odločitev. V bistvu je pa bolj…copata?! :)…

Imaš do neke mera prav. Will se za kaj takega ne bi odločil. Harry na nek način podpira Megijino odločitev. V bistvu je pa bolj…copata?! :)…
[/quote]

Ne. Jaz mislim, da je bila to kar lepo Harijeva odločitev. Megi bo pa prikladen izgovor ali grešni kozel, če hočeš.

Ne se čudit. Megxit je bil samo vprašanje časa.

Zgodbo poznam le toliko, kolikor o tem pišejo medij – torej praktično nič.

Si pa mislim, da Meghan po rojstvu otroka ni lahko in da ji je najbolj hudo, ker nima podpore – pa s tem ne mislim varušk in tega, ampak nekoga, na kogar se lahko res nasloni, recimo na svojo mamo. Mediji itak cel čas pišejo proti njej, biti v tuji družini pa vemo, kako je. Še partner ni ves čas na tvoji strani.

To sem razbrala iz tistega, ko se je enkrat zjokala pred kamerami.

Iz tistega intervjuja je mogoče razbrati le, da je slaba igralka. Nič čudnega, da ni prišla kam dlje od kabelske tv v Kanadi, dokler ni pikirala na angleškega princa.

Megi je bila svoje čase neke vrste igralka. Mogoče se je naučila jokat ob pravem času?
V glavnem, kolikor stvar poznam (kar se bere) potem nekako malo sfiltriram najbolj rumene prispevke, bi rekla, da ni neko grozno presenečenje ta odhod. Tudi meni se Heri zdi kar precej pod njenim vplivom. Najbrž mu pa ta odločitev kar paše.
Mogoče je pa vse čisto drugače. Big deal! 😉

Kakorkoli, lahko bi še malo potrpela oba.

Ko bi bil will na položaju, bi mu mogoče omogočil odhod “bolj potiho”.

Zdaj sta pa samo zmešala eno godljo 😀

Saj zato pa ni dorasla vlogi.
Dejansko ima ohohoooo več kot veliko mladih mamic na svetu. V prvi vrsti Harryja. Tip je totalno ven padel, če je bil kdo nesramen do nje. Po tem sklepam, da ima popolno podporo moža (ko je prisoten).
Prisoten pa vedno pač ni, kot ostali delovni fantje s sluzbami, firmami…itd.

Pač včasih je treba malo zobe stisnit.

Po eni strani mi je všeč, da Anglija ohranja tradicijo, po drugi strani pa razumem njuno željo in odločitev. Ga ni denarja, da bi se sama primožila v okolje, kjer bi bila javna oseba, sploh na dvor, kjer veljajo zelo stroga pravila. Verjamem, da Meghan ni lahko, a morala bi vedeti že prej. Se mi pa zdi, da je ves kraljevi ceremonial tudi Harryu zelo odveč in je to želja obeh.
Si tudi ne predstavljam, da bi se rodila v kraljevo družino, da bi mi bila vloga že vnaprej določena. Bi zelo verjetno naredila enako kot Harry.

Dejstvo je, da če ji nebi bilo do “igranja princese”, bi lahko Harry prej izstopil in si z njo ustvaril družino in to.

Ima pa megi pomoje zelo rada medijski pomp okoli sebe, ampak samo pod pogojem da ji je naklonjen. Ko nslovnice niso več “najbolje oblečena”, “najlepša”, “bolje se stara kot kate”,”super oh in sploh” , “rada ima ljudi ker piše sporočila ženskam na banane” jo je pa minilo 🙂

Življenje ni potica ane :p

Jah, prijeten lahkoten čvek je tole

Vprašanje koliko so jo na angleškem dvorcu -ebali. Stara lisica ni tako nedolžna. Upam da se ne ponovi kak pariški tunel.

Taka monarhija kot jo furajo v UK je itak totalno preziveta in po eni strani hvala bogu, da se nekdo “upre” in jo vsaj malo modernizira.

Harry itak nikoli ni bil prevec naklonjen vsemu temu pompu in je iskal druge aktivnosti, zdi se, da je v nekem smislu z njo nasel sorodno svobodomiselno duso, kaj pa onadva cutita v resnici, vesta samo onadva.

Dejstvo pa je, da neki vzorcni model skromnega zivljenja tudi nista in bi se lahko vsem tem kvazi “kraljevskim” privilegijem odpovedala ze zdavnaj, ampak je pac po eni strani vseeno fajn zivet na visoki nogi, a ne… Pa v soju zarometov je nevzdrzno, izven njih pa je premalo pozornosti…

Pod crto pa je glavni absurd, da je to zdaj globalna tema st. 1 in po vseh moznih medijih, aja, pozabljam da svet nima drugih problemov…

+1

Dejstvo je, da se ona ne bi poročila z njim, če ne bi bil princ. Še opazila ga ne bi. Povprečen rdečelasi mozoljav fante.
No, zdaj ko je ulovila princa, pa je treba pobegnit ven iz mašinerije.
Ampak ne čist, ne bi še šla delat… mal bi še glumila princeso v tretjem svetu in delila dobrodelne nasmehe.
Ah, saj ne vem , kaj bi…
Ah, kako je to težko…
😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Se popolnoma strinjam. Predvsem se mi zdi grdo, da prej nista obvestila vsaj kraljice, pa ne 10 minut orej, ampak prej, da se lahko pogovorijo, kaj bi onadva rada, in bi se vse rešilo na miren in kulturen način.

Meghan je s poroko s princem dosegla višek svoje “kariere”, potem je pa kmalu ugotovila, da ji rigorozna pravila in obveznosti, ki se jih morajo člani kraljeve družine držati, ne ustrezajo prav preveč. Harryja je hitro obnila okrog, drugi (javnost in royal family) so jo videli z malo bolj realnimi očmi.

Ona hoče bit A-lister, nič drugega, z vsemi svoboščinami in čimmanj pravili.

Zaradi mene naj gresta, ampak bi jima vzela vse privilegije, povezane s kraljevo družino (naslov, finančne in druge ugodosti), pa naj se znajdeta. Itak ne bo težko, z vsem denarjem in vezami, ki jih že imata. Nekje sem prebrala predlog, naj vrneta 2,4 mio funtov davkoplačevalskega denarja, ki so šli v obnovo Frogmore Cottage – se strinjam.

Najboljša lekcija mali povzpetnici pa bi bilo realno življenje 🙂

Tele 2.4 miljončka ne da bi lahko, mogla bi jih vrnit ja.
Ko se odpoveš familiji, se odpoveš premoženju familije.
Pa da ne omenjam, da palača za niju ni bila ok.
Tam lahko živita will in kate, njima pa ni bila ok??
Sta šla obnavlajat odmaknjen dvorec.

Zdaj jima pa tudi to ni ok.

Nič ni ok in dovolj dobro. Kmalu se je videlo da bosta pobrala kufre.
Ampak na zelo ne fer način ja.

Mene na njenem mestu, bi bilo malo sram 😀 hahahahaha

Ampak lahko tudi sklepamo, da je nora na materjal in udobje. Odrasla je v familiji, ki ima komaj za burek. Že od takrat proba dokazat da je nad njimi. Pa bi lahko bila, ampak ne na ta nacin.

Harry je bil pa vrjetno lahka tarča 🙂

Mene zabava ta tašča pristop: grda ona, grda, grda, grda, on pa ubogi revež, pod njenim vplivom je in ne vem kaj. Ma isto kot da bi kako taščo poslušala govoriti o svoji snahi.

Se popolnoma strinjam. Predvsem se mi zdi grdo, da prej nista obvestila vsaj kraljice, pa ne 10 minut orej, ampak prej, da se lahko pogovorijo, kaj bi onadva rada, in bi se vse rešilo na miren in kulturen način.

Meghan je s poroko s princem dosegla višek svoje “kariere”, potem je pa kmalu ugotovila, da ji rigorozna pravila in obveznosti, ki se jih morajo člani kraljeve družine držati, ne ustrezajo prav preveč. Harryja je hitro obnila okrog, drugi (javnost in royal family) so jo videli z malo bolj realnimi očmi.

Zaradi mene naj gresta, ampak bi jima vzela vse privilegije, povezane s kraljevo družino (naslov, finančne in druge ugodosti), pa naj se znajdeta. Itak ne bo težko, z vsem denarjem in vezami, ki jih že imata. Nekje sem prebrala predlog, naj vrneta 2,4 mio funtov davkoplačevalskega denarja, ki so šli v obnovo Frogmore Cottage – se strinjam.

[/quote]

Se strinjam z obema komentarjema. Mali razvajenki bi dala dve brci v tazadnjo, zlila eno golido vode na glavo, v eno roko metlo in v drugo lopato. Pa da vidimo. Naj končno malo prevzame odgovornost zase in za to, kar počne. Harryu pa — najprej eno košaro jajc…

[/quote]

Jp.
Si ju ne predstavljam:
[img]https://postmediavancouversun2.files.wordpress.com/2020/01/253762145-megxit_post-s.jpg?w=640[/img]

New Report

Close