Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mehanska limfna drenaža/presoterapija

Mehanska limfna drenaža/presoterapija

Ima kdo izkusnje z omenjeno terapijo ? Kolegica se je z njo baje znebila vsega celulita. Iscem v Celju ali okolici.

Bila sem na ročni limfni drenaži in sem bila zelo zadovoljna, zmanjšalo mi je zateklost nog za vsaj 80 % po 5 obiskih. Ne poznam pa mehanske drenaze, baje je velimomocnejsa od ročne. Ali boli ?

Odgovor na objavo uporabnika
PIKAPOKA400, 24.10.2024 ob 20:52

Bila sem na ročni limfni drenaži in sem bila zelo zadovoljna, zmanjšalo mi je zateklost nog za vsaj 80 % po 5 obiskih. Ne poznam pa mehanske drenaze, baje je velimomocnejsa od ročne. Ali boli ?

V kolikem casu si sla na 5 masaz?

Imam problem z otekanjem, menopavzni hormoni pac nagajajo in razmisljam o tej kuri rocne limfne masaze.

Mehanska je strojna, za celulit ne vem, kako deluje, za otekanje nog je pa boljsa rocna.

Verjetno misliš maderoterapijo?

To so leseni nazobljeni valjčki in z njimi te masira.

Videla, ampak jaz nimam celulita. Najbolje da vprašaš kolegico, kako izgleda in kje izvajajo.

Hodila vsak dan 14 dni. Celulit ni izginil, so bile pa noge nekaj časa (beri dni) res lepe, neotečene.

Bila 3x ravno zaradi otekanja, pol ure po masazi ok, potem vse po starem. Dvomim da celulit odpravis samo z masazo. Bo treba se v kuhinji in telovadnici kaj narest. Pa se ceneje je ce se sama pomatras

5x v enem mesecu sem sla na terapijo in so bili rezultati.

Po mojih izkušnjah je mehanska bolj primerna za zdravljenje oteklih nog. Sicer mi je ročna drenaža definitivno boljša, maderoterapija je pa zakon.

Samo tudi če narediš 10 terapij, če ne boš vzdrževala, ne bo nič.

New Report

Close