Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Mehanik – servis za Renault

Mehanik – servis za Renault

Nad uradnimi servisi Renault sem grozno razočarana – ne znajo popraviti ničesar, zaračunajo pa kot bi res kaj naredili!
Sigurno kdo od vas pozna kakšnega dobrega in ne preveč dragega mehanika za mojega twingiča v Ljubljani ali v okolici? Please help!!

Ni ravno Renault servis… poskusiš pa lahko: Kompas v Šiški – zraven avtopralnice pri obvoznici. Tudi mojega Clia tam popravljajo.

Pa so dobri in ne preveč dragi? Zadnjič sem pri Malgaju dala 30.000, pa niso nič popravili. Luftarji in ignoranti na kvadrat! Tja nikoli več!

Nina pa ne mislit da je kje drugje na pooblaščenih servisih kaj bolje. Tudi jaz imam twingota (sicer ga prodajam) in vedno prej vprašam koliko bo prišel servis tako da potem ni presenečenj. Zadnjič pri Malgaju na Tržaški(na 80.000km) mi je rekel okoli 30 jurjev, potem pa mi ni upal menjati brisalcev, pa doliti tekočine za šipe, ker je že prekoračil 30 jurjev. Za teh 30 jurjev mi je zamenjal olje in filter in sprednje zavorne ploščice, aja pa opral ga je tudi (in mi v pralnici zgubil magnetno SLO nalepko).
lp

Ja, saj vem. Zato ga bom tudi jaz prodala. Mam zadost teh renojevskih jajc, ki jih še popravit noben ne zna. Imam šele 34.000 km, pa je že vse živo fuč. Ne mislim delat samo za popravila, bom rajši kupila japonca, pa bom mela 10 let mir!

nina…jaz mam “renojevska jajca” (clia) peto leto 60.000 km…..redno servisiran……in ni šlo še čisto nič narobe…(trkam na les) in ta “renojevska jajca” bom spomladi zamenjala za nova “renojevska jajca” (megane)….tko da je po moje čisto odvisno od avtomobila do avtomobila.
aja, pa še to…na servis ga vozim v alpetour remont kranj in sem čisto zadovoljna z njimi…….
veliko sreče pri japoncu :)) lp

A pri Japoncih pa ne moreš dobiti jajc? Pri vsaki firmi lahko naletiš na kakšen jajc in potem seveda pade črna pika na vse avtomobile te firme.
Tako kot xena, tudi jaz vozim renojevo jajco, 4,5 let, 80.000 km, edino kar so mi menjali je bil notranji ventilator, pa še to je bilo v garanciji. Ostalo pa še ne in upam, da tudi ne bo potrebno.
No ja, spomladi pa bom jajc zamenjal za drugi jajc.

tudi jaz vozim reno-jajca, laguna letnik ’97, rihta mi jih en fušar….in kako sem zadovoljen ?

Renault je ZAKON !

Čez dve leti ga menjam za drugega Renaulta!

LP

Pa saj nimam toliko proti Renoju ampak proti njihovim servisom, ki so vsi po vrsti zanič in dragi (glej tudi avtomobilizem.com).
Moje vprašanje je bilo, če kdo pozna kakšnega serviserja (beri fušarja ali pa tudi ne), ki se spozna na stvari in jih tudi uspešno popravi. Zaradi mene je lahko tudi drag, samo da ve, kaj dela.
Saj vem da ni znamke, ki ne bi bila lahko tudi zanič, ampak japonci so – sodeč po tem, kar berem po avtomobilskih forumih – ta trenutek še najbolj kvalitetni. Še nemci niso več, kar so bili, francozi pa…. kar berem o pižojih… Torej: je kje v Ljubljani ali okolici kakšen sposoben serviser za renoje??

Tudi jest mam že druga Renault-jajca, pa sem v končni fazi, kljub stroškom, zadovoljen. Pri 19-stki sem v letu in pol naredil 70.000 in prodal (kilometri pač), zdaj pa vozim Clio2 (1998) in ga bom konec leta (kilometri) verjetno zamenjal za Megane??. Pohvaliti je treba opremo in izgled, ter udobje znotraj atomobila. Za ceno dobiš veliko (največ) v primerjavi z konkurenco…

Je pa res da je Twingo zelo oskubljen in deluje ceneno, se pa pri vseh znamkah pojavijo težave pri določenih primerkih.

lp,
Andrej

New Report

Close