Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Megxit

Megxit

Am, ne. Ne morejo vsi živeti kot jim paše.
Tako kot ste vi, taki kot smo mi omogočamo življenje kot vam paše.

So pa to samo mnenja. Kot smo rekli, mal čvek.
Tako pač meni paše :p

Mnenja so normalno različna, a ni to nekako logično.??

Jaz ne mislim, da jo morate vsi pluvat.

Meni pac ni/nista. Otročja sta.

Pa tole s premjere je za MOJE pojme res za bruhat 🙂

Harry je nastradal, ker se je zaljubil v to nezrelo, razvajeno preračunljivko, ki hoče biti povsod samo v središču pozornosti. Če se spomnite, že za poroko je hotela imeti tiaro, ki ji ni pripadala. Kate in Harry sta se dobro razumela. Kar naenkrat so se odnosi ohladili. Tudi z Williamom. Harry pa je večkrat izjavil: ‘Kar Meghan želi, to Meghan dobi.’ Nosil jo je po rokah. Čeprav je vedela, da jo čakajo kraljeve dolžnosti, ki so ji očitno neprijetne, ni pred poroko povedala, da noče takega življenja.
To, da se želita osamosvojiti, je zagotovo njeno maslo, ne Harryjevo, čeprav je bil tudi on samosvoj. Paa tudi načina, kako sta to sporočila, zagotovo ni izbral Harry, saj sam od sebe ne bi tako prizadel kraljice.
Ker gresta na svoje, bo Harry imel manjši vpliv in ne bo več dolgo mogel streči njenim muham. Zdaj ji je še lahko dobil delo v tisti risanki, kmalu pa ne bo več. In potem bo velika kriza. Mogoče ga je tudi zdaj že izsiljevala z otrokom in se je odločil, da gre z njo.

V članku v Žurnalu piše, da je Meghan prijateljem povedala, da “je umirala njena duša in da je šlo pri odločitvi za odhod za vprašanje življenja in smrti – za smrt njene duše,“ je za britanski Mailonline povedal vir in dodal: “Povedala je tudi, da ne bo dobra mati, če ne more biti avtentična. Prav tako je imela občutek, da je to okolje za sina strupeno, saj je bilo preveč napetosti in nabranih frustracij.“

Več na: https://www.zurnal24.si/magazin/vip/meghan-in-harry-odhod-vprasanje-zivljenja-in-smrti-340355http://www.zurnal24.si

Meni deluje labilna oseba, prešibka za življenje na dvoru in zagledana vase. Vedela je, kaj jo čaka, pa pred poroko ni izjavila, da ne bo opravljala svojih vojvodksih dolžnosti.
Kate je vedela in sprejela življenje s princem in svoje zadolžitve opravlja, kot je treba. Je zrela oseba. Naša Melanija ni vedela, da bo postala prva dama, ko se je poročila s Trumpom, a je svojo vlogo sprejela in opravlja jo vrhunsko.
Meghan pa se samo pritožuje in dela žrtev.

New Report

Close